ADANA TAHMİNLERİM - BİR KLASİK BİRDE CAZİP BANKO

 

YÜKSELBEYYarış hayatına Ankara çim pistinde start veren YÜKSELBEY, start çıkışında oyalanınca beklentileri karşılayamadı. Daha sonrasında Adana pistine getirildi ve kum pistte şansının denedi. Yine start çıkışında sorun yaşayan bu isim, deparlanmakta da güçlük çekince grubun en gerisinde koşuyu takip etmek zorunda kaldı. Düzlükle beraber dış kulvara açılan YÜKSELBEY, her geçen metre öndeki isimlere yaklaştı ama mesafe 1200 olduğu için atakları kendisine yakın ara 4.lük getirdi.
Bu koşusunda sonra uzun mesafeli maiden bulursa kazanır dediğim YÜKSELBEY, tamda istediğim şartlar altında maiden için uzun sayılacak 1500 metrede start alacak.
Birbirinden süratli isimlerin bir arada olması da koşu temposunu yukarılara çıkracağından YÜKSELBEY'in etkili düzlük sprintiyle sonuca gitmesini bekliyorum.
Cazip durumda olmasına rağmen özel takibimdeki YÜKSELBEY önereceğim ilk bankom olacaktır.
Dışarı savrulmaması ve öndeki tempoya ayak uydurmaması durumunda HAN ARDA ile yine sprinter yapıya sahip PRINCEOF KEENELAND bankomun ciddi rakipleri konumundadır.
 


HOT CHOOCOLATEDaha bu gruplara çıkmadan önce ikinci koşusunda Bursa pistinde bu safkanı banko olarak önermiştim. Banko önerirken de potansiyelinden ve gücünden dem vurmuştum. O gün belki kazanmayı başaramadı ama elde ettiği ikincilik ile adından sıkça söz ettireceğini haykırır gibiydi. Sonrasında her koşusunda üzerine katan bu isim, son koşusunda sınıf atladığını resmen ilan etti. Bugünkü rakiplerinden KING DROK'a geçildi ama arkasında önemli safkanları geride bırakmayı başardı..
Bugün yarış hayatının başladığı Adana pistine geri dönen HOT CHOOCOLATE, son koşusuna göre hem uygun grupta hem de lehine gelişecek koşu temposunda start alacak. MÜDÜR ile SOKOLLU'nun tempo vereceği koşuda HOT CHOOCOLATE koşudaki en iyi yerde yani 3.lükte konumlanacaktır. Düzlüğe gelmeden koşunun aşırı derece de sürat kazanacağını ve düzlüğün ilk metreleriyle grubun önüne çıkacak HOT CHOOCOLATE izleyeceğiz. Gerilerden CRITICAL SCORE ile KING DROK öndeki HOT CHOOCOLATE'yi yakalamak adına ellerinden geleni yapacaklar ama HOT CHOOCOLATE her metrede rakiplerine karşılık verip bence pekte zorlanmadan kazanmayı başaracaktır. HOT CHOOCOLATE'nin gücüne ve potansiyeline sonuna kadar inanıyor bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.
 
 
 
 
NOT: Bugünlük yedili plasenin ilk ayağı için tahminim olmayacaktır. Ayrıca Adana programında da elemek zorunda kaldığım isim yoktur.
 
 



ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK:3,5,4,1,7
2.AYAK:11
3.AYAK:8,2,3,4,1
4.AYAK:8
5.AYAK:7,4,5,3,1,2,6,8,9
6.AYAK:10,4,7,2,14,12,3,11,9,13,6

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : BAŞSAGLIGI

    sahalarımızın efendi ve sessiz jokeylerinden ARSLAN BİRDAL babası RAMAZAN BİRDALI kaybetmiştir merhuma allahtan rahmet sevgili kardeşimiz ARSLAN BİRDAL jokeyimize baş saglıgı dileklerimde bulunurum. ALLAH RAHMET EYLESİN geride kalanlara allah sabır versin


  2. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : duzeltme

    sevgılı kardeşim ümit son ayak 3. numaralı safkan iki defa kayda girip yazılmıs bilgine saygılar kardeşim


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : düzeltme

    Son ayak iki defa yazılan 3 nolu Kırgız yerine 6 nolu Günalhan şablona ilave edilmiş olup hata düzeltilmiştir. 15:20


  4. Yazan : kemalkemal

    Başlık : Son ayak

    Cok yazık oldu,sevgili ümit


  5. Yazan : doc66

    Başlık : tsk

    Ben son ayak ugrasamadim H yaptim. Emegine saglik


  6. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : Kocaeli komserleri

    Her liste bir hayır vardır ben bir daha kocaeli oynamamaya yemin ettim


  7. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : minareyi calan kılıfını ne yaparmış

    son ayagı seyret yoruma gerek fazla sözede gerek yok emek hırsızları başrollerde yine 100 yarış kossa 99 geri kosar bir tane böle gayba yarış kazanır oda milletin cebinden parayı tırtıklamak icin turkıye cumhuriyetinde bana bir tane helalinden adam gibi koşulan hakkıyla bir yarış gösterin.vardır elbet onuda böle adaletsizce koşularla kirletiyorlar.bu cennet ülkemizde dürüstce işlere imza atılmadıgı müddetce hic bir şekilde bir yere varamayız.ne avrupa birligi nede başka bir calışmalara katılamayız üye olamayızz cunki dolandırıcılık duzenbazlık hile hurda bizim ülkemizin yaşayanlarına mahsusen alt tabakadan tutunda en üstteki makamına kadar kirli işlerle sicilimiz bozulmus dışarıya karsı bir bir daha iki ötesi berisi yok ümit ve ümit gibi emek harcayan kardeşlerimiz ne yapsın cümleden allaha emanetsiniz hayırlı geceler...


  8. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : nalbantciya

    Sevgili arkadaşlar dün kocaeli gördükten sonra fazla söze gerek yok umitkardesimizinonderliginde bulabildiklerimi bulacağız bununharicinde şimdi son düzlüğe izliyorumhakanacantinaz vermiş dun ati ama neye göre eray sağolsun ankarada 1kosu kazanmış 2 ay aradan sonra dün koşuyor ve gelIgor ☺


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.