İZMİR TAHMİNLERİM - ₺503,24

 

LÜTFİ BEYHer ne kadar bu safkanın kısa mesafe atı olduğunu düşünsem de, LÜTFİ BEY'in bugünkü şartlarda bir şekilde kazanacağını düşünüyorum. Kolay tempoda gidebilen ve çabuk ivme kazanma özelliği bulunan LÜTFİ BEY, bugünkü koşuda stili rakibi ARKASI GELDİ ile kesinlikle inatlaşmaması gerekir. Ya da baştan liderliği alıp ARKASI GELDİ'yi ikincilikte bırakmalıdır. Her iki olasılıkta da V.Kaplan'ın dikkat etmesi gereken, LÜTFİ BEY ile temposunun üzerine çıkmamak olmalıdır.
Rakiplerine bakıyorum yürümeye dermanı olmayan son derece vasat isimler. Sadece İNSAFSIZ güç bakımında sivriliyor lakin bu isim de ağır sikletiyle start alacak.
Düzlüğün ilk metrelerini rakiplerinin önünde görecek LÜTFİ BEY'in uygun şartlarda kazanmasını bekliyor ve bu safkanı banko olarak öneriyorum...
Rakip arayanlar ile oyuna cazibe katmak isteyecek üyelerimiz İNSAFSIZ'a şans verebilirler...
 


ES ES RUNNER: Son koşusunda daha zorlu grupta güvendiğim safkan beni yanıltmadı ve rakiplerine ezici bir üstünlük sağlamıştı. Bugünde çok fazla değişen birşey olacağını düşünmüyorum. RÜZGAR ETO muhtemelen liderliği alacak, KULOĞLU ile ES ES RUNNER koşuyu 2-3 takip edeceklerdir. Düzlüğe çıkılır çıkılmaz uzun sprintine başlayacak ES ES RUNNER, yavaş yavaş gücünü alacak ve son metrelerde tüm gruba hakimiyetini hissettirip kazanmasını bilecektir. ES ES RUNNER tereddütsüz  bankomdur...
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:2,5,1,3,7,6
2.AYAK:3/1
3.AYAK:3,5,2,6
4.AYAK:1,2,4
5.AYAK:5
6.AYAK:4,3,8,6,5,11,1,13,14,2

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : blaudeniz

    Başlık : izmir

    3.ayak 1nolu at ilgili düsünceniz nedir


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : BLAUDENİZ

    Bana göre kazanması büyük süpriz olur. Tutmadığım isimlerdendir...


  3. Yazan : blaudeniz

    Başlık : izmir

    4. ayak 1 tek olabilirmi


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : blaudeniz

    Önde boş kalacak ve tam mesafesinde start alıyor. Formunun zirvesinde olduğu için ilk sıradan önerdim. Lakin kalite GÜMBÜRGÜMBÜR ile formu artan ŞAHPAZLI ya şans vereek ben risk almak istemedim. Siz çok tutuyorsanız, oyunu cazip hale getirmek adına tek yazabilirsiniz..


  5. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    ümit urfa tahminin olacakmı


  6. Yazan : deebbluee

    Başlık : Tebrik

    Tebrik ederim üstad


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.