ADANA TAHMİNLERİM

 

HAZARHAN: Mesafe biraz daha kısa olsa veya BY ALEX isimli safkan koşmamış olsaydı kesinlikle HAZARHAN ile riske girer banko olarak önerirdim. Son koşusunda güçlü rakibi ÇELEBİ MAHMUT ile kapışan son metrelerde rakibine mağlup olan HAZARHAN, arka grubu uzak farkla ayırırken oldukça beğenimi kazandı. Daha uygun grupta şansını deneyecek HAZARHAN, eğer BY ALEX'in ciddi preslerine maruz kalmaz ise, ters mesafeye rağmen beyaz bayrak ayna yaparak kazanabilir. İlk ayakta HAZARHAN dışında tuttuğum bir başka isim yok lakin bu isme de mesafe ve BY ALEX tehlikesi nedeniyle tam anlamıyla güvenemiyorum. Bu nedenle grubun zayıf halkası AZMERA haricinde tüm isimlere şans vererek ilk ayakta risk almıyorum.
 

ŞAFAK VAKTİ - TASASIZ: Altılı ganyanın ikinci ayağında iki safkanı yazarak risk alacağım. Grubun üzerinden performanslar sergileyen son koşusunu asla ölçü almadığım ŞAFAK VAKTİ bu isimlerden favorim olacaktır. ERBABAM ile BUĞRACAN arkasında koşuyu 3-4 takip edecek ŞAFAK VAKTİ, sabırla düzlüğe kadar bekleyebilir ise, kısa ama etkili sprintiyle uygun grubu rahatlıkla geride bırakabilir. Rakip önereceğim TASASIZ bu pistte bir koşu gördü ve o koşusunda iç kulvardan atakları ile dikkat çekmişti. Anneden kardeşleri gibi kaba kumda kesinlikle iyi yerlere gelecek bu isim, bu defa iç kulvar yerine dış kulvardan sprint atmayı denerse, bence çok daha farklı koşup kazanan isim olabilir.
Uzun zamandır koşmayan ve idman günlüğünü göremediğim BABATOSUN ve BUĞRACAN gibi stili rakibinden etkileneceğini düşündüğüm ERBABAM elediğim ve çekindiğim isimlerdir.
 
 
GÖKÇEER: Kaba kum performansı pek iç açıcı olmasa da banko önereceğim GÖKÇEER, tam istediği şartları bulmuş görünüyor. Sevdiği uzun mesafede önde boş kalacak ve gününde olursa çıktığı gibi bitirip kazanan isim olacaktır. Tek çekincem SAĞLAMKAYA isimli safkanın fedai koşarak, liderlik için ısrarcı olma ihtimalidir. Bu durumda GÖKÇEER'in kesinlikle rakibiyle inatlaşmaması ve kendi temposunda ikincilikte gitmeye razı olması gerekir. İlk hitimale göre geçilmeyeceğine neredeyse eminim ama SAĞLAMKAYA liderlikte ısrarcı olursa, işimiz biraz daha zorlaşacaktır. Yine de grubun uygunluğuna ve koşu temposuna güvenerek GÖKÇEER'i kuponuma banko olarak yazacağım. Bence Adana programında cazip durumda olmasına rağmen GÖKÇEER günün en sağlam ve mantıklı bankosudur.
 
 
SERHASAN (DAMLATAŞ - SERVANAĞA- ÇAKIRCELEP): GÖKÇEER ile riske girmeseydim bankom son ayakta start alan SERHASAN olurdu. Kalite safkan SEDATBEY ile anneden kardeş olan bu isim, henüz kazanamasa da ilerleyen zaman diliminde performansını arttırıp hiç şüphe yoktur ki başarılı koşulara imza atacaktır.
Bu yüzden rakiplerinden çok, SERHASAN'ın o çıkışı ne zaman yakalayacağı önemli olandır. Boş sikletiyle dişine göre gurubu bulan SERHASAN, ufak ve misli kupon için banko önereceğim bir başka isim olacaktır. Kaba kumda başarılı koşacağını düşündüğüm DAMLATAŞ, koşunun erken sürat kazanması halinde SERVANAĞA ile önde rahatsız edilmemesi durumunda etkili olacak ÇAKIRCELEP son ayakta diğer şans verdiğim safkanlardır.
 
 
 
NOT: Yedili plase için bugünde bir görüşüm olmayacak. Altılı kurguma bugün güveniyorum ve GÖKÇEER beklediğim performansı sahaya yansıtırsa, altılı ganyanı doğru tahmin edeceğimizi düşünüyorum.
 
 


ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK:4,,6,10,1,2,3,5,7,8
2.AYAK:2,5
3.AYAK:3
4.AYAK:3,1,2,4,7
5.AYAK:11,7,10,2,4
6.AYAK:15,,7,5,3

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : septokayba

    Başlık : bilgi

    usta gökçeerin en ciddi rakipleri kim olur yıkmak istesek sıralama verirmisin


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : septokayba

    Eğer gecilekse sprinter bir isme mağlup olabilir. Kokaga ve yandimayse bence on plandaki rakipleridir. Ama gokceer kazanamaz ise supriz bir netice de olusabilir diye düşünüyorum.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.