ADANA TAHMİNLERİM

 

Üçüncü ayak, Koşunun haklı favorisi olan İZBATUR katıldığı son üç koşuyu da kazanarak bir çıkış yakaladı diyebiliriz. Lakin ben safkanın kazandığı hiçbir koşuyu açıkçası beğenmedim. Birde İZBATUR her ne kadar uzun mesafede kazansa da safkanın orta mesafe sprinteri olduğunu düşünüyorum. Asıl bu safkanı banko önermeme nedenim ise, gidişattaki belirsizliktir. Bazen EMPIRE CITY kulvarından çıkmıyor veya çıksa da ikincilikte gitmeye razı olabiliyor. MEMPHIS in start sorunu bulunmuyor ama bu safkan da birçok koşusunda liderlik için ısrarcı olmayabiliyor. Dolayısıyla bu ihtimallerden hangisi gerçekleşirse gerçekleşsin İZBATUR kesinlikle zorlanacaktır. Bende diğer ayaklarda risk aldığım için ve sürdirek favorilerin olduğu Adana programında İZBATUR'u bir kez daha yıkmaya karar verdim. Start sorunu yaşamaz ve MEMPHIS ile tempoyu yükseltmez ise şansı bir hayli artacak EMPIRE CITY, öndeki isimlerin kapışması durumunda sonlarda İZBATUR'u avlayabilecek uygun sikletiyle SALFORD ile EMPIRE CITY'in starttan hiç çıkmaması durumunda önde bomboş kalma ihtimali bulunan MEMHIS'de yazarak üçüncü ayağı kalabalık geçeceğim.
 

Dördüncü ayak, Banko önereceğim safkan gruptan farklı kaliteye sahip ARSEN LUPEN olacak. Görüntü ve güç bakımından rakiplerinden sıyrılan bu isim, Adana pistinde ilk defa start alacak ama hazırlıklarından anlaşılacağı üzere pisti yadırgamayacak. Mesafe bu safkan için biraz kısa olabilir fakat koşuda birçok seri ismin olması ARSEN LUPEN'in işini kolaylaştıracaktır. Herhangi bir sorun veya yarış içi şansızlığı yaşamaz ise, ARSEN LUPEN'in son derece uygun grubu etkili düzlük sprintiyle geride bırakmasını bekliyorum. Adana programında en fazla güvendiğim safkan at güzeli ARSEN LUPEN bankomdur.
 

Beşinci ayak, Altılı ganyanın beşinci ayağında iki isme şans vererek risk alacağım. Bu isimler DOCTOR PRETI ile MISTIKHAN'dır. DOCTOR PRETI rakibinden potansiyel ve form olarak bir adım önde diyebilirim. EZGİLİ, KURTARBABA, BROKER ile ULTRASON ayağına seri isimler ve koşu ölüm temposunda başlayacaktır. DOCTOR PRETI ise grubu geriden takip edecek ve düzlük ile beraber ataklarına başlayacak. Eğer siklet farkları devreye girmezse DOCTOR PRETI'nin kazanması normal sonuç olur. Aksi halde devreye bir diğer sprinter MISTIKHAN girer. Sürekli iyi koşan ama sprinti kendisine yetmeyen bu isim, son derece yüksek tempodan istifade edip müsait sikletiyle özlediği birinciliğe kavuşabilir.



NOT: Yedili plasenin ilk ayağında eküriler ve MÜJDATBEY ayrımsız önereceğim isimlerdir. Diğer yorumladığım kalabalık geçtiğim üç ayağı, kendime göre kapalı gördüğümü bilmenizi isterim.
 
 
ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK:6,1,3,8,9,10,5,7,4
2.AYAK:5,2,14,3,9
3.AYAK:4,3,7,6
4.AYAK:1
5.AYAK:4,6
6.AYAK:15,13,7,3,11,12

Herkese bol şanslar dilerim.


  1. Yazan : doc66

    Başlık : izbatur

    hazır moralli yakalamışken seni İzbatur mesela.. önyargı zor at senin inadına her şartta kazandı kaybetmek için senin tek önermeni bekliyor


  2. Yazan : doc66

    Başlık : tam da burada

    5 numarayı önerebilecek yerin olabilecek ti. tutan değil de kaçana bakalım bence


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.