İSTANBUL TAHMİNLERİM - KEYİFLİ PROGRAM

 
 
 

 

 

 

DEDE TAŞI: Altılının ikinci ayağında risk alarak 7 numaralı DEDE TAŞI isimli safkanı tek yazacağım..

Koşuya bakar bakmaz son yarışını beğendiğim bugünde lehine gidişatta boş sıkletiyle start alacak DEDE TAŞI dikkatimi çekti..

Kendisi ayarında olan isimlerin sıklet dezavantajları var. Kendi sıkletinde olanlar ise DEDE TAŞI kadar hazır değiller..

URFAGÜLÜ KHOR KALBA ve startta oturmazsa WINTER GALLOP gibi isimler ön tarafta gidecekler. Lakin bu isimler öyle alayım başıma sert tempoda kaçayım derdinde olmayacaklardır..

Düzlüğe doğru hızlanmasını beklediğim yarışta öndeki seri isimlerin hemen arkasında yer tutacak DEDE TAŞI düzlükle birlikte temposunu arttıracaktır..

Düzlükte yapacağı seri sprintiyle grubun önüne çıkacak DEDE TAŞI'nın hiçbir rakibinden sprint yemeyerek fotoya uzanmasını bekliyorum..

DEDE TAŞI birinci bankom...

 

 

 

 

 

MISS HELİN: Son yarışını yüzde yüz jokey hatasından dolayı kaybeden 4 numaralı MISS HELİN'in bugün lehine şartlar altında start alacağı için kazanacağını düşünüyorum..

WANETA ve TARSUS BEYAZI uzun süredir start almıyorlar. Bu isimler kalite olsalar da aradan sonra ilk yarışları olduğu için 1600 metrede zorlanacaklardır..

FLASHING GIRL MISAE ve GLEN ise MISS HELİN ile boy ölçüşebilecek potansiyele sahip değiller..

Özcan son yarışında bekleme yaptırmıştı MISS HELİN'e.. Bu defa seri rakibi olmadığı için baştan liderliği alacak. Herhangi bir rakibi ısrarcı olursa, ikincilikte gidecektir..

Her halükarda yavaş tempoya başlayacak koşu temposu önlerde gidecek MISS HELİN lehine gelişecek..

Ben düzlük boyunca rakiplerinin ataklarına karşı koymasını beklediğim MISS HELİN kazanır diyor, bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum...

 

 

 

 

 

NOT: Yedilinin birinci ayağında 1 numaralı AMASYALI ve 5 numaralı TÜRKMENSOY ikilisini tutuyorum..

Birinci ayakta 3 numaralı GRAYAMAZON 10 numaralı RUN FOR DERYA 11 numaralı ŞEKER HANIM ve 2 numaralı FIREY ATES ile beşinci ayakta start alacak olan 11 numaralı HABERATLI ve 3 numaralı SELUŞKA elediğim isimler oldular...

 

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,8,6,12,4,1
2.AYAK:7
3.AYAK:4,11,6,3,1,14,16
4.AYAK:4
5.AYAK:5,2,4,6,8,7
6.AYAK:3,14,12,13,9,7,5,1,10,8,4
  1. Yazan : Egemen80

    Başlık : Üyelerle dalga geçmeyin lütfen

    Şablonu olduğu gibi oynadık ikinci ayakta tattırdın bizi şablonda dede taşı tek yazmışsın klor khalba geldi senin şablon başarılı yazıyo bu nasıl oluyo bizlere dede taşını tek yazdırıyorsun sen gizliden başka bir şablon mu yapıp başarılı diyo anlayamadık canın sağolsun


  2. Yazan : Egemen80

    Başlık : İnsanları enayi yerine koymayın

    Yendiğin kul hakkının hakkını ver allahtan kork


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.