BURSA TAHMİNLERİM - ₺694,75

 

Üçüncü ayak (DARK BOY): Sanırım kaba kumda bu safkanı benim kadar öven, benim kadar ön plana çıkaran başka bir tahminci yoktur. Safkanın da maşallahı var beni mahçup etmedi ve her koşusunda üzerine katarak sürekli aşama kaydetti. Çok etkili olmayan binicilerden ötürü iyi koşmasına rağmen bir türlü kazanamayan DARK BOY, son koşusunda etkili jokeyinin katkısıyla kolay kazandı ve handikap koşularda işinin olmadığını herkese kanıtlamış oldu..
Bugünkü koşuda daha zorlu grupta start alacak ama DARK BOY için çokta değişen birşey olduğunu düşünmüyorum.
SASANİBEYİ ile TRANSITION ilk metrelerde liderlik mücadelesine tutuşacak isimlerdir.  NORTH VALLEY, VEDO, FATHER MOUNTAIN ile YİĞİT BABA'de ön grupta yer alacak ve düzlüğe doğru koşu temposuna katkı yapacaklardır..
Bankomuz DARK BOY'un önlerdeki tempoya ayak uydurmayacağını ve koşuyu orta grupta 8-9 takip edeceğini düşünüyorum. Düzlükle beraber grubun yavaş yavaş toparlanmasını ve DARK BOY'un önlerde yavaş yavaş gerileyen rakiplerini güçlü ataklarıyla geride bırakmasını bekliyorum..
DARK BOY'un etkili düzlük sprintine güveniyor ve bu safkanı günün ilk bankosu olarak öneriyorum...
Rakip arayanlar TRANSITION değerlendirebilirler...
 
Dördüncü ayak (ÇAR BRUSK): Diğer şartlı koşuya göre bu koşuda orjin ve idman çalışmaları olarak ön plana çıkan ÇAR BRUSK, alternatif banko önereceğim isim olacaktır. Ama ilk defa koşan isimlere güvenmenin bizleri yanılttığına çoğu zaman şahit olduk. Bu nedenle hazırlıklarını beğendiğim HOKKABAZ, ORKİNOS ve GÜMÜŞKAN GÜLÜ'de yazarak dördüncü ayağı kalabalık geçeceğim...
 
Son ayak (BURCUNUR): Son koşusuyla beraber artık kazanma vaktinin geldiğini adeta haykıran BURCUNUR bir diğer bankom olacaktır. Esasında bu safkanın uzun mesafede ve kum pistte eksik olduğunu düşünüyorum ama rakipleri o kadar uygun ki, bu formuyla bir şekilde kazanacağını ön görüyorum. 
BURCUNUR'un daha doğrusu binicisinin tek yapması gereken, önde sabırlı bir bekleme yapması ve düzlüğe kadar acele etmeden ön grupta konumlanması gerekiyor.
Eğer liderlik için ısrarcı olmaz ve koşuyu 3-4 takip ederse, düzlükle beraber alacağı liderliği aynaya kadar koruyarak kazanması normal sonuç olur. Son derece uygun grupta start alacak BURCUNUR'un kazanma vaktinin geldiğini düşünüyor ve bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum...
 
 
 
 
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında, FLY ME TO THE MOON yeterli olur görüşündeyim...
 
 
 


ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:6,5,7,4,1,2
2.AYAK:8,4,9,3,7,5,6,2,1,10,11
3.AYAK:10
4.AYAK:7,,4,5,8,3
5.AYAK:1,3,5,7,4
6.AYAK:12
 
Herkese bol şanslar dilerim.
 
 
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cikan at ilave hk.

    İlk ayak koşudan çıkartılan Rain of tears yerine dördüncü ayak Duzcebeyi şablona ilave edilmiştir. (12:10)


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cikan at

    Besinci ayak koşudan çıkartılan kizikbeyi şablondan eksiltilmistir.


  3. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : ÏZMÏR

    izmir için teşekkůrler.2.ayak patlasaydı en az 10 bin ikramiye verirdi.kurguların sıra dışı.DARK BOY da çok cazip banko BAŞARILAR


  4. Yazan : korkmazoglu

    Başlık : Tebrikler

    Ümit emegine calismana saglik . Sayende bugunede altiliyla basladik. Teşekkürler.


  5. Yazan : doc66

    Başlık : :))

    TEBRİKLER ÜSTAD


  6. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebrikler

    Her zaman söylediğim gibi üzerine tahminci tanımam ve başkasına bakmam. Bu alemde kral sensin. Seri devam edecektir diyor ve kardeşime başarılar diliyorum.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.