İSTANBUL TAHMİNLERİM - KEYİFLİ PROGRAM - ₺333,04

 
 
 

 

 

 

 

PRATİK NEVZAT: Günün ilk ayağına 4 numaralı PRATİK NEVZAT ve diğerleri olarak bakıyorum..

Peki PRATİK NEVZAT'a güven olur mu diye sorarsanız, ondan emin değilim derim..

PRATİK NEVZAT'ı neden tutuyorum çünkü, ön tarafta MİLYONER dışında kaçak at bulunmuyor. Diğer rakipleri bekleme yaptıkları için PRATİK NEVZAT düzlüğün başında yürüyüp kazanmayı başarabilir..

Neden kendisine rakipsiz tek olarak güvenemedim çünkü, PRATİK NEVZAT'ın İstanbul pistinde başarısı bulunmuyor. Düşünün en iyi yarışı 4.lük..

Bir tarafta mantıken ön planda çıkan ama güven vermeyen PRATİK NEVZAT, bir tarafta diğerleri..

Ben PRATİK NEVZAT'ı ufak kupon yapanlar için tek önereceğim..

PRATİK NEVZAT yine İstanbul pistinde işlemezse, deyim yerindeyse ilk ayak karakolda biter..

Tek bir atı bile dışarıda bırakmadığım günün ilk ayağında oluşturduğum sıralamam şablonda...

 

 

 

SAKARYA KOŞUSU: Benim için özel bir yeri olan 2 yaşlıların en büyük sınavı olan SAKARYA Koşusunda ilk şansı 11 numaralı YAMANLARBEYİ'ne veriyorum..

Dikkatli takipçilerim hatırlayacaklardır, YAMANLARBEYİ buralara gelmeden bu tayın iyi bir kumaşa sahip olduğunu ileride başarılarına tanıklık edeceğimizi dile getirmiştim. Nitekim YAMANLARBEYİ yanıltmadı ve çoğu kişiye göre SAKARYA Koşusunun favorisi konumunda karşımıza çıktı..

LONG RUNNER ANGEL OF DEAHT ve PADRE PADRONE gibi isimlere çarpıldığı için YAMANLARBEYİ genelde tabela içerisinde gezindi..

Bugün en ciddi rakipleri SAKARYA Koşusunda olmadıkları için uzun mesafeye yatkın YAMANLARBEYİ benimde bu önemli koşudaki favorimdir..

4 numaralı GHOST PASHA daha yeni yeni pişen, gücünü ve dayanıklılığını beğendiğim özel bir isim..

Son katıldığı Çaldıran Koşusunda tabela dışında kalması normal sonuçtu. Zira o gün tempo lehine gelişmedi ve rakipleri kadar pişkinliğe sahip değildi. Buna rağmen düzlükte mücadelenin içinde kalması hoşuma gitti. Jokeyi son metrelerde zorlamadığı için fazlada yıpranmayan GHOST PASHA, bugün lehine dönen mesafe ve gidişatta harika koşacaktır.. Biraz geri plana atılan GHOST PASHA'yı sakın ha ihmal etmeyin..

2 numaralı ARAGORN ise benim analizime göre mesafe uzadıkça eksik koşacak, tam bir orta mesafe sprinteri. Kısa sprinte sahip olan bu safkanın gücünü doğru ayarlamanız şart. G.Kocakaya bu konuda uzman jokey olduğuna göre ARAGORN muhakkak etkili koşacak. Son çalışmalarında adeta kanatlanan ARAGORN, kısa ama çok etkili sprintiyle rakiplerini çaresiz bırakabilir..

Daha sağlam ve büyük kupon üyelerimiz, İzmir'de katıldığı çim yarışlarının tamamını kazanan (ilk yarışı hariç) 3 numaralı EL PATRON ile henüz gerçek gücünü gösteremese bile yeterli kondisyona ulaştığında buraların atı olduğunu gösterecek 6 numaralı GRAYOCEAN ikilisini değerlendirmeye alabilirler...

 

 

 

MAKRIKÖY: AGF tablosunda şu satırları yazdığım anlarda 3. sıradan şans verilen 2 numaralı MAKRIKÖY, yarışlar başlamadan önce muhtemelen en fazla oynanan isim konumunda olacaktır. Zira son yarışını bir kenara bırakırsak MAKRIKÖY'ün bugünkü rakiplerinden farklı olduğunu cümle alem biliyor..

En son yarışında Ö.Gönültaş'ın katlettiği MAKRIKÖY koşunun hiçbir yerinde işlemedi ve ilk defa yarış yapmadı..

Bu yarışından sonra ara veren bu isme verdiği ara yaramış gibi görünüyor. Müthiş galoplarla hazırlanan bu ismin ne sorunu varsa çözüldü diye düşünüyorum..

MAKRIKÖY'e esas güvenme sebebim ise, gidişattır..

USTAOĞLU dışındakiler bekleme yapacak. USTAOĞLU'da çoğu zaman önlerde gitmiştir ama kendisinden seri rakipler olduğunda bekleme yapmayı tercih ediyor..

Bugünde USTAOĞLU ön tarafta bekleme yapmaya razı olursa, MAKRIKÖY istediği gibi tempoyu ayarlayacak ve düzlüğe nefeslenerek önde çıkacak..

Düzlükte ise herşey MAKRIKÖY'ün gününde olup olmamasına bağlı. Sağlıklıysa böyle bir gidişatta bu rakiplere kaybetmez. Ama sağlıklı değilse yani sorunu devam ediyorsa, maalesef ona yapacak birşey yok..

Benim bu şartlar altında MAKRIKÖY'ü yıkmam olanaksız. MAKRIKÖY yanına bir an olsun bile at yazmayı düşünmediğim rakipsiz bankom...

 

  

 

ŞEKER HANIM - MISS HELİN - GRAYAMAZON: Altılının beşinci ayağı olan A-2 Ayasoyfa Koşusunda 9 numaralı ŞEKER HANIM ve 4 numaralı MISS HELİN ikilisinden birinin kazanmasını bekliyorum..

ŞEKER HANIM son dönemde öyle bir form tuttu ki, resmen çıldırmış gibi koşuyor. Katıldığı son 6 koşuda ilk ikiden düşmeyen bu isim, son 3 koşusunu da kazanma başarısı gösterdi..

Yarış seçilerek koşulan ŞEKER HANIM bugünkü koşuya dinç girecek. Hazırlıklarında süper görüntü veren ŞEKER HANIM şu anki formuyla favori olmayı sonuna kadar hak ediyor..

4 numaralı MIS HELİN ise bana göre yarış hayatının en iyi durumunda PERİ LİNA ve VALENCİA gibi genç atlarla kapışınca biraz geriye gitmiş gibi görünüyor ancak durum pekte öyle değil. Jokeyinin tercih ettiği MISS HELİN lehine gidişatta bu sefer de ŞEKER HANIM'a çarpılmaz ise kazanan olur..

7 numaralı GRAYAMAZON ise bugün biraz hak etmediği şekilde geri plana atılmış.  En son ŞEKER HANIM'ı çimde geçen bu isim, sonrasında önde boş kaldığı yarışta MISTER GÖRKEM ve SHARPA önünde kazanmayı başardı..

Sonrasındaki yarışlar ölçü alınmasın. Şartlar lehine değildi..

Bugün tekrar önde boş kalacağı bir yarış yakalayan GRAYAMAZON sentetik pisti yaparsa, ŞEKER HANIM ile MISS HELİN birbirlerini kollarlarken süprizi gerçekleştirebilir..

Bence bu ayakta kimse risk almasın, ŞEKER HANIM MISS HELİN ile GRAYAMAZON yazarak arkanıza yaslanın ve koşunun keyfinin çıkarın...

 

 

AYBARS (NEDİMHAN): Ankara'da katıldığı yarışlarında ciddi bir form tuttuğunu son gösterişli kazandığı yarışıyla tam olarak ispatlayan numaralı AYBARS, bugün şansını İstanbul pistinde deneyecek..

Ankara'dan gelen safkanların genellikle İstanbul'da başarılı olduklarını görüyoruz. AYBARS'da muhtemelen bu kervana katılacak ve pisti yadırgamak bir kenara bu pistte daha da iyi performans sergileyecek diye düşünüyorum..

Ö.Yıldırım'ın son yarışta yaptığı gibi düzlüğe diri getirmesini, düzlükte AYBARS'ın gerekeni yaparak güçlü sprintiyle kapanışı yapmasını bekliyorum..

AYBARS maiden ayarındaki rakipler arasında ikinci banko olarak kuponlara işaretlenebilir..

Eğer AYBARS beklediğim yarışı yapamazsa,özünde çimci olan form tuttuktan sonra ilk defa çime çıkacak 6 numaralı NEDİMHAN devreye girebilir...

 

 

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 2.507.488 t dir.
6'lı ganyan 333,04 t vermiştir.
Yarış Sonuçları | Yarış Programı | AGF Tablosu(Son Güncelleme 23:59)
1 10 - RIŞVANOĞLU 1.46.78 6,15 3
2 2 - ARAGORN 1.49.52 2,95 11
3 2 - MAKRIKÖY 1.32.50 3,45 3
4 2 - CORCOVADO 2.02.89 6,65 1
5 4 - MISS HELİN 2.05.86 2,80 9
6 4 - AYBARS 1.56.94 2,05 4

 

 

EKONOMİK ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,,9,3,10,6,8,7,12,2,1,11,5
2.AYAK:11,4,2
3.AYAK:2
4.AYAK:2,8,1
5.AYAK:9,4,7
6.AYAK:4
 
  1. Yazan : feramuz

    Başlık : Plase

    Plase icin oneriniz olur mu


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : feramuz

    Yedili plasenin ilk ayağı epey karışık. Bence 4 ve 6 hariç hepsi yapın, plaseye 2 misli ile başlayın. Özelikle önereceğim bir isim yok..


  3. Yazan : SERKOSOLGUN

    Başlık : Gurkan bey kredi onaylarmisiniz

    Kredi acil


  4. Yazan : SERKOSOLGUN

    Başlık : Kredi

    Gurkan bey kredi onayi


  5. Yazan : samsam

    Başlık : istanbul

    run for derya için yorumunuz varmı


  6. Yazan : samsam

    Başlık : istanbul

    birde vesely


  7. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : samsam

    RUN FOR DERYA, bir alt grup atı. Koşu temposu da lehine gelişmeyeceği için ben tabela mücadelesi vermesini bekliyorum.. VESELY, bu aralar formunu ileriye taşıdı. Uyum sağladığı jokeyiyle çok ata şans vereceksiniz kuponlardaki yerini almalı..


  8. Yazan : samsam

    Başlık : istanbul

    tebrikler


  9. Yazan : samsam

    Başlık : adana

    yorumları ne zaman acaba?


  10. Yazan : tophaneli

    Başlık : Pes

    Reis şimdiden tebrik. Edeyim resmen resital yapıyorsun hakikatten seni cani gönülden tebrikederim ders veriyorsun maşşallah nazardeğmez inşallah.


  11. Yazan : feramuz

    Başlık : Bravo

    Tebrikler Umit Bey


  12. Yazan : Batman

    Başlık : Tebrikler

    Kaptan tebrikler özellikle verdiğin tek için helal olsun !!!!


  13. Yazan : karakartal

    Başlık : Tebrik..

    Sihirbazlikta Halısı geçtin Usta Harikasın Tebrik ederim..


  14. Yazan : Patara

    Başlık : Guzel seri

    Guzel kurgudan dolayi tesekkurler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.