ADANA TAHMİNLERİM - KOLAY GÖRÜNEN PROGRAM

İZBATUR: Israrla bu safkanın yanına son koşularında rakip önerdim ama safkan beni her defasında haksız çıkartarak kazanmayı bir şekilde başardı. Özellikle İZBATUR'un son koşusunu gördükten sonra pes ettiğimi açık yüreklilikle söylemeliyim. Uzun mesafelerde bile bana mısın demeden kazanan İZBATUR, tekrar sevdiği orta mesafeye çıkacak ve rakipler son derece uygun.
JAW BREAKER'ın liderliği alacağı FIRE PIECE ile CAZİP'in ön grupta yer alacağı koşuda İZBATUR koşuyu muhtemelen 4-5 takip edecektir. Düzlüğün dönülmesiyle öndeki isimlerin dışına kolay tempoda gelmesini beklediğim İZBATUR'un son 200 gibi tüm rakiplerine hakimiyetini hissettirip pekte zorlanmadan kazanmasını bekliyorum. Apranti indirimine gitmek için F.Yüksel idaresinde start alacak İZBATUR kötü koşmak için beni beklememiş ise, kazanması normal sonuç olacaktır. İZBATUR tereddütsüz bankomdur...
İZBATUR'u yıkacaklar başta, önde boş kalabilme ihtimali olan JAW BREAKER'ı değerlendirebilirler.
 

ZELENİKA: Narin bir yapıda olmasına rağmen safkan kendisini aşarak uzun mesafede bile başarılı oluyor. Son koşusunda CAMELOT arkasında ikinciliğe girip, arka grubu kolaylaması oldukça beğenimi kazandı. G.Kocakaya bence bu safkanı çözmüş ve ZELENİKA'da G.Koacakaya'nın kantarmasını sevmiş görünüyor. Bu safkanı günün en sağlam bankosu olarak önerecektim lakin koşuda süratli isimler olmadığı için ZELENİKA'yı sadece ufak ve misli kupon yapan üyelerimiz için banko olarak öneriyorum.
Son koşusunu çok beğendiğim I NEED A HERO, sürekli iyi koşup kazanamasa da dişine göre grupta etkili jokeyi ile start alacak RAIN OF APRIL ile koşuyu ilk 3 sıra içerisinde takip edeceğinden gidişat avantajına sahip DİLANIM'da yazarak son ayağı geniş kurgumda 4 isimle geçiyorum.
 

NOT: Yedili plasenin ilk ayağında CANSU HANIM önereceğim isimdir.
 


ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK:3,7,2,5,8,1,6
2.AYAK:8,1,2
3.AYAK:1
4.AYAK:4,1,6
5.AYAK:1,4,9,7,6,2,3,10
6.AYAK:10/5,12,1

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : ikici ve dorduncu ayaklar

    Selam sevgi saygi kardesim umit 2. Ve 4. Ayaklarda onermis oldugun üçer at icinde ön planda tutmus oldugun safkanlarin kazanma yuzdesi kactir gerci ilk siradan sundugum safkan bankodur demistin gecenki yazinda ama yinede kisada olsa yorum verirsen sevinirim sayet senin yorumundan cesaret aliyorum isin gercegi özu bu allaha emanet ol


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : nalbantcı 34

    İlk sıradan önerdiğim isimler bankodur demedim!! Bir safkanı ilk sıraya yazıyorsam ilk sıraya yazdığım her safkan banko adayıdır demiştim. Bunu öncelikle düzeltmek isterim. İkinci ayak 8 numaralı MAHYALAZ muhtemelen koşuyu 2-3 takip edecek ve düzlük ile birlikte grubun önüne çıkacak. Son metrelere kadar 1.lik mücadelesine dahil olacağı için favorim. Ama diğer önerdiğim iki isim de bu mücadeleye özellikle son metrelerde ortak olacaklardır. Dördüncü ayak ise, OĞLUM BERAT kazanma konusunda sıkıntı yaşayan bir isim lakin bugünson derece uygun grupta start alacak. Süratli başlamayacak koşuda OĞLUM BERAT zeki jokeyinin hamlesi ile baştan liderliği alır ve kum piste uyum sorunu yaşamazsa kazanmayı yakın olacak. At güzeli ARSEN LUPEN ile İBRA“da bu safkanın eksik koşması durumunda devreye gireceklerdir.


  3. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : oktay

    oktay ara beni arap 05437953552


  4. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : yanlis

    Arap verdigin tel yanlis ehtiyar biri cikiyor bu noda ole biri yok diyorr herifle beni papaz etmee:))


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.