BURSA TAHMİNLERİM

 

HAVE A NICE FLIGHT: Birinciliğe uzun zamandır hasret olan bu isim, bana göre aleyhine koşu tempolarından ve başlangıç kutusundan geç çıkış yaptığı için bir türlü kazanamıyor.
Son koşularında start sorunu çözülen bu isim, ilk defa bu kadar uygun şartlar altında start alacak.
Uygun şartlardan kastım, başlangıç kutusundan geç çıkış yapmadığı taktirde HAVE A NICE FLIGHT, liderliği alacak ve istediği gibi tempoyu kendisi ayarlayacaktır.
Düzlüğe beklediğim sermayeyi almış vaziyette çıkması durumunda geriden gelecek tüm ataklara diri kalacağı için cevap vermesini beklediğim HAVE A NICE FLIGHT önereceğim ilk bankomdur..
Rakip arayanlar günün teki konumundaki IMPARABLE'yi değerlendirebilirler..
 
ASNAWAND: Son koşusunda çok sağlam banko olarak önerdiğim bu isim, yüzümü kara çıkarmadı ve beklediğim gibi kolay bir galibiyet elde etti. 
Bugünkü koşuda çok fazla bir şeyin değiştiğini düşünmüyorum. Hatta bana göre bu isim yağan yağmurun etkisiyle daha da iyi performans sergileyecektir.
ART WOMEN, AUTUMN PEARL'ün süratli tempoda başlayacağı koşuda, ASNAWAND son kazandığı yarışında olduğu gibi sabırlı bir bekleme yapmalıdır. Ara kapatma sorunu olmayan bu ismin, düzlükle beraber kendisini gösterip bir kez daha çokta zorlanmadan kazanmasını bekliyorum. İkinci ve çok daha sağlam olduğuna inandığım bankom ASNAWAND'tır..
 



NOT: Yedili plasenin ilk ayağında, lehine gidişatı ve pist koşullarını bulan ÇALIŞKAN'dan çok etkili bir performans bekliyorum.. Bütçesi el vermeyenler, ikinci ayakta alternatif bankom CESUR HİSAR ile riske girip şablon fiyatını aşağıya çekebilirler.. Geniş kurgumun sadece üçüncü ayaktaki bankoma endeksli olduğunu, üçüncü ayaktaki bankomun kazanması durumunda, altılı ganyanı doğru tahmin edeceğimizi düşünüyorum..
 
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,3,7,1,2,6
2.AYAK:9,,5,7,2,8,12,6,4,3,11,1,10
3.AYAK:3
4.AYAK:4,3,1,5,2
5.AYAK:7,3,2,12,13,6
6.AYAK:9

Herkese bol şanslar dilerim.
 
 
  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : DARE TO DREAM

    DARE TO DREAM İÇİN YORUMUN NE OLUR TEK OLUR MU


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : MSB4592

    Beş safkana şans verdiğim bir ayak ve bahsettiğiniz DARE TO DREAM 2. sıradan önerdiğim bir safkan. Dolayısıyla bu safkan için nasıl tek olur diyebilirim? Şansı yüksek ama ben terk konusunda şablonum da olduğu gibi tutuyorum. Siz tutuyorsanız neden olmasın..


  3. Yazan : faydo

    Başlık : CESURHİSAR

    Ümit Bey CESURHİSAR için de sizde bir yorum alabilir miyiz? Koşunun gidişatını merak ediyorum.


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : faydo

    CESURHİSAR son koşusunda olduğu gibi bugünde önde boş kalacak ve beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak. Pisin ağırlaşması da bu safkanın lehine olacaktır. Dolayısıyla ufak ve misli kuponlar için alternatif banko olarak değerlendirilebilir.


  5. Yazan : faydo

    Başlık : CESUR HISAR

    Tek attım ve anlattığınız gibi yarışı kazandı. Üçlü bahisi kaçırdık inşallah altılıyı buluruz:) tebrik ederim...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.