ANKARA TAHMİNLERİM - ₺2.449,72

 

 

 

 

 

 

 

PEDRUM: Günün ilk ayağı olan Şartlı 1 yarışta 9 numaralı PEDRUM en fazla dikkatimi çeken tay oldu..

Orjininin yanı sıra uzun galobu da dikkat çeken PEDRUM, sahalara iyi atlar veren işinin ehli eküriye sahip bir tay..

MY FREEDOM'ın anneden kardeşi PEDRUM yeterli hazırlıklarıyla ilk katıldığı koşusunu kazanarak yarış hayatına merhaba diyebilir..

8 numaralı MYSTIC LOVE başta olmak üzere 2 numaralı ALASKAN LADY 6 numaralı GELEG ROJ 1 numaralı AHESTE ve 3 numaralı ASAGAO rakipleridir...

 

   

MOON FATHER: Çok değil iki yarış önce 1300 metre mesafede kazanan 7 numaralı MOON FATHER son iki yarışında alakası olmadığı orta ve uzun mesafede koşturuldu. MOON FATHER'ın bu yarışları asla ölçü alınmamalı..

1200 - 1400 metre arası önde yalnız kaldığı yarışlarda başarılı olabilen MOON FATHER bugün kendisini unutturmuş durumda. Ben ise MOON FATHER'ı aşırı tutuyorum..

THE MAILMAN ve TRUSTABLE ikilisinin önünde tempoyu belirleyecek 50 kg start alacak MOON FATHER, yeterli avansı alıp düzlüğe yıpranmadan çıkacağı için çıktığı gibi bitirebilir..

MOON FATHER birinci bankom..

Rakibi uzun aradan  yarış gören 8 numaralı THE MAILMAN ile yarışlar gören 3 numaralı ALBANY olabilir..

Açıkçası MOON FATHER beklediğim yarışı yapmaz ise bu ayaktan yatma riskimiz var. Ancak MOON FATHER'ı deli gibi tutuyorken çok at yazmakta içime sinmedi..

Bu sebeple geniş kurgumda en çok tuttuğum 3 isme şans vererek ikinci ayağı geçtim...

 

    

BADARBUNGA LEXINGTON FIRE: Üçüncü ayağı normal şartlarda 3 numaralı BADARBUNGA veya 2 numaralı LEXINGTON FIRE ikilisinden biri kazanmalı..

Koşuya bakar bakmaz seri isimler dikkat çekiyor. TURAP STEPPE EAGLE BOTANVADİSİ FLYING BIRD ve HOY HOOY ayaklarına seri isimler..

Böyle bir gidişatta önde diri kalarak yarış kazanmak çok çok zor. Dolayısıyla sprinter özelliğe sahip BADARBUNGA ile LEXINGTON FIRE ikilisiyle bu ayak ufak kuponlarda risk edilebilir..

Ancak BADARBUNGA'nın yarış arası var, LEXINGTON FIRE ise Ankara pistinde ilk defa start alacak. Yani her iki atın da kötü koşmak için bahaneleri var. Bu sebepten ötürü 1 numaralı FLYING BIRD ve 8 numaralı TURAP ikilisine de şans vererek riski minimize edeceğim...

 

    

HAFO: Günün dördüncü ayağında 6 numaralı PENDRAGON'a mesafe biraz uzun diye 1 numaralı ASLAN ADAM ve NESTOR'a grup sert diye şans vermedim..

Favorim 7 numaralı HAFO olacak..

Start problemi yaşamayacağını bilsem daha iddiali cümleler sarf edeceğim ama malumunuz HAFO bazen starttan çok geç çıkabiliyor..

ASLAN ADAM başta olmak üzere LAST SHADOW NESTOR ve KING SERKAN gibi isimlerin önlerde gideceği yarışta HAFO startta 3-4 boydan fazla oyalanmaz ise bitirici düzlük sprintiyle kazanan olur..

HAFO startta kalır veya koşu temposu beklediği gibi gelişmezse en başta 4 numaralı LAST SHADOW olmak üzere 3 numaralı KING SERKAN 2 numaralı BRAVE AZUR ile 5 numaralı NESTOR devreye girecektir...

 

    

TETİNA: Beşinci ayakta rakipsiz banko olarak önereceğim isim G.Kocakaya pardon 4 numaralı TETİNA olacak..

Açıkçası bu yarışta TETİNA'dan çok G.Kocakaya'ya güveniyorum. Zira Kocakaya padoğa çıktığında şöyle bir etrafına bakacak ve koşuyu padokta kazandığını düşünecektir. Çünkü koşuda diğer at binecek jokey ve aprantiler ile G.Kocakaya arasında dağlar kadar fark var..

Gidişata bakacak olursak; RUSGELİN ve TAKIL BERİ bağlasan durmayacak kaçak atlar. Bu ikiliye BABALAMİH KAVZAN hatta ORTADOĞU eşlik edecek..

Grubun en gerisinde öndeki tempoya bulaşmayacak TETİNA kolay temposuyla düzlüğe çıkacak ve son 200 geçildikten sonra en dış kulvardan ataklarını sıklaştırmaya başlayacaktır..

Kısa sürede öndekileri yakalamasını ve hızını arttırarak fotoya yakın farkı açarak kazanmasını beklediğim TETİNA tereddütsüz bankom...

 

 

2. 6'lıAt İsmiDereceGanyanAGF
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.491.883 t dir.
6'lı ganyan 2.449,72 t vermiştir.
2. 6'lı Ganyan AGF Tablosu
1 6 - GELEG ROJ 1.16.89 3,40 9
2 8 - THE MAILMAN 1.24.62 6,60 1
3 2 - LEXINGTON FIRE 2.17.68 1,90 2
4 3 - KING SERKAN 1.35.59 3,60 4
5 4 - TETİNA 2.09.24 2,40 4
6 4 - BOZTEPEBEYİ 1.37.33 5,05 8

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,8,,2,6,1,3
2.AYAK:7/8,3
3.AYAK:3,2,,1,8
4.AYAK:7,4,,3,2,5
5.AYAK:4
6.AYAK:4,6,8,5,3
  1. Yazan : agresivo

    Başlık : tebrik-izmir

    ankara altılısı için teşekkür ederiz,bilerek son ayağı seyretmeden bu yorumu yazarak totem yapıyorum.bence büyük ihtimal ile tuttu.izmir yorumlarını bekliyorum.geç kalınca kurguyu oluşturmakta zorlanıyoruz.tebrikler bol şanslar


  2. Yazan : karakartal

    Başlık : Tebrik..

    Tebrikler Ustam Super Sablondu Emeklerine saglik..


  3. Yazan : dorlion

    Başlık : Tebrıkler

    Emegıne yuregıne ssaglık


  4. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    The Mailman altılının kilit noktasıydı kurguda 3 atta var sonraki ayak 2,3 yazarak yüzde 90 kapanıyor. Tereddütsüz tek mahçup etmedi sonda sıralı ikili daha ne olsun tebrikler alkışlar 👏


  5. Yazan : dauntlees

    Başlık : tebrikler

    tüm oyunlarım hafo dan yattı dün... zaten sen şablonu yayınlamadan konuştuğumuzda bu atla oyun kuracağımı söyledim.... güzel kurgun için tebrik ederim kardeşim...ayrıca bir tebrik de karakartal a.... grup lideri rahat olur..rahat olun :))))


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.