ANKARA TAHMİNLERİM

 
 
 

 

 

 

 

 

KRALARSLAN: Son iki yarışını kazanırken 6 numaralı KRALARSLAN'ın pisti fazlasıyla sevdiğini gözlemledim..

Bu pistte kazandığı ilk yarışında uzun mesafede çıktığı gibi bitiren KRALARSLAN, bir sonraki orta mesafeli koşusunu bekleme yaparak kazandı..

Her türlü gidişata ayak uydurabilen KRALARSLAN'ın bugün bekleme yarışı yapması gerek..

BATINHAN'ın kaçacağı koşuda ŞİMŞEK KRALI KURYE ve ANADOLUKAN gibi isimler ön tarafta olacaklar..

Bu saydığım isimlerin arkasında yer tutar, düzlüğe kadar temposunun üzerine çıkmadan gelirse, KRALARSLAN'ın son iki yarışına benzer performans sergilemesi halinde açılışı yapacağını düşünüyorum..

İlk ayaktan risk alıyor, KRALARSLAN'ı banko olarak öneriyorum...

 

 

    

AKDERE ELOIN GRAND CAPO): Altılı ganyanın ikinci ayağında en çok 1 numaralı AKDERE tutuyorum..

İlk yarışında Adana pistinde fena performans sergilemeyen AKDERE, ikinci yarışında üzerine kattı ve bu pistte maiden ile alakası olmayan BİPOLAR LADY ve DIDONATO arkasında üçüncülük elde etti..

Bugün çok daha uygun grupta start alacak AKDERE, önde tempoyu belirleyecek ASTERION'u yakın takip edip düzlük bindirmeleriyle maidena veda eden isim olabilir..

AKDERE alternatif bankom..

Uzun zamandır start almasa da hazırlıklarını beğendiğim 5 numaralı ELOIN ile son uzun mesafeli yarışını ölçü almadığım koşunun kum piste alınmasıyla var olan şansını daha da arttıran 6 numaralı GRAND COPE ikilisi AKDERE'ye rakip gördüğüm isimler...

 

 

     

YOLDAŞHAN: Günün üçüncü ayağında toplamda 4 ata şans vereceğim ama içlerinden 5 numaralı YOLDAŞHAN'ı biraz daha ön planda tutuyorum..

Pist ayırmadan etkili yarışlar yapan YOLDAŞHAN son yarışını sentetik pistte kazandı..

Normalde kaba kumda daha iyi koşan YOLDAŞHAN, seri isimler BİNBİR MANİDAR ÇIRAK ve SATANHAN'ın hızlandıracağı koşuyu düzlük sprintiyle lehine çevirebilir..

Başta 4 numaralı ÖZİLHAN olmak üzere 1 numaralı SATANHAN ile 3 numaralı MANİDAR rakipleridir...

 

 

         

BITCOIN AYRTON HOT CHOCOLATE: CAN DADAŞ GLOIN ve DUQUAN gibi seri isimler varlığı sprinter isimlerin işini kolaylaştıracak..

Ben öndeki seri isimlerin sert tempodan etkilenecekleri için kazanabileceklerini zannetmiyorum..

Sprinter üç isim arasında ise 6 numaralı BITCOIN favorim..

Yarışın her yerinde teşvikle giden ama düzlüğe çıktıktan sonra yavaş yavaş gücünü alan BITCOIN, uzun düzlük sprintiyle kazanan olabilir..

5 numaralı AYRTON bana göre orta mesafede daha başarılı. Ancak uzunda da etkili olabilir. Hiç olmadığı kadar iyi hazırlıklara sahip AYRTON'dan şahane bir dinçlik yarışı gelebilir..

Son olarak bu tip yarışların olmazsa olmazı 1 numaralı HOT CHOCOLATE diyeceğim..

Eski gücünde olmadığı aşikar ama kalitesiyle çokta kötü performanslar sergilemiyor. BITCOIN biraz eksik koşar, AYRTON dinçlik engeline takılırsa, yaşlı kurt devreye girerek kazanmayı başarabilir...

 

 

       

Beşinci ve Son ayak; Son iki ayakta detaylı yoruma gerek duymuyorum. Zira önerdiğim isimlerle bu iki ayağı kapattım. Umarım son iki ayağa kadar gelir, son iki ayakta plase - süpriz yakalayarak tatminkar bir ikramiyeyi daha haneye yazdırırız...

 

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6
2.AYAK:1,,5,6
3.AYAK:5,4,1,3
4.AYAK:6,5,1
5.AYAK:8,5,2,1,4,7
6.AYAK:1,5,3,4,8,6,7

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.