BURSA TAHMİNLERİM

 

HAYAL PERİSİ: Safkanın gücüne potansiyeline inancım tam lakin safkan henüz tam anlamıyla açılmış durumda değil. Daha anlaşılır bir dille ifade edecek olursak, HAYAL PERİSİ gerçek gücünü sahaya yansıtamıyor. Ağırkanlı yapısı ve sprinter özelliğe nedeniyle HAYAL PERİSİ'nin başarılı olabilmesi için koşu temposu çok önemlidir. Bugünde mesafenin 1400 olması ve koşuya tempo verecek isimlerin oluşu, HAYAL PERİSİ'ni avantajlı pozisyona sokuyor. SANCAKYILDIZI, MOSTAR, SELAYATLI, RANA SULTAN ve BALIKESİRLİ tempoyu belirlemek isteyecek isimlerdir. HAYAL PERİSİ startının da vermiş olduğu avantaj ile bariyer dibinde koşuyu gerilerde takip edecektir. Önde koşu temposu düşük kalmaz ve HAYAL PERİSİ düzlüğe doğru bir şekilde kendini önlere atabilirse, güçlü yapısı ve etkili düzlük sprintiyle kazanan isim olabilir. Ufak ve misli kupon yapanlar HAYAL PERİSİ'ni banko olarak değerlendirebilirler.
Boş sikleti ve eküri avantajına sahip TOMRİS, gördüğü koşu sonrasından daha iyi duruma gelen ancak bugünkü koşuda kesinlikle sabırla beklerse etkili olabilecek MOSTAR ile son koşusunda diri sprintiyle tekrar toparlanma yolunda olduğunu gösteren KÖSENİM yazarak bu ayağı toplamda 4 safkan ile geçiyorum.
 

PERFECT WARRIOR: Bu safkan ile herhalde benim kadar ters düşen başka birisi daha yoktur. Seri birincilikler elde etmeden önceki son koşusunda banko önerdiğim bu isim, kazanamayarak bizi büyük ikramiyeden etmişti. Daha sonra kazandı ama tatilde olduğum için bana faydası dokunmadı. Daha sonra İstanbul'a getirildi ve sert gruplarda iki defa kazanırken her iki koşusunda da beni şok etmeyi ve yatırmayı başarmıştı. Son startını saymıyorum çünkü ağır sahada VILLAGE WIND yanında falan tabela yapma imkanı yoktu. 
Tekrar Bursa pistine getirilen bu isim, özellikle güçlü yapısı ve yapmış olduğu uzun sprintiyle sonuca gidebilen bir yapıya sahip. A.Sözen'in tek yapması gereken önde boş kalacak ARTIC MAN'e fazla avans vermemek ve koşuyu olabildiğince ön grupta takip etmek olmalıdır. Diğer sprinter yapıya sahip safkanların aniden hızlanan koşuda etkin olacaklarını sanmıyorum. Önde boş kalacak ARTIC MAN'de eski gücünde değil ve yakalandığı anda hemen teslim oluyor. Hiçbir safkan için olumlu cümleler kuramıyorum ama PERFECT WARRIOR için olumsuz hiç birşey söyleyemiyorum. Umarım PERFECT WARRIOR tekrar kötü performans göstermek için beni bulmaz diyor ve bu safkanı zorlu programda günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.




NOT: Yedili plasenin ilk ayağında HIGH TIDE'ın GUNPOWDER önünde kazanmasını bekliyorum. KRALİÇE BALKES, SANCAKYILDIZI, KIMURA, LANDROS, ARİFHAN ile KANDAHAR şablonuma sığdıramadığım safkanlardır. Tahminler yayınlandıktan sonra şablonda olmayan HASRETİMKAYA şablona hemen ilave edilmiştir. (12:30)
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,3,4,7
2.AYAK:4,1,2,5,6,8
3.AYAK:4,,10,3,2
4.AYAK:5
5.AYAK:10,9,11,7,6
6.AYAK:10,3,8,9,6

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : süllerli

    Başlık : tebrikler......

    ÜMİT kardeşim oyunum 1.ayaktan yatmış olmasına rağmen sizi canı gönülden tebrik ediyorum.3.ayakta Hayal Perisinin EFG çıkmasına sanırım sizin yorumunuz sebep olmuştur.4.ayakta ayni şekilde.Yaşadığım heyecan için de ayrıca teşekkür eder, .başarılarının devamını dilerim.


  2. Yazan : sadık

    Başlık : sadık

    Sana güvenmesem 5 numarayı hayatta tek atamazdım hocam.sonsuz teşekürler.


  3. Yazan : bangu

    Başlık : Sağol

    Ümit Kardeşim işten geldiğimden dolayı; ancak 4 lü ganyan oynayabildim: sayende ilk ayağı iki atla geçip, yine sayende ikinci ayağı 5 numarayı tek geçerek 10 misli yakaladım.5C38-9365-5DDA 18,00 263,25. geç kalmasam altılıyı da yakalarmışız.Kısmet değilmiş diyelim. TEŞEKKÜRLER...DEVAM.....


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.