ADANA TAHMİNLERİM - RİSKLİ BAŞLANGIÇ - ₺3.111,21

 

ÇOKKAZANKIZI: Son iki koşusuyla takibime giren bu isim bugünkü koşuda daha uygun grupta ve lehine şartlar altında start alacağı için banko önereceğim isim olacak. 
Koşunun şanslı isimleri KIRAÇKIZ ile YANDIMAYŞE sprinter yapıya sahipler ve koşu temposu düşük kalacağından bu iki safkan sonlarda güçlü gelse bile yetiştiremeyeceklerini düşünüyorum. 
ŞAMBAYATLI, ALYETİŞ ve MANTARKIZI gücü sınırlı olan safkanlar. Düzlüğün ilk metrelerinde ön planda olsa bile bu isimler, koşunun sonunu getiremeyeceklerini düşünüyorum. HÜRGÜZEL en fazla çekindiğim isimlerden bir tanesi ve bugün uzun aradan sonra ilk defa etkili binici idaresinde start alacak. Ancak bankom ön gruba yakın gideceği için HÜRGÜZEL' i bir şekilde atlatacaktır diye düşünüyorum.
Sonuç olarak son iki koşusunda erken yürüdüğü için geçilen ama bu defa daha uygun grupta start alacağı için erken yürüse dahi koşunun sonunu getirmesini beklediğim ÇOKKAZINKIZI ile ilk ayakta risk alıyor bu safkanı günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.
Çok daha geniş kurgu yapanlar önde boş kalacak olan HÜRGÜZEL'i değerlendirebilirler.
 
 
BORN FOR WIN - AKINŞAH: Altılı ganyanın üçüncü ayağında da bu ikiliye şans vererek risk alacağım. Bu isimlerden BORN FOR WIN ilk startında güçlü rakiplerine çarpılmış ve uzak farkla geride 3.lük elde edebilmişti. Ancak geçildiği isimler bence şampiyon olacak potansiyelde safkanlar. Yani BORN FOR WIN ilk koşusunda bana göre  bugünkü gruba yetecek bir performans sergiledi. 
Anneden başarılı olmuş kardeşleri olan ve her koşusunda üzerine katacağını düşündüğüm BORN FOR WIN üçüncü ayaktaki favorim olacaktır.
Tek ve ciddi rakip önereceğim AKINŞAH, tam bir kısa mesafe atı ve son derece kısa sprinte sahip. Son koşusunda önlere erken geldiği için sonlarda güçlü gelen rakibine av olan AKINŞAH, bugün biraz daha idareli bir şekilde düzlüğe çıkarsa kısa ama etkili sprintiyle kazanmayı başarabilir.
 
 
NOTSCORER yedili plasenin ilk ayağında önereceğim isim olacaktır. GÜMBÜRGÜMBÜR normalde geçilmemesi gerekir ama ben tek yazdığım zaman geçilecek hissine sahip olduğum için oyuna cazibe katmak için günün bankosu konumundaki GÜMBÜRGÜMBÜR'ü yıkmak istedim. Bu safkana inananlar tek atarak şablon fiyatını aşağıya çekebilirler. 
 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:8/10
2.AYAK:6,9,3
3.AYAK:2,1
4.AYAK:1,6,7,2,3,4
5.AYAK:10,5,6,8,11,9
6.AYAK:1,11,5,6,9


At İsmiDereceGanyan
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.904.061,00 t dir.6'lı ganyan 3.111,21 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 21:36)
1 10 - HÜRGÜZEL 1.45.57 9,50
2 9 - YAĞIZEMRE 1.19.89 2,25
3 1 - AKINŞAH 1.15.77 2,05
4 2 - SİNCAP GÜL 2.02.98 2,15
5 5 - ORÇUN 2.12.86 3,95
6 9 - MÜJDELİ KIZ 1.32.12 2,75
 
  1. Yazan : kemalkemal

    Başlık : Mentalist

    Ümit bey mentalist neden banko değildir?Teşekkürler


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : kemalkemal

    THE MENTALIST beğendiğim ve bu satırlarda sürekli övdüğüm bir isim. Ancak bugün şansının yüksek olduğunu düşünsem de rakip önerdiğim isimleri de bir o kadar tutuyorum. Son koşusunu kazanırken Adana kumunda çok iş yapacak izlenimi veren YAĞIZEMRE, gördüğü koşular sonrası iyi duruma gelen ve bu defa kaçarak bitirme ihtimali olan BLACKOUT ile YAĞIZEMRE arkasında ikinciliğini beğendiğim MY HEART“da en az THE MENTALIST kadar tuttuğum isimlerdir. 4 ata çok güvendiğim için THE MENTALIST ile risk alamadım. Yine de son karar sizindir. Bol şanslar...


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : çıkan atlar ve ilave hk

    İkinci ayakta MY HEART ile SEVİNDİR koşudan çıkartıldığı için şablonumdan bu isimler eksiltilmiştir. İkinci ayak ve beşinci ayakta önerdiğim isimlere güvendiğimden bu koşular yerin ilk ayakta çekindiğim HÜRGÜZEL şablonuma dahil edilmiştir. (17:00)


  4. Yazan : doc66

    Başlık : tebrikler

    emeğine sağlık


  5. Yazan : doc66

    Başlık : hürgüzel

    çok geç deklere ettiğin için çok yayılmadığını düşünüyorum ciddi bir ikramiye bekliyorum tebrik ederim


  6. Yazan : sadık

    Başlık : Sadık

    TEBRİKLER ÜMİT BEY.BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.