İSTANBUL TAHMİNLERİM - ₺1.545,33

 

ÇETİNASLAN: Safkanın eski formunda olmadığını kabul ediyorum ancak safkan ne zamandır yarış kolluyor ve bugün mutlaka etkili performans sergileyecek gibi görünüyor. Ayak yapısı gereği sentetik pistte daha etkin olan ÇETİNASLAN, çim pistte o bitirici sprintini eskisi gibi atamıyor. Kocaeli pistinde start aldığı son koşusunu ölçü almıyorum çünkü safkanın kaba kum ile pek alakası yok ve son koşusunda tempo lehine gelişmemişti. Daha önceki koşularına baktığımızda safkanın sürekli çim pistte start aldığını görüyoruz. En son sentetik pistte DEMİRDÖVEN ile falan koşmuş hatta rölanti tempoya rağmen sonlarda diri bir sprint atarak koşudan üçüncülük ile ayrılmış. 
Uzun aradan sonra tekrar sevdiği piste çıkacak ÇETİNASLAN, lehine gidişatta ve dişine göre grupta start alacak.
BUZDENİZİ ilk metrelerde liderliği alacak bu safkanı YÜREKKAYA ile BAYDARŞAH yakın takibe alacaktır. CAPPADOCIA, FARUKİ ve GÖKMENER düzlüğün ilk metreleriyle önlere sarkacak ve tempoya katkı yapacaklardır.
ÇETİNASLAN soğukkanlı binicisiyle muhtemelen BAYHAN ile grubun gerisinde gidecek ve düzlüğün ilk metreleriyle her zaman olduğu gibi en dış kulvara açılacaktır.
Grupta ÇETİNASLAN dışında net bitirici bir sprinter olmadığı için koşu temposu lehine gelişirse ÇETİNASLAN'ın etkili sprintiyle son sözü söylemesini bekliyorum. ÇETİNASLAN önereceğim ilk bankom olacaktır.
Çok daha geniş kupon yapanlara ön tarafta yer tutacak iki ismi önereceğim. Bu isimler ön grupta sabırla bekleyecek ve düzlük ile öndeki BUZDENİZİ'ne yapışacak BAYDARŞAH ile YÜREKKAYA ile BAYDARŞAH'ın fazlaca önemsememesi durumunda bir kez daha beyaz bayrak ayna yapabilecek BUZDENİZİ geniş kupon yapan üyelerimize önereceğim diğer isimlerdir.
 
 
WILLPOWER: Bu safkanı bir önceki koşusunda önde boş kalacak diye banko önermiştim ama MARVELOUS IRON'a aynaya yakın geçilerek ikincilikte kalmıştı. Son startında ise binicisi liderliği almayarak ön grupta bekledi lakin koşu temposu düşük kalınca son metrelerdeki atakları kendisine bir ikincilik daha getirdi.
Bugün ideal mesafesinde start alacak bu safkan bence birçok bitik rakibin yanında oldukça şanslı görünüyor. Mesela OBIWAN, eski performansını mum ile aratıyor ve kısa sprintiyle ancak tebala diplerinde yer alabiliyor. PANCAR'da yarışlarında bir var bir yok. Ayrıca bugünkü koşunun temposu PANCAR lehine gelişmeyecek. Önde boş kalacak ALWAYS PRESIDENT ise, eski gücünde değil ve önde boş kalsa bile bir şekilde yakalanıp teslim oluyor. İşte WILLPOWER muhtemelen ALWAYS PRESIDENT arkasında koşuyu ÖZBAYHAN, ATEN ve SIERRA BLANCA ile ilk 5 sıra içerisinde ön grupta takip edecektir.
Öndeki isimleri atlatmak için aceleci olmaz ve son 300 gibi ataklarına başlarsa, son 200 gibi alacağı liderliği aynaya kadar korumasını beklediğim WILLPOWER'ın özlediğe birinciliğe kavuşacağını düşünüyorum.
Zorlu programda uygun grubu yakalayan ve zamanının geldiğini düşündüğüm WILLPOWER'ı günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

 

 

NOT: HIRÇINKAYA ile AKÇABEY yani Kaya ailesi yedili plase için yeterli olur diye düşünüyorum. Fazla tutmasam ikinci ayak CAPPADOCIA, BAYHAN, YÜREKKAYA, GÖKMENER ve BALDAR şablona sığdıramadığım isimler oldular. 
 
 
ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK:10,2,4,6
2.AYAK:9/6,11
3.AYAK:3,5,10,4,1,2,9
4.AYAK:7,2,5,8
5.AYAK:5,2,4,6,7,10
6.AYAK:9

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.851.316,00 t dir.6'lı ganyan 1.545,33 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 09:50)
1 6 - HİSARSOYLU 1.20.75 4,75
2 9 - ÇETİNASLAN 1.33.21 5,60
3 10 - LUCKY MOMENT 1.11.93 2,50
4 7 - ICON 1.20.31 2,75
5 2 - KIRBY DRIVE 1.25.02 2,15
6 9 - WILLPOWER 1.37.59 1,85
 
  1. Yazan : baran

    Başlık : şansa inat

    sana güvenim tamdır usta her olumsuzluklara inat ...senin kuponu aynen yatırdım


  2. Yazan : Chosen

    Başlık : TEBRİKLER

    Valla, Ümit bey şu aralar patlatacak diyordum, hatta o gün bugün deyip, teklerini yazarak altılıyı buldum. Güzel yorumların ve zımba gibi teklerin için teşekkürler. Ayrıca 50 misli 4“lü ganyanda tutturdum. 1545+700 :)


  3. Yazan : levent35

    Başlık : Tbr

    Tbr ler umit kardeş bulanlara hayırlı olsun R


  4. Yazan : levent35

    Başlık : Tbr

    Tbr ler ümit kardeşim bu tekrar başlangıç olur inş lah başarılarının devamını diliyorum bulanlara da hayırlı olsun


  5. Yazan : Citymen

    Başlık : Efsaneeee

    Kalite Asla tesadüf değildir. Seni kendimizi sever gibi seviyoruz Usta


  6. Yazan : septokayba

    Başlık : guven

    Usta guvenimizi bosa cikarmadin sagolasin 2ortak altiliyi bulduk sana inancimdan hep bahsettim cunku biliyordum ustaligini dedim inandim kazandim


  7. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : tebrikler....

    sevgili kardeşim emeğine sağlık güzel günler yakın inşallah bulanlara hayırlı olsun....


  8. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Tebrikler

    Daha bugün yazdım kardeşim seri yapacak diye. Kardeşim hemen dedi abi ve seriyi başlattı:)))) Gerisi fırtına olur şimdiden söyliyim. Adamın dibi bu işinde harbiden kralısın. Emeklerine sağlık yüreği büyük adam.


  9. Yazan : şemin

    Başlık : tebrikler

    ümit sayende altılı çok düşük verdi çetinaslan teki altılı yorumcularına kapak olsun


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.