İZMİR TAHMİNLERİM - BİR SAĞLAM BİR CAZİP BANKO

 

 ALADAĞLI: Diğer bankoma oranla daha zor ve daha cazip olan bu isim, bana göre bundan uygun şartları bulamazdı herhalde. Stili icabı ön grupta konumlanmayı seven ALADAĞLI, kısa ama son derece etkili bir sprinte sahip. Dolayısıyla özellikle kısa mesafeli koşularda çok daha iyi koştuğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu tip safkanlar ile dikkat etmeniz en önemli detay, sprintini doğru ayarlamanız ve safkanı mümkün olduğunca son metrelere diri bırakmanız olacaktır. Bugünkü koşuya U.Polat ile katılacağı için ALADAĞLI'nın bu konuda sıkıntı yaşayacağını asla düşünmüyorum. 

BURGAZ GÜZELİ start çıkışıyla liderliği alacak ALTIN PERİ ile SONGÜZ bu safkanı yakından takibe alacaklardır. Ekürilerden herhangi bir safkan çıkıp tempoyu yükseltmez ise, koşuyu 4-5 takip edecek ALADAĞLI için herşey şahane gelişmiş demektir. Gerçi eküriler veya bir başka safkan öne çıkmak istese de ALADAĞLI için çok fazla birşey değişmeyecektir. Her halükarda koşan safkanlar içerisinde en iyi yeri tutacak olan ALADAĞLI'nın düzlükle beraber bariyer dibinden ataklarına başlayacağını ve son 200 gibi BURGAZ GÜZELİ'ni yakalayıp rakibini atlatmasını bekliyorum. Son metrelerde U.Polat'ın üstün gayretiyle tüm ataklara direneceğine kanaat getirdiğim ALADAĞLI, herşeyin lehine olduğu şartlar altında önereceğim ilk bankomdur.
 
RUNNING THUNDER: Programa detaylıca çalışmadan önce RUNNING THUNDER için acaba mı diye birkaç defa kendime sormuştum. Diğer ayaklarda  içime sinen bankoları bulduğuma inandığım için RUNNING THUNDER'dan geri adım attım ve bu koşuyu tam anlamıyla kapattım diyebilirim. 
Daha önceleri yani bundan 1-2 yıl öncesine kadar bu safkan ısrarla liderliği alıyordu ve temposunu kabullendirdiği zamanlarda çıktığı gibi bitirmeyi başarıyordu. Tersi durumda ise, yarışa küsüyor ve genel olarak koşuyu en gerilerde bitiriyordu. 
Ancak özellikle V.Kaplan ile beraber safkan hem stil değiştirdi, hem de sınıf atladı diyebilirim. Kazanmış olduğu son üç koşusunda aynı binicisi ve sahada hep aynı senaryo vardı. Stili rakiplerinin arkasında koşuyu 3-4 takip eden RUNNING THUNDER, düzlüğe kadar sabırla bekledi ve son 300 gibi ataklarına başlayıp kazanmasını bildi.
Bugünkü koşuya baktığımızda, KILLER RACE dışında liderliği alabilecek bir isim olmadığını görmüyoruz. WARRIOR HAWK ise her zaman olduğu gibi tempoya karışmayıp 2-3 gidecektir. KILLER RACE'in gücü sınırlı olduğundan belli bir yerden sonra KILLER RACE temposunu yitirecek ve düzlüğe doğru RUNNING THUNDER bir anda grubun önünde kalacaktır. Diğer ciddi rakipleri ön grupta yer alıp fazla avans vermeseler bile, RUNNING THUNDER hiç yıpranmadan son virajı rakiplerinin önünde dönecektir. Eğer RUNNING THUNDER son koşularında ki performansını sergiler ise, bir kez daha kazanması için hiçbir engel bulunmuyor. Cazip durumda olan bu safkanı banko önermek falan belki uçuk olur ama ihmal etmekte büyük hata olur. RUNNING THUNDER dördüncü ayakta kazanmaya yakın gördüğüm isim olup net favorimdir.
INFERNO, WEMBLEY, ASPURCE, GÖZÜYILMAZ ile WARRIOR HAWK yazanlar bu ayağı sağlama almış olurlar.

MY LUCK GIRL: Programa çalışmadan önce MY LUCK GIRL ile riske gireceğim aklımın ucundan bile geçmemişti. Tabi safkanı çok iyi analiz etmemiş ve tüm koşularına detaylıca hakim değildim. Koşuya çalıştıktan sonra tüm rakiplerini de analiz edince karşıma sağlam banko olarak MY LUCK GIRL çıktı ve günün ikinci bankosu olarak önerirken açıkçası fazlaca tereddüt yaşamadım.
Maiden da olmasına rağmen son koşularında çok daha zorlu isimlerle start alıp bu isimleri de zaman zaman geride bırakması başarısı gösteren MY LUCK GIRL, her zaman olduğu gibi bugünde bekleme yapacaktır. Ayağına seri isimlerin olması ve mesafenin son koşusuna oranla 100 metre uzaması, MY LUCK GIRL'ün ataklarında bu defa geç kalmayacağını işaret ettiği için MY LUCK GIRL'ü banko olarak önerirken fazlaca tereddüt yaşamadım. İlk defa bu kadar uygun grubu yakalayan MY LUCK GIRL, bu fırsatı değerlendirecektir diyor ve bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.
 
 
 
 
NOT: Diğer ayakları detaylıca yorumladım çünkü diğer koşulardan yatacağımızı düşünmüyorum. Birde bayram öncesi güzel bir ikramiye buldurmak için seferber olduğumdan, eğer bugün aksilik yaşarsak diye diğer kalan günlerde dinç kalmak istedim. Umarım bayram öncesi güzel bir ikramiyeyi sizlere sunmuş olurum...

 

 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:6,10,5,1
2.AYAK:6,2,15,13,1,11,7,12
3.AYAK:3
4.AYAK:6,4,9,10,2,8
5.AYAK:8
6.AYAK:4,7,12,14,15,2,11,13,10,9,5
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.700.404,00 t dir.6'lı ganyan 7.557,34 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 09:48)
1 1 - APRİKOSE 1.19.47 8,90
2 12 - KARAAKIN 1.19.73 8,35
3 4 - BURGAZ GÜZELİ 1.18.60 1,75
4 9 - WEMBLEY 1.43.45 4,30
5 8 - MY LUCKY GIRL 1.19.34 1,30
6 13 - SEÇKİNER 2.37.77 4,95

 
Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : BAYRAM İKRAMİYESİ

    BAYRAM İKRAMİYESİ OLUR MU ACABA BU GÜNKÜ OYUN


  2. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : KENDİN OLMAK!!!

    İŞTE SEVGİLİ DOSTUM TAM SENLİK BİR ŞABLON OLMUŞ ELİNE SAĞLIK OLUR OLMAZ AYRI MEVZU, DÜN 2. AYAĞI O KADAR GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN Kİ YÜKSELİM-İLGİLGE YAHU MÜBAREK :))) 2 AT İLE GEÇ ORAYI TAM ANLATTIĞIN GİBİ OLDU YARIŞ 3. AYAKTA TAM DEDİĞİN GİBİ SAÇMA SAPAN BİTTİ HADİ BEN KAFAYA 1-5-9 YAZARAK SAĞLAMA ALDIM (BANA GÖRE ÇOK PATLAK ATLARDI 2-4-6-10) ANCAK 2. AYAKTA YÜKSELİM,4.AYAKTA BEKMEZ İ TEK YAZDIK VE 4 TE KALDI OYUN NE YAZIK OLDU 5. AYAKTA SADECE PARLERA EKLEYİP SON AYAKTA FARUKHAN VE FARUKİ EKLEDİM AMA OLMAYINCA OLMUYOR AMA SENDEN TEK İSTEDİĞİM ŞEY KARDEŞİM BEN ÇOK DİKKAT ETTİM SANA KARDEŞİM SEN NE ZAMAN 2 AT İLE GEÇSEN ORASI %80 VERDİĞİN ATLARLA 2 Lİ BİTİYOR KENDİME VE ÇOK SEVDİĞİM AĞABEYİM TURGAY AĞABEYE HEP ŞUNU DİYORM ““ BU OYUNUN BİLENİ YOK! ANCAK ÜMİT KARDEŞİM BENDEN ÇOK DAHA İYİ BİLİYOR““ BUNA HEM FİKİRİZ ANCAK NE OLURSUN İSTERSE TÜRKİYE“NİN KALESİ OLSUN SEN BİLDİĞİNİ OKU KARDEŞİM UNUTMA EN İYİ BİLDİĞİN KENDİ BİLDİĞİNDİR.. SENİ SEVİYORUZ SAYGILARIMLA.... HERKESE DE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...


  3. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : LEPOTAN

    YEDİLİ PLASE İÇİN NE DERSİNİZ


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : çıkan at ilave hk.

    Koşudan çıkartılan Kralbütün yerine Karaakin şablona ilave edilmiştir. 17:30


  5. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : lepotan

    Oğlumomer bir kez daha beyaz bayrak ayna yapmaya yakin görünüyor. Plaseye tek yazabilirsiniz.


  6. Yazan : vapran

    Başlık : Tebrikler

    Tunder runner gelmedi.Fakat ikiliyi verdiniz.Teşekkür ederim.


  7. Yazan : samsam

    Başlık : izmir altılı

    ümit bey yorumlar ve ilk ayak için teşekkürler


  8. Yazan : ciwano

    Başlık : izmir

    yorumlar çok başarılıydı, tebrikler ve teşekkürler...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.