BURSA TAHMİNLERİM

 

TUMBULZELE: Yarış hayatı boyunca birçok birincilik elde ederek başarılı bir geçmişe sahip olan bu isim, bunun dışında katıldığı tüm koşuları tabela içerisinde tamamladığı için tam bir istikrar abidesidir.
3 yaşlılığı döneminde sprinter yapıya sahip olmasına rağmen binicisinin teşviklerine kolayca cevap verebiliyor olan TUMBULZELE,  koşu temposu lehine gelişmişse kazanmayı biliyordu. 4 yaşlılığında ise, safkan teşviklere hemen cevap vermiyor ve sürekli yoğun teşvik istiyor. Dolayısıyla koşu temposu düşük kalınca etkili sprintine tam başlamış oluyor fakat yarış bitiyor. Bu sene geçildiği hemen hemen tüm koşularda aynı senaryo gerçekleşti ve TUMBULZELE geçildiği koşularda temponun kurbanı oldu.
Bugünkü koşuda sert rakiplerinin arasında mücadelece edeceğini görüyoruz. Ama ezeli rakibi VEL CAN KIZI yok ve koşu temposu tam istediği gibi gelişecek. Mesafenin de uzamış olması, ağırkanlı yapıya sahip olan TUMBULZELE için bir diğer avantaj yaratan detaydır.
USAGARA, KARAESER ve GARANTİ koşuya sert tempoda başlayacak safkanlardır. PALA DAYI, KASTAL ile UÇARER gibi ön grubun arkasında konumlanacak isimlerin de katkısıyla, koşunun baştan düzlüğe kadar belli tempoların üzerinde gelecek olması kaçınılmazdır. Bu nedenle de koşuyu sprinter ve bitirici yapıya sahip bir safkanın kazanacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.
Sprinter isimlere bakacak olursak FATMASULTAN, ŞAH ŞEHRİYAR ve ÇÖLRÜZGARI kesinlikle alt grup atlarıdır. AKOĞUZ ise, kuma nazaran çim pistte bir tık eksik koşuyor. Kazanma konusunda da sıkıntı yaşadığı için tabela diplerinde yer alabilir görüşündeyim. Tek çekindiğim isim RAST ise, kuru çime nazaran yumuşak pistte etkili olabilen bir isim. TUMBULZELE'nin en ciddi rakibi konumunda olacaktır ama TUMBULZELE karşısında fazla direneceğini de pek ihtimal vermiyorum.
Sonuç olarak birçok avantajı elinde bulunduran TUMBULZELE'nin etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyor ve bu safkanı günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum..
 


NOT: Yedili plasenin ilk ayağında ilk defa koşacak olmasına rağmen NEW BURN'un ilk ikide yer alacağını düşünüyorum. Alternatif banko adaylarım ikinci ayakta start alan SPEED OF LIGHT ile son ayakta start alan LADY DORA'dır. SPEED OF LIGHT'a güveniyorum ama temposunu bozabilecek birkaç isim olduğu için ufak ve misli kuponlara banko olarak önerdim. Son ayakta LADY DORA'da zaman zaman start problemi yaşıyor. Starttan düzgün çıkarsa kazanması normal sonuç olur ama son günlerde son ayaklarda inanılmaz şanssızlıklar yaşayarak yattığımız için LADY DORA ile geniş kurgumda riske giremedim.. Şablonumda bankom dışında sadece son ayaktan çekindiğimi bilmenizi isterim..
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,12,7,9,2,3
2.AYAK:10,,4,2,8,5,1,3
3.AYAK:1,4,9,2,6,3,8,10
4.AYAK:8,4
5.AYAK:12
6.AYAK:10,,1,4

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : abbas375

    Başlık : tahminler...

    Sevgili ümit... Yahu bir kerede verdiğin saate,dediğin saatte yayınla tahminlerini...sen saat verdiğinden biz kendimizi o saate göre ayarlıyoruz,saatte sapma olunca benim işlerimde de sapma oluyor,lütfen verdiğin saate uymaya çalış. 12.30 demişsin, saat 13.00 oluyor hala tahmin yok...


  2. Yazan : Emir5454

    Başlık : basarilar

    Abbas bey son dakikaya kadar tahmin icin ugrasiyor kasitli birşey olmadigini bilmenizi isterim ki kac gündür inanilmaz yarislar kaciyor sizde biliyorsunuz milletin ozicani tek attigi yerde biz yarisa 6 nolu at ile riske giriyorsak ikinci ayakta siralamada dördüncü at 16 ganyanla geliyorsa son ayakta özcan Yıldırım“ın dan yatiyorsak bukadar musaamma gostermemi lazim sizinde hakli oldugunuz yaniniz vardir mutlaka ama bunlar ufak şeyler isallag güzel ikramiyelerle bunlari asariz moralimiz duzelir hepimize bol sans saygilar


  3. Yazan : abbas375

    Başlık : başarılar...

    erman kardeş, benim itirazım ümitin verdiği saatedir,şöyle ki, isterse yarıştan 10 dakika önce versin tahminini bunada razıyım ama verdiği saatde sarkma olduğu zaman şahsen ben sıkıntı yaşıyorum. desin ki tahminimi yarıştan 10 dakika önce vericem eywallah... işimizi o saate göre ayarlar bekleriz , bir çok arkadaşımızda var bu sıkıntı.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.