İSTANBUL TAHMİNLERİM

 

 

BARDO: Banko önerme konusunda uzun süre git geller yaşadım ve sonunda BARDO'da karar kıldım. Uzun süredir start almayan bu isim, son koşusunda vermiş olduğu uzunca araya rağmen gayet başarılı bir performans sergilemişti. Belki de A.Çelik temposunu erken yükseltmesiydi ikincilik yerine BARDO'nun hanesinde birincilik yazıyor olabilirdi. Yine de son koşusunun özetinde etkili bir performans gösterdi diyebilirim.

Bugünkü koşuda sert rakiplerinin arasında start alacak ama BARDO'da gördüğü koşudan sonra fit duruma geldi. Ayrıca LEGION DHONNEUR dışında kendisine pres yapabilecek başka bir isim bulunmuyor. A.Çelik bu safkana göre konum belirleyecek ve ya koşuyu ilk sırada ya da ikinci sırada götürecektir.
Koşuyu nerede takip ederse etsin koşu temposu düşük kalacak ve düzlükle birlikte grubun önünde olan bir BARDO seyredeceğiz. Eğer son koşusundan kas ağrısı nedeniyle etkilenmez ve BARDO gününde olursa, geriden gelecek tüm ataklara direnerek kazanan isim olabilir.
Zorlu programda BARDO'ya güvenip bu safkan ile risk alıyorum. Bankom BARDO'dur...
 

BERTARAF: BARDO ile risk almasaydım risk alacağım safkan kesinlikle BERTARAF olacaktır. Henüz potansiyelini yansıtamasa da ileride daha başarılı yarışlar yapacağını en azından maiden bir isim kalmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.
Son koşusuna kadar gerçek gücünün çeyreğini bile koşamayan BERTARAF, nihayet son startında biraz olsun gelişme gösterdi. Rölanti tempoya ve içerden tek başına sprint atmasına rağmen düzlük sprinti dikkat çekiciydi. Mesafenin 200 metre uzaması ve safkana H.Karataş'ın binecek olması BERTARAF için avantaj olacaktır.
Tek endişem koşu temposunun düşük kalacak olmasıdır. İşte bu ince çizgi nedeniyleBERTARAF'ı geniş oyunumda risk edemedim. Yine de BARDO'ya güvenmeyen üyelerimiz BERTARAF ile risk alabilirler.
Rakipleri ise; son koşusunda rakiplerinden fazla koşmasına rağmen başarılı bir ikincilik elde eden MELİKE HANIM ile yine son startında orjinini hakkını biraz olsun veren ve bu defa ön tarafta daha da boş kalacak ZAFERİKA'dır...
 
 
DEKOR - KARAÇİ - BEHRAMKALE: Üç safkanı gerçekten birbirinden ayıramadım ve hangi safkanı elesem, o safkan kazanacak hissine kapıldım son ayakta. Bu isimlerden DEKOR, nihayet son startında beklediği ve özlediği birinciliğe uzandı. Bugünde aynı taktik ile koşacak ve muhtemelen ya liderliği alacak ya da ikincilikte gidecektir. Her halükarda koşu temposu düşük kalacağı için DEKOR'un kesinlikle birincilik mücadelesinin içinde yer alacağını düşünüyorum. Son startında geride bıraktığı KARAÇİ'de ağır sahada çok daha fazla koşacak orjine sahip. Ve mesafenin uzaması kesinlikle KARAÇİ lehine olacaktır. N.Şen ile koşu temposu KARAÇİ'nin dezavantajları ama ağır sahada bu safkana şans vermezsek büyük hata yaparız gibi geliyor. BEHRAMKELE ise sürekli iyi koşan ama kazanmayı beceremeyen bir isimdi, ta ki son koşusuna kadar. Aynen DEKOR gibi ön grupta konumlanmayı seven BEHRAMKALE bugünde son koşusunda olduğu gibi düzlüğe doğru önlere gelip koşuyu çalmak isteyecektir. Ağır sahada nasıl koşar bilemiyorum ama kazanmayı son koşusunda öğrenen BEHRAMKALE'de ihmale gelmez bundan eminim. Sonuç olarak üç safkana çok güveniyorum ama birbirinden ayıramıyorum. Bankom dışında en riskli koşu son ayak olduğu için üç safkana güvenmeyenler son ayağa bütçeleri doğrultusunda ilave yapabilirler. Ben ise üç safkanı yeterli buluyorum...
 
 
NOT: Yedili plasenin ilk ayağını, binicisi üzerinde durmayı becerirse KARPATLI'nın kazanması gerekir.
 
 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,6,7,5,2,3,,8,1
2.AYAK:2 BARDO
3.AYAK:2,,7,8
4.AYAK:4,5,1,2,3
5.AYAK:3,6,5,1,2
6.AYAK:7,2,1
 
Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : ÇIKAN AT

    KARPATLI YARIŞTAN ÇIKMIŞ YEDİLİ PLASE İÇİN BAŞKA AT


  2. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : LEPOTAN

    KARPATLI ÇIKMIŞ NE DERSİNİZ


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : lepotan Msb4592

    Cormik bence plase icin yeterli olur. .


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.