İSTANBUL TAHMİNLERİM - MÜKEMMEL PROGRAM

 

 
PAYİTAHTAltılı ganyanın dördüncü ayağında banko önereceğim PAYİTAHT, ne denli kalite bir isim olduğunu özellikle uzun mesafelerde başarısı ile kanıtlamayı başardı. Ağırkanlı yapısı nedeniyle hemen ivme kazanamayan PAYİTAHT, gücünü aldığında ise bitirici ve uzun sprint yapabiliyor. Son startında aleyhine tempoya rağmen BARDO gibi bir ismi sonlarda avlayan PAYİTAHT, LEAVE ME ALONE'da geride bırakmayı başarmıştı. 
Bugünkü koşuda hem tempo düşük kalmayacak hem de kendisi ayarında bir rakibi bulunmuyor. KECHICHE iyi bir ata ama PAYİTAHT ayarınde değil ve sentetik pistte kapalı kutu konumunda. TAMERLANO'da formda bir isim lakin sık koşuyor ve formda bir PAYİTAHT'a uzun mesafede kafa tutabileceğini sanmıyorum.
Sonuç olarak orta grupta konumlanacak PAYİTAHT'ın düzlük ile beraber dış kulvara açılmasını ve yapacağı uzun sprimtiyle sonuca gitmesini bekliyorum. PAYİTAHT İstanbul programında önereceğim ilk bankomdur.
 
 
DUKE OF KENT - FORGET ME NOT: DUKE OF KENT ilk koşusu itibariyle puanlama da ön planda ama FORGET ME NOT'un daha iyi bir isim olduğu sahada söyleniyor. Ekürileri ilk koşularına göre değerlendirecek olursak, DUKE OF KENT'in adım atışını ve sonlardaki diri ataklarını ekürisine göre çok daha fazla beğenmiştim. Hatta en kötü kısa vade yarışlarda başarılı olacağını yarış bitiminde düşünmüştüm.
İlk startlarından sonra eküriler düzenli idmanlarını sürdürdüler ve bu kez çok hazır durumdalar. MISTER STORM ile WHO IS THAT CHICK gibi kısa mesafe sprinterleri rakip olarak gösteriliyorken, ekürileri banko olarak önermek gerekir görüşüne sahibim.
Hangi eküri bu defa ön plana çıkar bilemiyorum ama bugünkü şartlar altında eküriler bence sağlam banko konumundalar. İstanbul programında ikinci bankom DUKE OF KENT ve FORGET ME NOT ekürileridir.
 
 
 
NOT: Son startında binicisinin her zaman olduğu gibi yol bulamaması sonucunda kazanacağı koşuyu kaybeden MAGIC SLIPPER, yedili plasenin ilk ayağında önereceğim isim olacaktır. Programa son derece hakim olmama rağmen çok fazla vakit kalmadığından tüm ayaklar yerine, şablondaki can alıcı koşuları yorumlayacağım. Yorumlarım 16:00 gibi eklenecektir.
 Fazlaca tutmasam da ilk ayak ROYAL STORY ile ORKİNOS, üçüncü ayakta CANA KIR ve MATAH, son ayakta  start alacak olan BARRERA ,RAIN OVER ME ile MY GRAND BOY çekindiğim isimlerdir.
 



ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK:7,8,1,2
2.AYAK:14,5,3,10,2,8,7,11,6,4,1,12
3.AYAK:6,9,5,3,2,1,7,4
4.AYAK:7
5.AYAK:2
6.AYAK:8,7,4,12,11

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : canakır

    eh be ümit gürgan 8 at yaz canakır“ı çekindiğin at olarak ver ah ah.....


  2. Yazan : şemin

    Başlık : diyarbakır

    ümit yorumun olacakmı diyarbakır


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.