KOCAELİ TAHMİNLERİM - ₺395,03

 

HÜRDAĞ: Uzun süredir bir varlık göstermiyor olmasının nedeni, safkanın start problemi yaşamasıdır. Son katıldığı koşusunda 1-2 boy tereddütle başlayan HÜRDAĞ, binicisinin bekleme yapmayı tercih etmesinden ötürü etkisiz kalmıştı.
Bugünkü koşuda şansını Kocaeli pistinde deneyecek sağlıklı bir HÜRDAĞ'ın bugünkü rakiplerine üstünlük kurması normal sonuç olur. Lakin HÜRDAĞ'ın start problemi olması nedeniyle bu safkan ile riske giremiyorum. Eğer HÜRDAĞ başlangıç kutusundan düzgün çıkarsa, önde bomboş kalacağı için kendisi ayarında olmayan isimleri geride bırakması gerekir. Starttan çıkacağını düşünen ve hissedenler HÜRDAĞ'ı banko olarak değerlendirebilirler.
ENDERTAY, MUSON RÜZGARI ile HELİNCAN sağlam kuponlarda bulunması gereken isimlerdir.
 

BULUTAĞABu isim stili gereği önlerde giden bir isim ve bugünkü rakiplerinin çoğunluğu da kaçarak ya da ön grupta giderek etkili olmaya çalışıyorlar. Böyle bir senaryoda gidişat dezavantajı bir ismi banko olarak kolay kolay önermem ama geriden gelecek bir sprinter olmadığı için önlerde diri kalacak BULUTAĞA'nın bir şekilde kendini fotoya atacağını düşünüyorum.
KAANKEREM ve ÇAYKARARÜZGARI ilk metrelerle birlikte öne düşecek isimlerdir. DELİ RÜZGAR ile BULUTAĞA'da bu iki seri ismin arkasında koşuyu 3-4 takip edecek, düzlüğün ilk metreleriyle de 4 safkan önde buluşacaktır. Bu dörtlüden sprint yapabilme özelliğine sahip BULUTAĞA'nın rakiplerine üstünlük kurmasını ve geriden bitirici sprint gelmeyeceği içinde kazanacağını düşünüyorum. BULUTAĞA bankomdur.
Bu safkana güvenmeyen üyelerimiz, uzun aradan sonra bir yarış gören ZEYBEKHAN'ı değerlendirebilirler.
 

OVA KARTALIBirçok kişi tarafından OVA KARTALI'nın uzun mesafede eksik koşacağı söyleniyor ama ben kesinlikle aynı görüşte değilim. Evet WILD AVALACHE ile anneden kardeş ve anneden kardeşi WILD AVALACHE 1400 üzerine çıktığı zaman olduğu yerde sayıyor. Fakat özellikle son koşusunda dikkatle gözlemlediğim OVA KARTALI, hem sermayeli hem de mesafe uzun olsa bile bende, yine kazanacak bir izlenim bıraktı. Ayrıca birçok stili rakibine aldırış etmeden beyaz bayrak ayna yapması önemli bir başarıydı. 
Bugünkü koşuda OVA KARTALI için rakiplerin daha sert olduğu aşikardır. Ancak son koşusunun aksine OVA KARTALI bu defa önde bomboş kalacak. Mesafe 1700 ama koşu rölanti tempoda gideceği için OVA KARTALI mesafeden ötürü sorun yaşamaz. Rakiplerinden WATANABE ile ARMY OF FORTUNE tam olarak hazır görünmeyen isimler. MIGHT ise çok formda ama startta takılıp rölanti tempoda OVA KARTALI'na hakim olmakta zorlanacaktır. Tabii ki OVA KARTALI eksik koşarsa, bu saydığım safkanlardan bir tanesi kazanır ama bu şartlarda OVA KARTALI tüm rakiplerinin bir adım önündedir.
Start çıkışıyla istediği gibi tempoyu belirleyecek OVA KARTALI'nın son 600 gibi vites değiştirip arka grubu dağıtacağını, sonlarda dursa bile aldığı sermaye ile kazanacağına inanıyorum. OVA KARTALI bir diğer bankomdur.
 

 

NOT: Boş koşuda OKİNAWA'nın önde tempoyu belirleyecek YAŞARNUR önünde kazanmasını bekliyorum. 
 
 


ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK:2,,3,1,5
2.AYAK:2
3.AYAK:5,6,7,8,3,2,4
4.AYAK:3,2,1,6,7
5.AYAK:4
6.AYAK:11,2,8,10,1,3,6,7,13,5,4

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 918.850,00 t dir.6'lı ganyan 395,03 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 16:45)
1 1 - MUSON RÜZGARI 1.40.02 2,80
2 2 - BULUTAĞA 1.39.73 1,90
3 7 - ONDÖRTBAHAR 2.12.52 2,85
4 2 - (5)CATCH - (RAST HAT) 1.30.34 1,40
5 4 - OVA KARTALI 1.52.50 1,70
6 11 - YOLAŞAN 1.39.31 15,40
 
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at hk.

    İlk ayakta koşmayacak NURİ BEY şablondan çıkartılmış olup yerine ilave yapılmayacaktır. İlk ayak veya dördüncü ayak şablonumuz da bulunan herhangi bir isim daha koşudan çıkartılırsa, beşinci ayak MIGHT şablonda dahil edilecektir(11:50)


  2. Yazan : şemin

    Başlık : ümit

    son ayakta yolaşan birinci at vermişsin derece olsun son yarışları olsun çok geri planda kalıyor bişeyler söylermisin hakkında senin çok at verdiğin yerdeki ilk atın benim için önemli ama bu atta soru işaretleri oluştu kafamda sorgulamak yargılamak gibi bir niyetim yok


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : şemin

    Her ayakta ilk sıradan yazdığım safkanlar gerçekten bir banko adayıdır. Ancak bugünkü son ayak gerçekten çok karmaşık ve kim kazanırsa kazansın asla şaşırmam. Dolayısıyla bugünkü son ayakta, kendi oluşturduğunuz sıralama çok daha önemlidir. YOLAŞAN“dan kısaca bahsedecek olursam, kazandığı koşusundan son İstanbul pistinde start aldığı koşusuna kadar YOLAŞAN“ı sürekli takip ettim. Henüz beklentimin altında performanslar sergilese de, her an patlama yapabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. Sahadan da YOLAŞAN için iyi durumda olduğu duyumunu aldım. Zaten safkanın idman günlüğü de formunun arttığını açıkça gösteriyor. Zor olan son ayakta beğendiğim bir isim olmadığı içinde, takibimde olan YOLAŞAN“ı ilk sıradan önerdim. Yani, derece ve son koşularına göre ön plana çıkacak bir isim değil.. Son olarak bana sorulan sorular hoşuma gider ve bugüne kadar hiçbir kimseyi de cevapsız bırakmadım. Herkes istediği safkan hakkında görüşlerimi, her daim bu satırlardan öğrenebilir. Herkese tekrardan bol şanslar.


  4. Yazan : şemin

    Başlık : teşekkür

    sağol ümit soru işareti kalmadı


  5. Yazan : kemalkemal

    Başlık : Might

    Ümit bey mightı yedekte beklettiğinize göre ova kartalına ciddi rakipmi görmektesiniz


  6. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : kemalkemal

    Evet MIGHT müthiş bir değişim yaşadı ve İstanbul pistinde çok daha sert rakiplerle başa baş mücadeleler sergiledi. Kaba kumda formunu bulduktan sonra ilk defa koşacak ve nasıl performans sergileyeceğini kestirmek güç. M.Kaya koşu temposu konusunda bilinçli olduğundan, OVA KARTALI“nı yakından takip etmesi halinde ve kaba kuma da uyum sağlarsa OVA KARTALI“na ciddi rakip olacaktır.


  7. Yazan : doc66

    Başlık : yolaşan

    süper bir tahmin tebrik ederim. Şapka çıkarılır buna


  8. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : adamsın

    işte senin farkın tebriklerr tebriklerrr tebriklerrr yorumun uzerine yorumda söz yok ayakta alkıslıyorum senii koca eli altılısı hayırlı olsun ailemize


  9. Yazan : faydo

    Başlık : Ümit Gürgan

    Fazla Söze gerek yok:) Bu işte üzerine tanımıyorum. İlk sıradaki atların muhtemel tek adayıdır o kadarrrrr!


  10. Yazan : deebbluee

    Başlık : Tebrikler

    Tebrik ederim üstad şablona bakarmısın emeklerine sağlık


  11. Yazan : efeata

    Başlık : moral olsun

    tebrikler usta,belki ikramiye tatmin edici değil ama sermaye ve moral olur en önemlisi bu ikincisi şablona sadece altılı olarak bakmamak lazım 16 misli 7“li plase var(15 tl.verdi) boş koşu 1.05 at geldi.son ayak 11“in plase ikramiyesi 8.35 tabelayı bulmak bile içten değil 11/7/3/5 ikramiye 1.233 tl.sırasız 23 tl.gücü olanlar bu ikramiyeleri senin sayende çok kolay bir şekilde bulurlar oynamasamda hemen hergün siteni ziyaret eder bakarım başarıların daim olsun.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.