İSTANBUL TAHMİNLERİM

 

Birinci ayak (DELİCİHAN): Sanırım sentetik pistte koşacağı için ve totosundan ötürü DELİCİHAN puanlamada oldukça geri planda kalmış durumda. Ama totosuna aldanmamak gerektiğini ve safkanın sentetik pistte de eksik koşacağını düşünmeyenlerdenim. Dolayısıyla önde temposunu kuracak ve düzlüğe sermayeli çıkacaktır.
Formda binicisiyle de start alacağından ufak ve misli kupon yapanlar DELİCİHAN ile risk alabilirler..
Daha geniş kupon yapanlar koşuyu DELİCİHAN arkasında takip edecek isimlerden FARUKİ ile sentetik pistte çok iyi koştuğunu düşündüğüm YİĞİT HORSE yazarak ilk ayağı geçebilirler..
 
İkinci ayak (IRON GIRL): Gücü sınırlı bir isim olmasına rağmen safkanın maiden dan çıktıktan sonra aşama kaydettiğini düşünüyorum. Özellikle son startında ön grupta yer tutmuşken faule maruz kalınca grubun gerisine düşen bu isim, sonlarda müthiş bir sprint atınca şaşkınlık içerisinde kalmıştım. Normalde kısa sprinte sahip bu isim son koşusuyla uzun sprint yapabildiğini de göstermiş oldu. 
Bugünkü koşuda ağır kilolu safkanların IRON GIRL'e rakip olacağını düşünmüyorum. Diğer isimlerden de ön plana çıkaracağım beğendiğim bir isim bulunmuyor. 
Start çıkışıyla her zamanki gibi ön grupta konumlanacak IRON GIRL'ün etkin olduğu mesafede düzlükte yapacağı atakları ile koşuyu lehine çevirip kazanmasını bekliyorum. IRON GIRL günün en sağlam bankosudur..
 
 
 
NOT: Şablonun en riskli koşusu kesinlikle ilk ayaktır. Bankoma da güvendiğim için ilk ayağı geçebilmez halinde altılı ganyanı doğru tahmin etmeye oldukça yakın olacağımı düşünüyorum. İlk ayak dışında ARTIC MANONLY, TOPRAKBAY ile HIRÇINKAYA çekindiğim ve elemek durumunda kaldığım isimlerdir.
CİHANŞAHBAKİBEYKIRKPINARBABÜRKIBRIS ve NATIONAL birinci altılıya iştirak edecek üyelerimiz için önereceğim safkanlardır..


2.ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,,4,10
2.AYAK:7
3.AYAK:5,8,4
4.AYAK:4,6,5,3,9,2
5.AYAK:1,2,11,5,3,6
6.AYAK:6,3,1,9,8,5

Herkese bol şanslar dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.