İZMİR TAHMİNLERİM

 
 
 
 
 
Plasenin birinci ayağında IMPORTANT BEYŞEHİR GÜZELİ ALFA KIZI ve AZA LEA arasında birincilik mücadelesi bekliyorum.
İkinci ayakta start alacak 4 numaralı HORİZON 9 numaralı PERİ RUHSAR 3 numaralı GÜZ PINARI ve 5 numaralı MAHSUS MAHAL ile son ayakta start alacak 7 numaralı GÜZİNKA ve 11 numaralı LEYDİ EMİNE şablona sığdıramadığım elediğim isimler...

 

 

 
HASFIRTINA: Altılının birinci ayağında risk almayacağım. Çünkü farklı gruplardan gelen atlar bir araya gelmişler. Potansiyelleri çokta belli olmayan isimler arasında kimi elesek aklımız onda kalacaktı. En iyisi hepsi yazıp rahat bir yarış izlemek..
Kısaca favorimden bahsetmem gerekirse, 2 numaralı HASFIRTINA maiden kazandıktan sonra aslında hep iyi koştu. Sadece yanlış taktikle koşturulduğu için kazanamadı. Tempo ne olursa olsun HASFIRTINA'nın bekleme yarışı yapması gerek. Öndeki kaçakları kovalayınca düzlükte sprint atacak dermanı bulamıyor. G.Kocakaya bunu en iyi beceren jokeylerin başında geliyor..
STEEL RUNNER STRONG HEART MAGIC IVAILO ŞAHİNTER ve DAYKOMIO gibi seri isimlerin önlerde gideceği yarışta HASFIRTINA bariyer dibinde en iyi yerde bekleme yarışı yapacak..
Düzlük dönüldükten sonra sprintine başlar ve rakipleri arasında ekstra performans sergileyen olmazsa HASFIRTINA seri sprintiyle açılışı yapabilir..
HASFIRTINA favorim ama risk alabileceğim bir yarış olmadığı için tüm isimlere şans vererek ikinci ayağa geçiyorum...
 
 
 

 

RUN FOR LINA - WATCHE ME: Altılının ikinci ayağında son yarış performanslarını bugüne taşımaları durumunda 10 numaralı RUN FOR LINA ya da 13 numaralı WATCHE ME ikilisinden birinin kazanacağını düşünüyorum..
RUN FOR LINA ilk yarışında startta kaldığı için etkili olamadı. İkinci yarışında startta kalmayınca etkili performans sergiledi ve bugünkü rakibi WATCH ME önünde koşuyu ikinci bitirdi. Startta takılmaz ise RUN FOR LINA çok şanslıdır..
WATCH ME ise kısa aradan sonra ikinci yarışında üçüncü olurken önlere biraz erken gelmişti. Bu nedenle sağlam son veremediğini söyleyebilirim. Bu yarışa daha iyi hazırlanan WATCH ME Kocakaya ile performansını arttırıp maidena veda edebilir..
Startta kalmazsa kesinlikle uzun süre maiden kalmayacağını düşündüğüm 1 numaralı EGE GÜZELİ ile grubun en istikrarlı isimlerinden olan 8 numaralı NINALIS sağlam kuponlarda bulunması gereken isimler...
 
 
 

 

MAVİ GÖZLÜ DEV7 numaralı MAVİ GÖZLÜ DEV'in AGF tablosunda favori çıkmamış olmasına aşırı sevindim. Çünkü bana göre MAVİ GÖZLÜ DEV'in hiç geçiliri yok..
Yarış hayatına kolay kazanarak başlayan MAVİ GÖZLÜ DEV için açık yarışlarda söz sahibi olabilecek deniliyordu. Bende benzer görüşe sahiptim. Ancak yaşadığı sıkıntılar nedeniyle geriye gidip kötü koşmaya başlayan bu isim, uzun süre start almadı. Bu sene sert gruplarda gördüğü yarışlardan sonra kendini bulmaya başladı ve bence bugün kendisi için son derece uygun grupta start alacak..
Sıklet, gidişat, jokey avantajlarına sahip MAVİ GÖZLÜ DEV, muhtemelen GÜRSUHAN önünde tempoyu belirleyecek..
Koşunun favorileri VICTORY WAY SÜPHAN kesinlikle MAVİ GÖZLÜ DEV ayarında değiller. Üstelik şartlarda MAVİ GÖZLÜ DEV lehine olduğu için bu ikilinin MAVİ GÖZLÜ DEV'in kuyruğunu göremeyeceklerini düşünüyorum..
Düzlükten sonra arka gruptan kopmasını beklediğim MAVİ GÖZLÜ DEV tereddütsüz banko...
 
 
  

 

ERTEMİZ: Günün beşinci ayağında 4 isme şans verdiğimiz vakit bu ayağı hemen hemen kapatmış oluyoruz..
Ben öncelikle 5 numaralı ERTEMİZ'e şans veriyorum..
Keşke ekürisi olmasaydı diyerek yorumuma başlayayım. Çünkü ERTEMİZ yavaş başlayan yarışlarda daha etkili performans sergiliyor. Ekürisi KIZILHAN dışında yarışı süratlendirecek bir isim yok. Koşunun diğer şanslı atları hızlı giden yarışlarda etkili son verebilen isimler. Dolayısıyla ekürilerden KIZILHAN'ın tempoyu olabildiğince düşük tutması lazım. Eküriler doğru taktiği uygularlar ise özellikle ERTEMİZ'den çok iyi yarış bekliyorum..
Evine döndükten sonra şahane koşmaya başlayan 4 numaralı CELALİYE yarış arası olsa da hazırlıkları yeterli olan kalite isim 3 numaralı SEMEND artık tek olarak güven vermeyen ama her zaman çarpı atılması gereken 1 numaralı GÜMBÜRGÜMBÜR koşuda diğer birincilik şansı bulunan isimler...
 
 
   

 

GIALLO RAGAZZA - LADY ZOFKA - BRAVE ACTREES: Son ayakta3 isme birlikte şans vereceğim..
6 numaralı GIALLO RAGAZZA son iki yarışıyla maiden dan çıkmayı hak etti. Ancak ufak taktik hatalarından ötürü ikincilikler elde etti..
Bugün lehine dönen mesafede sabırlı bekleme yarışı yaparsa, GIALLO RAGAZZA kazanan olur..
9 numaralı LADY ZOFKA ilk iki yarışında vasatı aşamadı. Aslında bu tay da güç var ama onu tam olarak yansıtamadı diyelim. Özcan bu tip potansiyel barındıran tayların hakkını her zaman verir. Bu yarış olmasa bile en kötü bir sonraki koşusunda LADY ZOFKA'nın ciğerleri açılacaktır. Her ne kadar son buluşmalarında GIALLO RAGAZZA'dan uzak yese de koştukça daha iyisini yapacak LADY ZOFKA yazmadan olmaz..
Son olarak 2 numaralı BRAVE ACTREES diyorum. Katıldığı tek koşusunda bir türlü açılamayan bu tay, koşunun sonlarında toparlandı ama iş işten geçmişti. Mesafe uzadıkça kesinlikle iyi koşacağını gözlemlediğim bu ismi geçildiği LADY EMİNE'den çok daha ön planda tutuyorum. Çünkü beraber koştuklarında LADY EMİNE'ye geçilmesine rağmen uzun vadede BRAVE ACTREES daha iyi yerlere gelecek, LADY EMİNE'yi her zaman geçecek görüntü verdi. Aprantisi sert teşvik isteyen BRAVE ACTREES'in hakkını teslim ederse, BRAVE ACTREES'ten çok enteresan bir yarış gelebilir dikkat!!!

 

 

 

6'lıAt İsmiDereceGanyanAGF
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.718.252 t dir.
6'lı ganyan 7.954,87 t vermiştir.
Yarış Sonuçları |Yarış Programı |AGF Tablosu(Son Güncelleme 17:43)
1 7 - ŞAHİNTER 1.15.58    3,65 6
2 1 - EGE GÜZELİ 1.31.90    3,80 13
3 3 - KRAL ARTUR 1.38.44    3,15 2
4 7 - MAVİ GÖZLÜ DEV 2.11.58    1,65 5
5 3 - SEMEND 2.23.30    2,55 3
6 7 - GÜZİNKA 1.30.21    8,40 6,14

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,6,4,5,3,7,1
2.AYAK:10,13,,1,8
3.AYAK:4,2,7,1,3,5
4.AYAK:7
5.AYAK:5,4,3,1
6.AYAK:6,9,2
  1. Yazan : Dki2825

    Başlık : Tebrik

    Sizi cok tebrik ederim


  2. Yazan : emre14

    Başlık : Wıctoy way

    Bugün benim tekim bu atdı ümit kardeş yine seni dinledim inşallah senin dedigin olur ikramiyei alırız


  3. Yazan : dauntlees

    Başlık : MAVİ GÖZLÜ DEV

    TEBRİKLER KARDEŞİM... MAVİ GÖZLÜ DEV DİYİNCE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜMÜZÜ ANMADAN DA OLMAZ...Kurtuluş Savaşı'nın başlatılmasında, TBMM'nin kurulmasında ve Türk ordusunun hazırlanmasında önemli bir olay olan ATATÜRK'ÜN ANKARA'ya gelişinin 99. yılı kutlu olsun


  4. Yazan : barış35

    Başlık : Sanlı urfa

    Reis be sanlı urfaya bi bakasan malum devirli bişekilde oynucam ben 6 lı oynasan nasıl oynardı öyle bi ufak göz gecirip bizimle paylaşırmısın


  5. Yazan : karakartal

    Başlık : Super Analiz..

    Sablonun Bankon Harikaydi Bizlere Keyif Aldirarak Yaris Izlettigin Icin Tessekkurler Buyuk Usta Emeklerine Yuregine Saglik..


  6. Yazan : emre14

    Başlık : Sayın ümit kardeş

    Bu yazımı yayınlama sesinle uzun zamandır beraber aynı ortamdayız yarın itibarıyla üyeliğim bitiyor aslında senin ilk çıktigın zamanda teyze oğlum üzerinden seni takip ettim fakat artık işlerimiz bozuldu fakat hergün 300. 500tl bizi batırır zaten öylede oldu 5 sene önce çok ekmeğini yedim fakat eski durumlar yok son 1 yıl içinde üyeliğimin bittiği gün sen 16000 ,,,13000 küsür yakaladın hepte benim üyeliğimin bittigi günü buldu ve ben ogün oynamayacağım tuttu yada vallahi seni seviyoruz bugün sen son ayakta 2 attan çekiniyon birini yazdım öbürü geldi dünde bursada beşinci ayakta 5ti yanılmıyorsam yine ondan gitti seninle yıldızımizmı barışmıyor anlayamıyorum kardeş bunu yayınlama belki yılar sonra senden kopabilirim alıştık sana bir dost gibisin hergün zarar etmek olmuyor burda bizimde hatamız var belki kendine çok iyi bak benim bugün gündüzki parayı almam gerekti olmadı


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.