İSTANBUL TAHMİNLERİM

 
 

 

 

 

Birinci altılı oynayacaklar 3. koşuda start alacak 2 numaralı JETTAY'ı tek yazabilirler...

 


 

BELLA CIAO - WIN CODE WIN: Birinci ayakta süpriz beklemiyorum..

İlk şansı vereceğim 2 numaralı BELLA CIAO katıldığı ilk yarışında çok yüksek tempoda kaçmak zorunda kaldığı için 3. olmuş. İlk yarışı olduğunu düşünürsek performansı bence gayet iyiymiş. Son yarışında çim piste çıkan BELLA CIAO temposunu rakiplerine kabul ettirince, güle oynaya kazanan olmuş..

Bugünkü yarışta da bir tane bile kaçak yok. H.Çizik yarıştaki tek ciddi rakibi WIN CODE WIN'i iyi tanıyor. Dolayısıyla ön tarafta temposunu doğru ayarlayıp BELLA CIAO'ya beyaz bayrak ayna yarışı yaptırmak isteyecektir..

Temposunu kurduğunda kolay kolay geçilmeyecek izlenimi veren BELLA CIAO çok net olarak favorim..

Diğer şans vereceğim 6 numaralı WIN CODE WIN ilk yarışını şahane düzlük bindirmeleriyle kazanma başarısı gösterdi. İkinci yarışında sert gruba çıkan tay koşu içerisinde iyi yerlerde olmadığı için tabela dışı kalmış..

Bugünkü yarışta koşu temposunu lehine gelişir veya ön tarafa yakın konumlanırsa, WIN CODE WIN yarıştaki en ciddi rakibi BELLA CIAO'yu bastırarak açılışı yapabilir..

Ağırlaşan sahanın da lehlerine olacağını düşündüğüm BELLA CIAO ile WIN CODE WIN ikilisini beraber yazarsak rahat bir yarış izleriz diye düşünüyorum...

 

  

MORTODELA: Risk alarak dördüncü ayakta start alacak olan 5 numaralı MORTODELA tek yazacağım..

Start alan 6 isim arasında tek kaçak isim MORTODELEA'dır..

BLAZE TO WIN bitik durumda BAYBAŞKAN form olarak geriye gitti ve sıklet dezavantajı var GREY CLOUD sürat istiyor tempo lehine değil HOSLİ ikidir kazanıyor ancak sorunları olduğu aşikar REKOR'un bu rakiplere kafa tutması saçmalık olur..

MORTODELA böylesine uygun rakipleri önde boş kalacağı bir koşuda yakalamışken geride bırakmaya yakındır..

Ağır sahada 2 kat daha iyi koşan MORTODELA'dan beyaz bayrak ayna yarışı bekliyor, bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum..

En fazla çekindiğim isim kesinlikle 1 numaralı BAYBAŞKAN'dır...

 

 

SÜPER TURBO - KÜRŞAD: Altılının beşinci ayağında 2 isme ayrımsız şans vereceğim..

5 numaralı SÜPER TURBO her yarışında önerdiğim beğendiğim bir tay. Şu ana kadar maiden kalması tamamen şanssızlık. Bugün lehine gidişatta ters mesafeye rağmen kazanarak maidena veda edebilir..

Diğer şans vereceğim 3 numaralı KÜRŞAD son iki yarışında maiden ile alakası olmayan BENHALİL ile PERCENO ikilisine çarpıldı. Bugün biraz daha uygun grupta start alacağı için birincilik hasretine son verebilir...

 

   

MONTEVERDE: Son ayakta start alacak 8 numaralı MONTEVERDE tek tutuyorum.

Öncelikle bu tayın maiden ile alakası olmadığını söyleyeyim. Katıldığı ilk koşusunda uzun mesafede tecrübeli rakipler yanında start alan MONTEVERDE, yakın ara tabela dışı kalırken dikkat çekmişti..

Daha sonra sanırım sıkıntısı oldu ve yaklaşık 4 ay start almadı. Aranın ardından katıldığı kum yarışında berbat yerlerde kalmasına rağmen sonlarda çok kuvvetli gelen bu isim, yüzde yüz kazanacağı koşuyu fotoya kaybetti..

Bu defa daha hazır duruma gelen MONTEVERDE orjin olarak yatkın olduğu pist ve mesafede koşacak..

Rakipleri arasında beğendiğim bir tay olmaması sebebiyle potansiyel sahibi MONTEVERDE günün ikinci bankosu olarak değerlendirilebilir..

4 numaralı ALKAN BOY 6 numaralı HAYFA 3 numaralı NEDİMHAN 1 numaralı LAST HERNANDO ile 13 numaralı SENSİZ OLMAZ son ayağı tek yazmayanlara önereceğim isimler...

 

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,6
2.AYAK:5,2,6,8,9,3
3.AYAK:6,7,4,9,10,3,8,2,1,5,11
4.AYAK:5
5.AYAK:5,3
6.AYAK:8/4,6,3,1,13
  1. Yazan : monpasa

    Başlık : Mavişim

    Kafada mavişim hakkjndaki düşuncen nedir cimde yumsadi orjin itibariyle oluru varmi


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : monpaşa

    Son yarışına kadar çok vasat koşmuş. Son koşusunu ağır sahada kazanmış. Belki ağır sahada çok koşmuş olabilir. Lakin güç olarak önerdiğim ikiliye kafa tutacak düzeyde bir isim değil. Tek avantajı ağırlaşan saha. Çok çok tutuyorsanız şans verebilirsiniz. Ben önerdiğim ikiliye güveniyorum..


  3. Yazan : serci39

    Başlık : 1.ayak

    selamlar kardeşim 1.ayak 4 nolu last statıon hakkında kısa bir yorum alabilrmiyimşansı varmı sence


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.