İSTANBUL TAHMİNLERİM - ₺592,08

 
 
 

 

 

 

 

 

Plasenin ilk ayağında 2 numaralı FEARLESS ACTION tutuyorum.. 

TOROSDAĞI çıktığı için ilk ayakta sıralama değişikliğine gittim. Üçüncü ayakta koşudan çıkartılan WIN FOR ME şablondan eksiltildi. Bunun yerine ilavem olmayacak. İlave yapacaklar ilk ayağa tuttukları isimleri ekleyebilirler... 

 

 

 

Birinci ayak; BİLGİNİNOĞLU sert tempoda başlayacak burası kesin. TOROSDAĞI aynı şekilde liderliği almak isterse, koşu çok süratli başlayacak. Gerçi BİLGİNİNOĞLU'nun olduğu bir yarışın rölanti tempoda başlayıp öyle devam etmesi neredeyse imkansız..

6 numaralı HİLALEDA grubun genç atı ve KAIZBERT temsilcisi. Önde gidecek BİLGİNİNOĞLU'nu önüne alır düzlükte pisti ortalarsa, sprinter isimlere geçit vermeyebilir.. TOROSDAĞI çıktığı için favorim..

Sonlarda güçlü gelmelerini beklediğim 8 numaralı ŞEHLEVENT ve 5 numaralı DALİCİM ikilisini çok tutuyorum..

Henüz kazanamasa da müthiş form tutan 9 numaralı GEZEGEN son yarışıyla toparlandım mesajı veren 7 numaralı AKINSOY yarışın diğer şanslı isimleri..

Aslında kapatmalık bir koşu ama ben en çok tuttuğum isimleri yazarak bir sonraki ayağa geçmeye çalışacağım...

 

   

 

İkinci ayak; İdman pisti programında izlediğim taylar arasında en fazla 11 numaralı ADUDU'yu beğendim. Yalnız bu tay bence öyle çok güçlü falan değil. Sadece seri adım yapısına sahip. Yani kolay kazanır ya da iş mücadeleye kalırsa, geçilecek birini bulur. Bu sebepten ötürü yalnızca favorim..

Eküriler 7 numaralı ONURLUEFE ile 1 numaralı BEYHANEFE galoplarını beraber yapmışlar. ONURLUEFE rakibine hakim oluyor ancak BEYHANEFE çim pistte farklı koşabilir. Hazır olduklarını düşündüğüm eküriler yazmadan olmaz..

8 numaralı RONESANS bir KAIZBERT temsilcisi. İdman pistinde beğendiğim RONESANS'ı ihmal etmeyin derim..

Son olarak 3 numaralı DEMİRMÜNİR diyorum. DEMİRKAZIK yavrusu  İNCİNUR ile anneden kardeş DEMİRMÜNİR iç start avantajıyla süprizi gerçekleştirirse hiç şaşırmam...

 

    

 

Üçüncü ayak; 5 numaralı GREY CLOUD pilotunu ve uygun grubu buldu. Fakat yarışta sürat olmayacağı için GREY CLOUD'a bir türlü güvenemedim..

GREY CLOUD'un yarış taktiğini ben versem; ekürisi LET ME PASS'ın ne var ne yok kaçmasını ister, GREY CLOUD'a grubun en gerisinde sabırla bekle derdim. Bu söylediğim taktiği uygularlar ise, STALLION FALCON'u tempodan dolayı devre dışarı bırakarak GREY CLOUD ile işi bitirebilirler..

LET ME PASS kendine koşar yarışı hızlandırmaz ise başta 1 numaralı STALLION FALCON olmak üzere 6 numaralı YİĞİTER 3 numaralı PAN REKA ilenumaralı TORUN CALLAS kısacası koşan tüm isimlere birincilik şansı doğar...

 

    

 

Dördüncü ayak; Sonucunu merakla beklediğim Büyük Taarruz Koşusunda favorim 2 numaralı MISTER GÖRKEM olacak..

Gazi Koşusunda en berbat sürülen ve yarışı hiçte istemediği yerlerde takip eden MİSTER GÖRKEM doğal olarak koşunun sonlarında tükendi. Kendisini DISTANT SHINING geçti ama doğru düzgün sürülseydi kesinlikle rakibine geçilmezdi.. Buna rağmen üçüncü olması bile büyük başarıydı..

Gazi Koşusundan sonra dinlenen MISTER GÖRKEM bu defa formsuz U.Polat yerine H.Karataş ile start alacak..

Tempo ne olursa olsun grubun gerisinde gidecek MISTER GÖRKEM birbirlerini kollayacak rakipleri seri düzlük sprintiyle mağlup etmeye yakın görünüyor..

Diğer şans vereceğim 5 numaralı GRAYAMAZON neden bu kadar geri planda kalmış anlamış değilim. Gazi Koşusunda kaçamayan ve bu da yetmezmiş gibi son 800 ile 400 arası sürekli önü kapanan GRAYAMAZON, tüm olumsuzluklara rağmen grupla beraber yarışı tamamlamayı başardı.

Son koşusunda uygun grubu kaçamamış olmasına rağmen mağlup eden bu isim, bugün lehine gidişatta start alıyor..

Kendisinden başka seri ismin olmaması sebebiyle rahatlıkla tempoyu belirleyecek GRAYAMAZON moralli jokeyi ile sprinter rakiplerine geçit vermeden çıktığı gibi kazanabilir...

DISTAN SHINING ve SHARPA'da şanslı ama ben MISTER GÖRKEM ile GRAYAMAZON ikilisini çok daha fazla tutuyorum...

 

   

 

Beşinci ayak; Banko önereceğim isim kısa mesafeli sürat yarışları için yaratılmış olduğunu düşündüğüm 4 numaralı COPPERFIELD olacak..

Son üç yarışında 1600 metre koşturulan bu safkanın ilgilileri bence atlarını hiç tanımıyorlar. COPPERFIELD gibi kısa mesafeli yarışlara bayılan bir atın ısrarla 1600 metre koşturulması hiç kusura bakmasınlar cahillikten başka birşey değil..

Bugün 100 metre koşacak COPPERFIELD katıldığı uzun mesafeli yarışlar kendisine ağır gelmemişse bence kazanacaktır..

Stili rakibi SERSERİ önünde tempoyu belirleyecek veya arkasında ikinciliğe yerleşecek COPPERFIELD'ın her halükarda düzlük dönüldükten sonra grubun önüne çıkmasını ve kalan metrelerde rakiplerini yanına yaklaştırmadan kazanmasını bekliyorum..

Lehine mesafesine dönen COPPERFIELD rakipsiz bankom...

 

 

    

 

Son ayak; Beni en fazla zorlayan koşu son ayak oldu. Maiden dan zar zor çıkan BİR ÖMÜR hariç kim gelirse gelsin şaşırmamak gerek..

Umarım son ayağa gelir ve süpriz sonuçla güzel bir ikramiyeyi aramızda paylaşırız..

Sıralamam şablonda...

 

 

 

 7'Lİ PLASE(1,2/2,5/1,4,7,11/1,2,5,7/3,5/1,4/2,6) :13,94 t, 6'LI GANYAN(5/11/2,5,7/5/4/2) :592,08 t, 5'Lİ GANYAN(11/2,5,7/5/4/2) :112,10 t, 4'LÜ GANYAN(2,5,7/5/4/2) :46,70 t, 2. 3'LÜ GANYAN(5/4/2) :43,25 t, İKİLİ(2/6) :34,30 t, SIRALI İKİLİ(2/6) :48,35 t, ÜÇLÜ BAHİS(2/6/4) :103,31 t, PLASE(2) :1,20 t, PLASE(6) :1,70 t, PLASE İKİLİ(2/4) :17,10 t, PLASE İKİLİ(2/6) :10,80 t, PLASE İKİLİ(4/6) :16,90 t, 6. ÇİFTE(4/2) :10,10 t

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,8,5,9,7
2.AYAK:11,7,8,3
3.AYAK:5,1,6,3,4
4.AYAK:2,5
5.AYAK:4
6.AYAK:9,4,2,11,8,3,6,5,10
  1. Yazan : agresivo

    Başlık : kredi

    ümit iyi bayramlar,tahmin yapıp yapmayacağını kestiremedim.bayramda tahmin yapmayınca bir süre ara vereceğim deyince yüklemedim.


  2. Yazan : feramuz

    Başlık : tebrik

    bayramınız mübarek olsun.


  3. Yazan : samsam

    Başlık : istanbul

    bekliyoruz


  4. Yazan : emre14

    Başlık : Ümit bey

    Kaptan bol şanslar başarılara imza atacağına inanıyorum yakında ,bol şanslar dilerim sana ve tüm arkadaşlara


  5. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : emre14

    Teşekkür ederim. Amacım her zaman sizlere yardımcı olmak. Bol şanslar..


  6. Yazan : emre14

    Başlık : 5.ayak

    Ben bu ayakta alternatif kupon yapıp buraya fazla at yazmak istiyorum serseri yeterli olurmu


  7. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : emre14

    SERSERİ DEMİRBÜKEN NESTOR ve SINCLAR sıralamasını öneririm..


  8. Yazan : turbo123

    Başlık : İzmir

    Tahminlerinizi erken almaniz mumkunmudur.yola cikanlar icin


  9. Yazan : karakartal

    Başlık : Tebrikler..

    Tebrik ederim Ustam Cok iyi Geri Dondun Insallah Devamida Gelecektir..


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.