ADANA TAHMİNLERİM - FARKLI AYAKTA CAZİP BANKO

 
 
 
 
 
İkinci ayakta start alacak 10 numaralı YALÇINGÜLÜ 11 numaralı YENİ ZÜBEYDE ve 1 numaralı BURGU ile üçüncü ayakta start alacak 7 numaralı KING SERKAN elemek zorunda kaldığım isimler oldular..

 

 

 

 
COOGER BITCOIN GLOIN: Altılı ganyanın üçüncü ayağında 3 isme şans vereceğim..
2 numaralı COOGER bir takım sorunlar yaşamasına rağmen form tuttu ve şu anda grup yarışlarda adından söz ettiriyor. GOOD CURRY'e en fazla yaklaşan hatta onu geçme başarısı gösteren COOGER, bugün daha uygun rakipler yanında koşunun tartışmasız en şanslı ismidir..
1 numaralı BITCOIN'in son yarışını ölçü almamak lazım. Zira bu isim Adana pistinde bambaşka koşuyor. Ön tarafa yakı gidecek BITCOIN formunu koruyorsa, mutlaka birincilik mücadelesinin içinde olacaktır..
4 numaralı GLOIN biraz geri planda kalmış ama bana göre koşunun şanslı isimlerinden. KING SERKAN ve DOWN TOWN ikilisinin önünde temposunu kuracak GLOIN, rakipleri tarafından fazlaca önemsenmez ise, arka grubu uyutarak çıktığı gibi bitirebilir...
 
 
 
 
BUĞRACAN: Günün beşinci ayağında start alacak 3 numaralı BUĞRACAN'ı tek yazacağım..
Önde boş kaldığı kısa mesafeli yarışlarda kolay kolay pes etmeyen BUĞRACAN doğu illerinde start aldığı son yarışlarında şartlar lehine geliştiğinde etkili performanslar sergiledi..
İki yarış önce temposunu kurunca çıktığı gibi kazanan BUĞRACAN, bir önceki yarışında stili rakiplere rağmen tempoyu belirledi ama düzlüğe diri çıkamadığı için ikinci oldu..
Son yarışını saymıyorum çünkü birçok kaçak at vardı ve BUĞRACAN daha virajda gerilemeye başladı..
Bugün daha önce çok defa kazandığı Adana pistinde koşacak BUĞRACAN için mesafe ve gidişat lehine..
ATEŞ KRALLIĞI ve LOKOMOTİF birer yarış daha görsünler, ULAKÇI ve SİNGAPORE PRENSİ uzundan kısaya döndüler..
LOKOMOTİF PİRAZBEY ve ATEŞ KRALLIĞI üçlüsünü peşine takacak BUĞRACAN'ın bir solukta bitirmesini bekliyor, bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum...

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,2,5,6,1,3
2.AYAK:6,7,9,4,2
3.AYAK:2,1,4
4.AYAK:7,3,5,6
5.AYAK:3
6.AYAK:9,1,5,2,7,10
  1. Yazan : mirai

    Başlık : Tahmin

    Bu işin imparatoru sensin.son ayakta yatsada önemli değil.


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : şans

    Bulduğumuz şu altılı da bile oyunun hakkını maalesef alamadık. 2.4. ve son ayakta ikinci olanlar kazansa, güzel ikramiye alacaktık. Hepsinde AGF ler kazandı. Ne şansmış be..


  3. Yazan : mackocu

    Başlık : isin ustasi

    sen bu isin hakkini veriyon sondan bir favori gelmeseydi iyi olacakti devam kazanasaya kadar masallah sana


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.