BURSA TAHMİNLERİM

 

JANICO - TO WIN: Pist değişmediği için JANICO'yu ağır sahadan ötürü sadece favori olarak önereceğim. Çünkü ağır sahada çok etkili koşmasını beklediğim TO WIN var. Diğer taylar tam olarak hazır olmadığından bu ikiliyi ilk ayak için yeterli görüyorum..


SAADIN ZAFERİ: Uzun aranın ardından henüz ikinci startında kendine gelip kazanan bu safkan, kalite olarakta grubun üzerindedir. Son kazandığı koşusundan sonra idmanlarını düzenli sürdüren ve son sprintinde İngiliz galobu yapan SAADIN ZAFERİ, etkili düzlük sprintiyle kazanan isim olabilir. Tek endişem birçok ön grupta gidecek safkan olmasına rağmen koşu temposunun düşük kalma ihtimalidir.
Daha sağlam banko bulamadığım için SAADIN ZAFERİ ile yine de risk alacağım. SAADIN ZAFERİ ağır sahaya göre tüm ayaklar içerisinden en mantıklı bankodur..



NOT: Yedili plasenin ilk ayağında GUNPOWDER bir aksilik yaşamazsa kazanan safkan olacaktır. Bankomun olduğu koşu dışında LUDOVICO ile YILMAZERGÜLÜ elediğim ve çekindiğim isimlerdir. 

 

 

 
 
 AĞIR ÇİME GÖRE ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:6,10
2.AYAK:8,7,9,1,4,6,5
3.AYAK:8
4.AYAK:3,4,5,6,2,1
5.AYAK:7,1,8,3
6.AYAK:1,10,14,2,8,13

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : Lepotan

    Pistler değişmeyecek bu mu dur ? Son durum


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : AĞIR ÇİME GÖRE KURGU

    Pist ölçümü 5.7 olmasına rağmen komiserler kurulu pist değişikliğine gerek duymadı. Bu nedenle ağır çim pist şablonum 13:55 itibariyle eklenmiştir..


  3. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : TEBRİK..

    Tebrikler başarılıydınız...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.