İZMİR TAHMİNLERİM - KOLAY GÖRÜNEN PROGRAM

 

WHISTLE: Bu safkanın yeni maiden'dan çıkmış olmasına aldanmamak gerekir. Daha sert gruplarda kısa vade ve şartlı koşularda start aldığından maiden'dan yeni çıkan bu isim, bana göre bugünkü koşuda maiden ayarında isimlerle start alacak. 
Binicisi ile uyumu dikkatimden kaçmayan WHISTLE, iyi bir start çıkışı ile önce düşecektir. BATUHAN BEY ile THE KING düzlükte rakip olmaya çalışacaklar ama WHISTLE'ın hiçbir safkana geçit vermeden bir kez daha kazanmasını bekliyorum. İlk bankom WHISTLE'dır..
 
URLA EFESİ: 9 safkan start alıyor ama bana göre GENÇTAY ile URLA EFESİ biraz da MELİSKIZ dışında ki isimler maalesef at falan değiller. Dolayısıyla 2 buçuk safkanın mücadelesinde URLA EFESİ ile risk alacağım..
URLA EFESİ'nin en ciddi rakibi GENÇTAY start sorunu ile boğuşuyor ve bu sorun başarılı olmasına engel oluyor. Bugünde startta takılacak ve muhtemelen düşük kalacak koşu temposunda etkili sprintini atamayacaktır.
MELİSKIZ tamam alt gruplarda iyi işler yaptı ama URLA EFESİ ile GENÇTAY ayarında asla değil. Dolayısıyla GENÇTAY'ı startta kalacağı için mağlup edebilir belki ama URLA EFESİ'ne kafa tutacak düzeyde olduğunu asla düşünmüyorum.
Diğer isimlerden bahsetmeye bile gerek yok, KILIÇLI'da diğer safkanlar arasında 4.lüğe en yakın gözüken isimdir.
Start çıkışıyla URLA EFESİ'nin iyi bir yer tutmasını ve koşuyu ön grupta takip etmesini bekliyorum. Ara verdikten sonra yarışlar gören ve bu koşulardan uzun mesafeli startında birincilik elde eden URLA EFESİ'nin bir kez daha uzun mesafede son derece uygun grubu zorlanmadan geride bırakmasını bekliyorum. İkinci bankom URLA EFESİ'dir..
 
 
 
 
NOT: Altılı ganyandan açıkçası çok fazla ümitli değilim. Altılıyı bulamayacağımı falan sakın düşünmeyin, sadece altılıyı bulacağımızı ama tatmin edici bir ikramiye alamayacağımızı düşünüyorum. Umarım çok at yazdığımız ayaklarda en cazip isimler kazanır da, fena sayılmayan bir ikramiyeyi hanemize yazdırmış oluruz..
 
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:5,1,3,6,8
2.AYAK:5,2,1,3,6
3.AYAK:1
4.AYAK:6,1,7,4,2
5.AYAK:3
6.AYAK:6,2,11,4,3,1,12

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : çıkan at eksiltme hk

    İkinci ayakta ŞAFAKHANIM şablondan çıkartılmıştır. Herhangi bir ilave olmayacaktır.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.