ADANA TAHMİNLERİM - İKİ BANKO

 

 

SAN VICENTE: Daha potansiyelini yansıtmadan önce cazip durumdayken banko önerdiğim SAN VICENTE, o gün kazanamadı belki ama daha sonrasında büyük bir değişime uğrayıp kısa zaman içerisinde sınıf atlamayı başardı. SAN VICENTE'nin hem kaçarak hem de ön grupta bekleme yaparak etkili olabiliyor olması, kendisi açısından büyük artıdır.
Safkanın son koşularından ve genel performansından çok fazla söz etmeye gerek duymuyorum çünkü, safkan istim üzerinde. 
Açık ve kısa vade koşulardan sonra handikap bir yarışta karşımıza çıkan SAN VICENTE'nin birde gidişat avantajı bulunuyor. GOLDEN STEP arkasında koşuyu ikincilikte takip edecek SAN VICENTE, düzlükle beraber GOLDEN STEP'i atlatıp geriden gelecek tüm safkanlara direnerek kazanmasını bilecektir.
Bundan daha uygun şartları bir daha bulamayacağını düşündüğüm SAN VICENTE önereceğim ilk bankom olacaktır..
 
BALSU: Orjininin hakkını henüz veremeyen bu safkan, son koşusunda ilk defa biraz olsun iyi koşmayı başarmıştı. İdmanlarında yaptığı dereceleri neden koşularına yansıtamıyor tam olarak bilemiyorum ama BALSU'nun her geçen gün biraz daha kendine geleceğine eminim.
İlgilileri çok doğru bir hamleyle safkanı Adana pistine getirdiler ve bugünkü rakipleri gerçekten çok vasat isimler. Ayrıca BALSU, tay yarışlarında büyük önem taşıyan önemli derecede siklet avantajına sahip.
İlk defa Adana kum pistine çıkacak olmasına rağmen BALSU'nun pisti yadırgayacağını düşünmüyorum. Dolayısıyla tam dişine göre grubu yakalayan BALSU, uygun sikletinin de avantajıyla kazanmasını beklediğim isim olup önereceğim ikinci bankomdur..
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,7,3,1,4,5
2.AYAK:5,3,6,4,1,2,10,8
3.AYAK:4
4.AYAK:3,2,1,5,4
5.AYAK:7
6.AYAK:8,1,7,6,5,3,10

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : Lepotan

    Yedili için ne dersiniz


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : lepotan

    SEBOŞ yazarak rahat bir yarış izleyebilirsiniz.


  3. Yazan : umutlu54

    Başlık : emeğine sağlık kardeşim

    daha ne olsn şablonu işle çifte sıralı ikili 3lü ganyan


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.