İSTANBUL TAHMİNLERİM - ₺39,76

 

 


KARAYAZMALI: Hayatının ilk startında yapmış olduğu yaramazlıklar neticesinde kazanmasına rağmen protesto nedeniyle 2.liği atılan bu isim, son koşusunda ise ağır sahadan etkilendiği için güçlü rakibine mağlup olmuştu. Bugünkü koşuda öyle ahım şahım rakipleri olmadığından klas jokeyi idaresinde kazanmaya oldukça yakın görünüyor. Ancak maiden koşuda ne zaman riske girsem bir aksilik yaşadığım için KARAYAZMALI ile geniş kurgumda riske girmek istemedim. Dileyenler ve bu safkanı benim gibi şanslı görenler KARAYAZMALI'yı banko olarak değerlendirebilirler.
Ben ise, MY LEGEND dışında tüm safkanlara şans veriyor ve maiden koşuda bir kez daha riske girmiyorum...
 

ARTIC MAN: Uzun zamandır kazanamıyor olmasına rağmen sürekli istikrarlı koşan ve bugünkü rakiplerine oranla daha zorlu gruplarda start alan ARTIC MAN, hayatında ne ilginçtir ki ilk defa 1600 metre mesafede start alacak. Gerçi bu safkan için mesafe çok fark etmiyor çünkü önde boş kaldığı koşularda gününde olduğu zaman etkili olabiliyor.
Bugünde rakiplerinden YARAMAZ ÇOCUK  ile MARVELOUS IRON kendisini ön tarafta yakın takip etmek isteyecek ama asla liderlik için ısrarcı olmayacaklardır. Safkanın bir diğer önemli avantajı da A.Çelik ile start alması, daha doğrusu O.Öztürk'ten kurtulmuş olmasıdır:))
İnatçı safkanlarla daha bir farklı yarışlar çıkartan A.Çelik idaresindeki ARTIC MAN bana göre çıktığı gibi kazanmaya bir hayli yakın görünüyor. KARAYAZMALI gibi bu safkanı da banko tutuyorum ama geniş kurgumda bu isimle de riske girmeyeceğim. Kendisini yakın takip edecek isimler MARVELOUS IRON ile YARAMAZ ÇOCUK yazarak dördüncü ayağı geniş kurgumda kendime göre sağlama alıyorum...
 


LABEZERİN: Uzunca bir aradan sonra üç yarış gören ve bu koşularında birincilik elde edemeyen bu safkan, bana göre bu defa hem hazır durumda hem de ideal pist ve mesafesinde start alacak. Rakiplerine baktığımda tüm safkanlar için olmaz diyorum ve inanın rakip kim olur ona net bir cevabım bile yok.
Uzun aradan sonra ideal mesafelerinde start aldı ama çim pistte eksik olduğu için kazanmayı başaramadı. Son startında da, bu sefer sevdiği piste çıktı lakin mesafe biraz uzun olduğundan sonlarda düşen temposuyla yakın ara tabela dışında kaldı.
Son koşusunda sonra idmanlarında formunu geliştiren LABEZERİN, bugünkü koşuda SHE THE STAR ile NORTH BLOOD arkasında koşuyu üçüncülükte takip edecek. V.Kaplan'ı çok beğendiğimi söyleyemem ama son zamanlarda bu tarz safkanlara ne zaman binse bir şekilde kazanmayı başarıyor. Bugünde rakipsizlikten ötürü LABEZERİN ile düzlükte yapacağı atakları ile kazanacağına inanıyorum. Hazır tüm rakiplerine olmaz diyorken, beğendiğim ve takibimde olan LABEZERİN ile riske girmeyi gayet mantıklı buluyor ve bu safkanı günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum...
 
NOT:Ben diğer teklerine güveniyorum diyen üyelerimiz için bugün ilk defa alternatif şablon hazırladım. Normalde asıl şablonum yukarıdaki geniş kurgumdur. LABEZERİN'e güvenmeyen üyelerimiz, alternatif şablonu değerlendirebilirler. Yedili plasenin ilk ayağında son derece uygun grupta start alan TAMGA bir kez daha kazanmaya yakın görünüyor...
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,2,4,7,5
2.AYAK:4,5,9,2,3,8,1,6
3.AYAK:6/2,4,5,3,1
4.AYAK:1/3,5
5.AYAK:1,2,7
6.AYAK:3
 

EKONOMİK VE ALTERNATİF ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:6,2,4,7,5
2.AYAK:4,5,9,2,3,8,1,6
3.AYAK:6
4.AYAK:1
5.AYAK:1,2,7
6.AYAK:3/2,8

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : korsan6767

    Başlık : yorum

    Yorumlarinizi bekliyoruz


  2. Yazan : bangu

    Başlık : GÜZEL KURGU

    KURGU GÜZELDİ.ANCAK BİR TANE TAKILMADI.TEŞEKKÜRLER...B240-0D09-5DD5


  3. Yazan : funnylove

    Başlık : bol şanslar

    tahmin saat kaç gibi veriliyor


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.