ADANA TAHMİNLERİM - CAZİP KURGU

 
 
 

 

 

 
Birinci ayakta; Beşinci ayaktaki tay yarışında daha vasat taylar bir araya gelmişler. İlk ayakta ise, daha potansiyelli tayların bir araya geldiğini idman pisti programını izleyince ve tayların çalışmalarına bakınca rahatlıkla anlayabiliyoruz..
5 numaralı POSITION POWER 7 numaralı MASTİKA ve 6 numaralı LAST SYNONYMS üçlüsü hazırlık olarak diğer tayların gerisinde kalmışlar..
Geriye kalan taylar arasında ise uçurum farklar yok. Yarışta kimin daha iyi olacağına emin olamadığım için 8 numaralı ŞÜŞÜ 4 numaralı KARAKARTALIM 1 numaralı BABA HANCI 2 numaralı FLASH FORWARD ile 3 numaralı GOOD MAN ayrımsız şans vereceğim taylar olacak...
 
 
 
 

 

İkinci ayakta; Biliyorsunuz son zamanlarda ne zaman start alsalar BİLGİNKADİR ve GAZINÇ'ı övüyor, genelde de bu iki isme öncelikle şans veriyorum.. 
Bugünse uzundan kısaya dönen ve stili rakibi PİRSUSLU tarafından ciddi prese maruz kalacak BİLGİNKADİR ile son yarışını hiç beğenmediğim GAZINÇ'tan önce sprinter yapıya sahip olan 6 numaralı YANTAR ve 8 numaralı ÇAKIRALİ ikilisine öncelikle şans vereceğim..
9 numaralı GAZINÇ ve 5 numaralı BİLGİNKADİR yazmazsak olmaz..
Lehine dönen pist koşullarında farklı bir yarış yapmasını beklediğim 7 numaralı DALLICALI ile kazanma konusunda sıkıntı yaşasa bile istikrarlı isim 2 numaralı YURDAKUL'a da şans vererek bir sonraki ayağa geçiyorum..
KIRMIZIKAYA'yı sıklet dezavantajından dolayı PİRSUSLU'yu stili rakibi BİLGİNKADİR olduğu için eledim...
 
 
 
   

 

Üçüncü ayakta; Günün tahminsel açıdan en zorlu koşusu diyebilirim. Dengesiz arap atlarının bir araya geldikleri koşuda mümkün olduğunca çok ata şans vererek risk almak istemedim..
Doğu illerindeki yarışlarını beğendiğim 5 numaralı  BOZDENİZ uzun mesafede daha iyi koşan 10 numaralı ÇIKMAZOĞLU bu aralar katıldığı her yarış iyi performans gösteren 9 numaralı SINGAPORE PPRENSİ ile startta fazlaca oyalanmaması durumunda mutlaka birincilik mücadelesinin içinde göreceğimiz 7 numaralı BABADAĞINOĞLU öncelikle şans vereceğim isimler olacak..
Vermiş olduğu aradan etkilenmez ise uygun grupta söz sahibi olabilecek 2 numaralı ÖZERMAN önde yalnız kalacağı için çıktığı gibi bitirerek süpriz yapma şansı bulunan 8 numaralı BERNAKE ters mesafeye rağmen böyle bir grupta kazanma şansı her zaman olan 3 numaralı ANADOLUKAN ile sıklet dezavantajı olmasına rağmen şu anda grubun en iyi formuna sahip ismi 1 numaralı AÇIK KIRMIZI daha sonraki ihtimallerdir...
 
 
 
     

 

Dördüncü ayakta; 2 isme birlikte şans vereceğim..
2 numaralı AŞEMEZ yaşı ilerleyip formunu koruyan nadide şampiyonlardan bir tanesi. Kendi yaş grubu içerisindeki şampiyonlar ne haldeler görüyoruz. AŞEMEZ ise çok sık koşmayarak formunu koruyor ve yarışlarında en üst düzey performans sergilemeye devam ediyor..
Bugün kendisini yine kazanmaya yakın görüyorum.. 
AŞEMEZ muhtemelen ARTRUKLU'nun arkasında ENDEREFE ve ATASOY ile birlikte 3-4 gidecek..
Düzlük dönülmeden sprintine başlayacak AŞEMEZ'i eğer son metrelerde birincilik mücadelesinde içinde görürsek, inatçı yarış karakterine sahip AŞEMEZ'in kazandığına bir kez daha tanıklık etmiş oluruz..
Bence AŞEMEZ'i sadece grubun en genç ve formda ismi 6 numaralı OĞUZBOYLU geride bırakabilir. Eski zamanlarda genç atlar asla yaşça büyük atlara rakip olamazlardı. Son yıllarda ise bu durum tam tersine döndü. Artık genç atlar yaşça büyük atlarla adeta dalga geçiyor. AŞEMEZ formunu koruduğu için bu defa bu tezimde iddiali değilim ama AŞEMEZ bir şekilde kaybederse, kaybedeceği isim OĞUZBOYLU'dan başkası olamaz diye düşünüyorum..
Bu tip sahalarda çok koşan ATASOY ve belki önde yalnız kalırsa ARTUKLU az da olsa diğer birincilik şansı bulunan elediğim isimler...
 
 
 
    

 

Beşinci ayakta; Riskin ağa babasını alarak herkesin ekürilere oynayacağı tay yarışında 8 numaralı VIOLIN  SONATA'yı tek yazarak risk alacağım..
Öncelikle burada start alan tayların oldukça vasat olduklarını, ileride çokta iyi yerlere gelemeyeceklerini söyleyeyim..
Kötünün iyisi olarak eküriler, bankom VIOLIN SONATA ve AHESTE sıralamasını sayabilirim..
AHESTE'nin koşmayacağını öğrendim ve geriye eküriler ve VIOLIN SONATA kaldı..
Eküriler idman pisti programında izledim ve bende olumlu anlamda iz bırakamadılar..
VIOLIN SONATA ise belki derece olarak iyi değildi ama görüntü olarak en hazır taydı diyebilirim. Sanki yarışta teşvik aldığında en fazla uzayacak ve en iyi koşacak tay gibi geldi bana..
Diğer ayaklarda da risk edebileceğim bir isim olmadığı için ekürilere nazaran çok daha fazla beğendiğim VIOLIN SONATA ile risk almak istedim..
Birbirinden vasat taylar arasında onlardan biraz daha iyi bir tay olduğunu gözlemlediğim VIOLIN SONATA rakipsiz bankom...
 
 
 
     

 

Son ayakta; Bir ara gözümü karartıp 3 numaralı ALEXANDRAPOLI'yi tek yazmak istedim. Beşinci ayakta karar kılınca son ayakta toplam 5 ata şans verdim..
AKINDAĞ ARROW KÜLÜNK AĞA THE BEST OF TIME COM LIDER ve STAR SCREAM önlerde gitmeyi seven koşuyu hızlandıracak seri isimler..
Bu kadar süratli isim bir araya gelmişken koşunun şanslı sprinter atlarından birine Kocakaya biniyorsa, ona güvenebiliriz..
Dediğim gibi ben tercihimi bir önceki ayaktan yana kullanınca son ayağı sağlama almak istedim..
Mantığıma göre koşunun en şanslı ismi ALEXANDRAPOLI'dir..
Lehine gidişatta start alacak 5 numaralı SAMRAVHAN eğer starttan düzgün çıkarsa kesinlikle çok iyi koşacak..
6 numaralı THE BEST OF TIME ise doğru taktiği uygularsa birincilik mücadelesinin içinde olacak. Önlerde gidecek isimlere ayak uydurursa işi zor..
Son yarışlarında alt grup atlarını geride bırakan 10 numaralı COM LIDER ve 11 numaralı LUCKY FALCON sağlam kuponlarda bulunması gerekenler..
ORANGE BLOSSOM İSMİHAN şablonda olmayan az da olsa çekindiklerim...

 

 

 

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.747.513 t dir.
6'lı ganyan 277,64 t vermiştir.
Yarış Sonuçları | Yarış Programı | AGF Tablosu(Son Güncelleme 17:52)
1 4 - KARAKARTALIM 1.16.11 2,45 1
2 9 - GAZINÇ 1.31.29 2,40 5
3 5 - BOZDENİZ 2.29.23 4,90 7
4 6 - OĞUZBOYLU 2.24.45 3,50 2
5 8 - VIOLIN SONATA 1.17.13 2,10 1,3
6 6 - (1)THE BEST OF TIME - (ARROW) 2.20.23 1,60 6

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,4,1,2,3
2.AYAK:6,8,9,5,7,2
3.AYAK:5,10,9,7,2,8,3,1
4.AYAK:2,6
5.AYAK:8
6.AYAK:3,5,6,10,11  
 
 
EKONOMİK ŞABLONUM:
 
1.AYAK:8,4,1,2,3
2.AYAK:6,8,9,5,7,2
3.AYAK:5,10,9,7
4.AYAK:2,6
5.AYAK:8
6.AYAK:3,5,6
 
 
 
 
  1. Yazan : dauntlees

    Başlık : tebrikler kardeşim..

    ne yazsam bilemedim bir an... (oğuzboylu & violin sonata )sözde tahminciler ....kini yesin senin :)))))


  2. Yazan : sadık

    Başlık : tebrik

    TEBRİKLER HOCAM


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.