BURSA TAHMİNLERİM - YARIŞLAR KUM PİSTTE - ₺662,41

 
 
 
 
 

 

Birinci ayak; Koşunun kum piste alınması en çok 1 numaralı HASAN ABİ'ye yarayacaktır. Kağıt üzerinde rakipler sert görünüyor olabilir. Sıklet dezavantajı da olmasına rağmen kum pistte en iyi performansa sahip HASAN ABİ favorim..

3 numaralı KARAYÜREK yarışlar çim pistte yapılacak olsaydı tereddütsüz bankom olacaktı. Kumda bir defa kazanmış ama aradan çok zaman geçmiş. Yine de ıslak piste yatkın orjine sahip grubun en iyi atı KARAYÜREK ekürisinin katkısıyla kazanan olabilir..

HASAN ABİ ile KARAYÜREK'i oldukça ön planda tutuyorum..

5 numaralı BESSEY için çim kum fark etmiyor. Gidişat odaklı başarılı olabilen BESSEY yarıştaki tek kaçak HABERATLI arkasında konumlanıp düzlükte yapacağı ataklarla kazanmak isteyecek. Gününde olursa bunu da başarabileceği için kuponlardaki yerini almalı..

6 numaralı HABERATLI önde boş kalacak. Çıktığı gibi bitirebilir..

Uzun mesafede eksik koştuklarını düşünsem de denk grupta ihmal edilmeyecek 2 numaralı KUZEN ile 8 numaralı NİZİP FIRTINASI  yazarak ilk ayağı deliksiz kapıyorum...

 

 

İkinci ayak1 numaralı BORALTAN ile 2 numaralı GONCA dışında çokta inanarak yazdığım bir safkan yok. BORALTAN ile GONCA ikilisine de güvenemiyorum..

7 numaralı ÇOŞGEL 4 numaralı KARASULTAN 10 numaralı FAROY 8 numaralı KAİNATIM ve 12 numaralı GÜNYELİ  zorlu yarışta şans vereceğim diğer isimler...

 

   

Üçüncü ayak; Banko önereceğim isim 2 numaralı DRUMMER olacak..

Bu koşuda bankomuz DRUMMER ile tek rakip olarak gördüğüm WASAHOF dışında başka atın bana göre geliri yok..

Ben tercihimi DRUMMER'dan yana kullanacağım çünkü DRUMMER önde boş kalacak. Ayrıca ekürisi de kum pisti yaparsa birinciliğe koşabilir..

Form durumunu beğendiğim çok ciddi gidişat avantajına sahip DRUMMER'dan beyaz bayrak ayna yarışı bekliyor, bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum...

 

   

Dördüncü ayak; 2 isme şans vererek risk alacağım..

7 numaralı TAYKUT'un ekürisi ÇALTEPE bizi ikidir gelmediği için beşte bırakıyor. Bu yüzden TAYKUT'a mesafeli yaklaştım. Ancak grubun tartışmasız en iyi atı olduğunu düşündüğüm TAYKUT'a da haksızlık etmek istemem. Çim pistte koşacak olsaydı TAYKUT bankom olurdu. Kum pistte ise en fazla alterntif bankom olabilir..

Diğer şans vereceğim 1 numaralı EGEBERK kum pistte de gayet iyi yarışlar yaptı. Form tuttuktan sonra ilk defa çıkacağı kum pistte TAYKUT'u düzlükte yapacağı ataklarla geride bırakmayı başarabilir...

 

 

Beşinci ayak; 2 numaralı MAGNUS'un koşmayacağını ilgilileri sosyal medya hesaplarından bildirdiler..

3 numaralı OVER CLOUDS ilk defa koşacak olsa da hazırlıkları oldukça iyi. Leş grupta yarış hayatına kazanarak başlayabilir..

9 numaralı LADY SNOW yarışlarında çokta kötü koşmamış. Uygun rakipler yanında bu defa birinciliğe koşmasını bekliyorum..

10 numaralı MONTA TAMARA'a da ilk defa start alıyor. MONTANA'nın anneden kardeşi MONTA TAMARA'ya çarpı atmak gerek..

Son olarak eküriler 7 numaralı GENÇNURAYINKIZI ve 6 numaralı FREE GIRL yazacağım. Galopları hiçte fena olmayan eküriler koşu tecrübeli olmaları nedeniyle sağlam kuponlarda ihmale gelmezler...

5 numaralı ARANANKAN şablondan birkaç eksiltme yaparsak ekleyeceğimiz isim olur...

 

  

Son ayak1 numaralı TURGUT USTA'dan şahane bir performans bekliyorum..

Uzun zamandır yokları oynayan bu isim bugün bulabileceği en uygun grubun bulmuş. En önemlisi temposunu bozacak tek bir tane bile stili rakibinin bulunmaması..

AGF tablosunda her geçen dakika yükselişe geçecek TURGUT USTA kuponunu sona getirmek isteyenler için ideal bir banko adayıdır..

9 numaralı KESKİNER 8 numaralı KARAŞÖVALYE 6 numaralı CUKKA 5 numaralı KARAZEYTİN ile 3 numaralı HEVESKAR'ı yazanlar günün son ayağını sağlama almış olurlar...

 

 

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.556.007 t dir.
6'lı ganyan 662,41 t vermiştir.
Yarış Sonuçları | Yarış Programı | AGF Tablosu(Son Güncelleme 18:22)
1 6 - HABERATLI 2.07.06 6,95 3,7
2 1 - BORALTAN 1.22.47 2,25 7
3 2 / 3 - (8)DRUMMER / AS DE COEUR - (BRAVE APTE) 2.21.50 1,50 2,3
4 7 - TAYKUT 1.34.81 1,60 7
5 3 - (2)OVER CLOUDS - (MAGNUS) 1.14.86 2,40 3
6 1 - TURGUT USTA 2.21.18 2,90 5

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,3,,5,6,2,8
2.AYAK:1,2,7,4,10,8,12
3.AYAK:2
4.AYAK:7,,1
5.AYAK:3,9,10,7
6.AYAK:1/9,8,6,5,3
  1. Yazan : DENİZ06

    Başlık : Tebrikler

    Tebrikler


  2. Yazan : karakartal

    Başlık : Tebrik..

    Harika Sablon Tebrik Ederim Efsane..


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.