KOCAELİ TAHMİNLERİM - ZORLU PROGRAMDA RİSKLİ BAŞLANGIÇ

 

HEYCAN BİR: Tüm safkanlar içerisinde HEYCAN BİR ,orjini ve bu zamana kadar olan yarışları ile kesinlikle grubun önüne çıkıyor. Rakip gösterilen HALFETİ CESUR, SİSBEY ve ZAMANIN TANIĞI inanılmaz vasat safkanlar. İstanbul pistinden  gelen ERBİLGİN kötünün iyisi ancak bu safkan da hiç beğenmediğim aprantisi ile start alacak. Yine de bana göre HERYCAN BİR'in en ciddi rakibidir.
HEYCAN BİR'e dönecek olursak, aprantisi hiç yarış kazanmamış. Son çalışmasını HEYCAN BİR'in M.Sever yapmış ve ilgilileri de güvenerek apranti kardeşimize HEYCAN BİR'i teslim etmişler. M.Sever'in bu fırsatı değerlendirmek için ekstra konsantre olacağını ve büyük bir hata yapmayacağını düşünüyor ve umuyorum. Koşuyu ilk üç içerisinde takip edecek HEYCAN BİR'in son virajda savrulmaması durumunda düzlüğün ilk metrelerini lider geçip geriden gelecek ataklara direnerek kazanmasını bekliyorum. HEYCAN BİR zorlu programda ilk bankomdur.
 
 
TEARRA: İstanbul pistinde çok daha zorlu gruplarda start alıp istikrarlı koşmaya devam eden TEARRA, bugünkü koşuda şansını kaba kumda deneyecek. Bir defa Bursa pistinde bu deneyimi yaşamış çok kötü koşmamış ama tabela dışında kalmıştı. Yine de kaba kumdaki tek koşusu asla ve asla kötü değildi. Bu defa çok daha uygun grupta start alacak. Ve koşu temposu tam istediği gibi gelişecek. WHITE MIST, DİLŞARBEY, EUDEMOS ve AĞA SÜNNETÇİ koşuyu belli bir tempoya sokacaklardır. TEARRA ise sabırla orta grupta bekleme yapacaktır. Düzlükle beraber dış kulvardan kuvvetli gelmesini beklediğim TEARRA'nın tüm gruba hakim olup kazanan isim olmasını bekliyorum. Zorlu programda ikinci bankom TEARRA olacaktır.
 
 
 
NOT: Kocaeli programı bugün oldukça zorlu görünüyor. Kocaeli programını benim gibi zorlu bulanlar, Kocaeli es geçip İstanbul'a yoğunlaşabilirler. Yedili plase oynayan üyelerimiz plasenin ilk ayağında ÜNVERGEL ve YEKGÜN'ü ayrımsız değerlendirmeliler.
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:7
2.AYAK:7
3.AYAK:3,2,4,1,5,6
4.AYAK:5,6,,,2,1,3,4
5.AYAK:2,1,3,6,9,4,5
6.AYAK:3,8,11,5,7,9,6,12

Bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ciwano

    Başlık : teşekkürler...

    faydalandık bu yorumlardan...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.