ADANA TAHMİNLERİM

 
 
 
 
LUCKY FALCON: Altılının üçüncü ayağında sıklet ve gidişat avantajı bulunan 6 numaralı LUCKY FALCON kazanma yakın gördüğüm isim.. 
Özellikle İngiliz atlarının start aldığı uzun mesafeli yarışlarda sıklet farklarına aşırı derecede önem veriyorum. Atıyorum 60 kg start alacak bir atın 50 kg koşacak bir atı geçmesi için kalite olması veya gruptan çok bariz üstün olması gerek. Bugünkü yarışta ağır kilo atlar evet gruptan üstünler ancak LUCKY FALCON'ın onlarda aşağı kalır yanı yok..
Bir önceki koşusunda uygun grubu rahatlıkla geride bırakan LUCK FALCON son koşusunda erken yürüdüğü için bugünkü rakiplerinden ALEXANDRAPOLI ve STAR SCREAM'a geçilirken İSMİHAN'ı yine de geçmeyi başardı..
Bugünkü yarışta doğru düzgün kaçak atın olmaması LUCKY FALCON'ın düzlüğe daha dirençli çıkacağını gösteriyor. Dolayısıyla LUCKY FALCON erken yürümek zorunda kalmayacak ve büyük ihtimalle ağır kilo start alan sprinter rakiplerine direnerek kazanmayı başaracak..
Misli ya da ufak kuponlarda LUCKY FALCON tek yazılabilir..
Biraz daha geniş ve sağlam kurgu yapacaklar 4 numaralı İSMİHAN 1 numaralı ALEXANDRAPOLI ile 3 numaralı FAMILY JOY'a şans verebilirler...
 
 
  
OĞUZBOYLU1 numaralı OĞUZBOYLU son üç yarışını kazandı ve şu anda start alan 4 yaşlıların arasında tartışmasız en formda isim..
Son yarışı ağır gelmemişse kendi yarışını yapması durumunda OĞUZBOYLU kazanma serisini devam ettirebilir..
OĞUZBOYLU diğer banko adayım..
Son katıldığı yarışta OĞUZBOYLU yanında sürdirek çıkan ancak jokeyini düşürdüğü için derecesiz kalan 6 numaralı ATEŞBİBİ verdiği aradan etkilenmemiş ise OĞUZBOYLU'ya sıkı rakip olacaktır..
Kazanmakta güçlük çekse de bu tip gruplarda her an kazanabilecek kadar koşan 3 numaralı DEDE SEYDO ile önde boş kalacağı için süpriz şansına sahip 5 numaralı UNZEN birincilik şansı bulunan diğer isimler...
 
 
    
DİLBER GÜLÜ GÖRGÜNCAN: Altılı ganyanın beşinci ayağında 2 isme şans vererek risk alacağım..
5 numaralı DİLBER GÜLÜ rölanti tempoda başlayan ve düzlüğe doğru hızlanan yarışlarda daha iyi isimlere bile kafa tutabiliyor. Bugün tam da bahsettiğim şartlarda start alacak DİLBER GÜLÜ, BESSEY ASİL RÜZGAR ve GÖZ AĞRISI ile birlikte önlerde yer tutup düzlükte rakiplerinden kurtulup kazanmak isteyecek. Bunu da yapabileceği için DİLBER GÜLÜ favorim..
Diğer şans vereceğim 6 numaralı GÖRGÜNCAN A.Çelik ile gerçekten başka kimliğe bürünüyor. Geçen sene sprinter yapıya sahip GÖRGÜNCAN'ın hiç kaçak at yokken kazandığını bile hatırlıyorum. Bugünde yarış çok hızlı başlamayacak ama dediğim gibi GÖRGÜNCAN ile A.Çelik arasında uyum bambaşka. Koşu temposu biraz olsun lehine gelişirse, kolay temposuyla düzlüğe gelecek GÖRGÜNCAN seri sprintiyle DİLBER GÜLÜ'nü mağlup ederek kazanan olabilir..
Yarış yavaş giderse DİLBER GÜLÜ erken hızlanırsa GÖRGÜNCAN kazanır diyorum...
 
 
   
CUCUPA: 5 numaralı CUCUPA'nın katıldığı tek koşusunda gösterdiği performans oldukça dikkat çekiciydi. Düzlüğe epey gerilerde çıkmasına rağmen düzlükte yaptığı etkili sprintiyle fotoya diri vaziyette girerek 2. olan CUCUPA, mesafe uzakdıkça çok daha iyi işler yapacak izlenimi verdi..
Bugünkü rakipleri arasında CUCUPA ayarında olan bir tay göremedim. CUCUPA daha üst gruplarda bile iş yapacak potansiyele sahip olduğu için bence bu grubu geride bırakırken zorlanmamalı..
Düzlükten sonra yapacağı güçlü ataklarla zorlanmadan kazanmasını beklediğim CUCUPA tereddütsüz bankom...

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,10,3,5,1,4,7
2.AYAK:9,11,2,8,1,10,5,7
3.AYAK:6/4,1,3
4.AYAK:1/6,3,5
5.AYAK:5,6
6.AYAK:5
  1. Yazan : mirai

    Başlık : Plase

    Plase için öneriniz varmı selamlar.


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : mirai

    5 numaralı BECERİKLİHAN büyük ihtimalle çıktığı gibi bitirir..


  3. Yazan : samsam

    Başlık : Kocaeli

    Bekliyoruz


  4. Yazan : sadık

    Başlık : tebrik

    Tebrikler hocam


  5. Yazan : Batman

    Başlık : 👍🏻👍🏻👍🏻

    Formunu yakaladın captan tebrık ederım 👍🏻👍🏻


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.