İSTANBUL TAHMİNLERİM - SÜPER PROGRAM - ₺184,14

 

İstanbul tahminlerime geçmeden önce son birkaç gündür formsuz olduğuma dair eleştirilere maruz kalıyorum VE bu konuya açıklık getirmek istiyorum..

Başka site ve tahminciler aynı eleştiriye maruz kalıyorlar mı? bilemiyorum ama sadece 4 gün altılı bulamayınca formsuzsun teklerin gelmiyor demek bana emeğe saygısızlık gibi geliyor.
Evet hergün altılı bulmak için yorum yazıyor, çoğu zaman sabahlara kadar en iyi tahmini verebilmek için uykusuz kalıyorum. Ve bu oluşturduğum tahminler benim değil de, yarış içi bazı değişkenliklerden yatınca inanın o gün gözüme uyku girmiyor. Dolayısıyla altılı bulamayınca sizlerden çok ben daha fazla üzülüyorum. Bu moral bozukluğunun üzerine yarışları analiz etmeden, formun düştü ve teklerin gelmiyor gibi eleştiriler gelince insan ister istemez motivasyonunu yitiriyor. Sizlerden ricam, beni sürekli övmeniz ya da hiç eleştiri yapmamanız değil. Sadece yattığımız ayaklardan neden yattığımızı iyi analiz etmeniz ve sadece bir ayağa bakarak acımasızca eleştiri yapmamanızdır..
Sitede uzun zamandır çıt yok, doğru düzgün soru yok, altılı bulunca tebrik yok, bayram günü bayramlaşma bile çoğu üye de yok ama çok iyi analizlere rağmen bir ayakta yatıyoruz diye emeğe saygı duymadan eleştirmek var!!
Açıkçası çoğu zaman kendimi, ceza almış bir takım gibi hissediyorum. Kendi evimde oynuyorum ama maalesef hiç taraftarım yok!! Baskı kuruyorum ama itici güç eksik..
Bunu tabi ki bahane yapmıyorum ama insanın hele ki tek başına bir iş yapıyorsa, motive edilmeye ihtiyacı oluyor. Her zaman kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bu tarz eleştiriler karşısında bazen yenik düşebiliyorum..
Umarım söylediklerim doğru anlaşılır ve sitenin açıldığı ilk günden bugüne kadar olan başarımız her daim devam eder..
2 gün önce Bursa'da ABİDİN EFENDİ dün HAKEEM ile GREEN WITCH tek atsam ki herkesten fazla tek tutuyordum, tüm altılılar cepteydi ve bu durumda tepkiler ne olurdu? 
Bu eleştiri yapan arkadaşları biraz emeğe saygıya, düşünmeye ve anlayışlı olmaya davet ediyorum...
 
 
 
 
 
İkinci ayak (CANKARDEŞLER): Her ne kadar bu safkanı bir defa banko önersem de, CANKARDEŞLER'in şampiyon bir isim olduğunun farkındayım. 
Son startında hiçte kötü olmayan isimleri uzak farkla mağlup ederken, rekorları da alt üst etmeyi başardı.
İstanbul pistinde ilk defa start alacak ama piste uyum sorunu yaşayacağını açıkçası düşünmüyorum..
AZMİ REİS ve ULUER gibi son derece güçleri sınırlı olan safkanların rakip gösterilmesi ise, bana göre tam bir komedidir..
H.Karataş CANKARDEŞLER ile muhtemelen liderlik için ısrarcı olmayabilir. Sert bir başlangıç yapacak ve liderliği almak isteyecek ama herhangi bir isim liderlik için ısrarcı olduğunda 2-3 gitmeye razı olacaktır..
Her halükarda düzlüğün ilk metrelerinde CANKARDEŞLER'in önde olacağını ve gerilerden gelecek tüm ataklara başarılı bir şekilde karşılık vererek seriyi bozmadan devam ettirmesini bekliyorum..
CANKARDEŞLER önereceğim ilk bankomdur...
Rakip değilde, ikili oynayacak üyelerimiz ATASOY ile şanslarını deneyebilirler...



Dördüncü ayak (MY SECRET): Daha önce de MY SECRET'i defalarca banko önerdim ve benim dikkatli takipçilerim safkan hakkında neler düşündüğümü ezbere biliyorlardır.
Yine de aramıza yeni katılanlar olduğu için MY SECRET için düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. 
MY SECRET bekleme yapmayı tercih eden ve kolay tempoda gidebilen bir isimdir. Binicisini hiç uğraştırmaz, jokeyinin teşviklerine anında cevap verir ve zamanında yürürse kısa ama çok etkili sprintiyle kolaylıkla sonuca gidebilir.
MY SECRET'in kazanması için iki faktörün bir arada olması yeterlidir. 
Bu faktörlerden ilki mesafenin 1200 - 1400 aralığı olması gerekiyor. Mesafe kısa diye MY SECRET yetiştiremez falan diye sakın düşünmeyin. Bu isim tam bir kısa mesafe sprinteridir. Mesafe uzadıkça MY SECRET, sprintini uzun mesafeye yayamaz ve iş mücadeleye kaldığı anda yanındaki safkan biraz mücadele gücüne sahipse hemen teslim olur.. 
İkinci faktör de, koşu temposudur. Gerilerde gittiği için koşunun belli bir tempoya girmesi gerekiyor. 3-4 tane kaçak safkana da gerek yok, iki tane süratli isim olsun MY SECRET için yeterli olur..
MY SECRET, son koşusunda şans vermediğim bir isimdi ve son metrelerde kazanır gibi oldu ama ben kazanamayacağına adım gibi emindim:)) Nitekim son metrelerde ASTORYA tekrar tazeledi ve MY SECRET ikincilikte kaldı. Son koşusuna göre oralara bile gelmesi MY SECRET'ın çok formda olduğunun en önemli göstergesidir.
H.Karataş safkanı çok iyi tanıyor, mesafe tam MY SECRET'in en etkili olduğu 1200 ve koşuda STEEL CAT, GALACTICA, ALWAYS PRESIDENT ve BRAVER SON gibi ayağına son derece seri isimler mevcut..
Dolayısıyla MY SECRET'in kazanması için tüm şartların oluştuğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Çok güçlü bir sprinter safkan olsa belki ama belki yanına rakip önermeyi düşünürdüm ama YARAMAZ ÇOCUK falan MY SECRET ile bu mesafede asla başa çıkamaz..
MY SECRET, düzlüğe kadar en geride gidecek ve düzlükle beraber yavaş yavaş önlere sokulacaktır. H.Karataş hiç aceleci olmayacak ve MY SECRET tutarak son 200 metreye kadar gelecektir. Eğer 200'e geldiğinde MY SECRET grubu yakalamışsa H.Karataş safkanı tutmaya devam edecek. Ve son 100 metrede safkana teşviğe başlayacak ve hiç rakipleriyle mücadele etmeden transit bir şekilde gruba hakim olup kısacası zorlanmadan kazanmasını bilecektir...
1200 aşığı MY SECRET'i en iyi tanıyan binicisiyle çantada keklik grupta çok sağlam banko olarak öneriyorum...
Bana göre MY SECRET, CANKARDEŞLER'den abartısız daha sağlam bankodur...
Rakip ve ikili bahis için EL GANADOR değerlendirilebilir...
 
 
 
Beşinci ayak (PANCAR - DEMİRTÜTÜN) OBIWAN ve SARILAR RUNNER ön plana çıkıyor ama benim kazanmaya yakın gördüğüm isimler PANCAR ile DEMİRTÜTÜN'dür. Aradan sonra gördüğü koşularla form tutmaya çalışan PANCAR, son koşusunda temponun kurbanı olmuştu. Ama aksiyonları ve bir ara kazanırsa girmesi düzelme yolunda olduğunu gösteriyordu.
Koşu temposu lehine gelişir ve PANCAR gününde olursa etkili sprintiyle kazanan isim olabilir..
Diğer şanslı gördüğüm DEMİRTÜTÜN, sanırım İzmir pistinde geliyor diye geri planda kalmış. Güç olarak rakiplerinden hiçte aşağıda olmayan bu isim, BRENO arkasında sabırla bekleyecek ve düzlükle rakibinden kurtulup geriden gelecek ataklara karşılık vermeye çalışacak. Stiline uygun jokeyiyle bunu yapabilecek güce ve yeteneğe sahip DEMİRTÜTÜN kuponların bir diğer olmazsa olmazıdır..
Kazanma özürlüsü olduklarını düşündüğüm ve form olarak yeterli durumda olmayan OBIWAN ile SARILAR RUNNER daha sonra değerlendirilmesi gereken isimler olup sağlam kuponlarda yerlerini almalıdırlar...
 
 
 
 
2.ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,1,2,5,6,3,7,9
2.AYAK:7
3.AYAK:14,3,4,1,11,5,6
4.AYAK:5
5.AYAK:8,3,,5,6
6.AYAK:4,6,5,9,2,1,3,7,8

Herkese bol şanslar ve iyi hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : faydo

    Başlık : İşte şimdi olmadı

    Sayın Ümit Bey, tekatalim.com“u belkide en iyi takip eden süreci her ayrıntısına kadar bilen kişi benim. Evet moral motivasyon önemlidir ama inanınki sizi olumsuz eleştirenler sizin tahminlerinizi, başarınızı ve gönlünüzü bilip sizi sevenlerin 10“da 1“i bile değil. Ne demek istediğimi akşama doğru yapılan yorumlardan anlayacaksınız.


  2. Yazan : andulus

    Başlık : hırs

    at yarışlarında hırs çok kötü bir duygudur manevi değerlerimizi özümüzü kaybederiz.ümit kardeşimizi anlıyorum yorumları tam profesyonel buluyorum.sizi eleştirenler bir sitede kendi açsın o zaman anlarlar sizi kardeşim.sağlıcakla kalın kardeşim.


  3. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : no problem..))

    Ümit bey, para işin içinde olan her olayda maalesef nankörlük çok fazlasıyla var...Ben yaklaşık 5-6 aydır üyenizim.Uzun süre başka üye olduğum bir siteyi sizden dolayı bıraktım. Sizin açıklayıcı bilgilendirici yorumlarınız bu gibi durumlardaki hassasiyetleriniz çok ama çok güzel..Sorumluluk duygusu var sizde..Üyeleriniz dinliyorsunuz eleştirilere cevap veriyorsunuz kısacası işinizi çok iyi yapıyorsunuz..Faydo rumuzlu arkadaşın dediği gibi saysı 1/10 bile olmayan olumsuz kesimin sizi üzmesi bizleri de üzüyor..Onlar da zamanla sizi anlayacaklardır..Selam ile...


  4. Yazan : abbas375

    Başlık : Altılı...

    Sevgili ümit, senden ricam ,gelecek atın yanına altılı ikramiyesi yükselsin diye kesinlikle at yazma ! varsın altılı 5 tl versin problem değil, altılı ikramiyesi yükselsin diye inandığın atı yıkarsan sonra hep beraber bulacağımız altılılarda hüsrana uğrarız. Sana tek eleştirim budur.diğer konuları takma kafana sen bu yarış dünyasının yorum ve tahmin yapan en iyi insanlarından birisin ,zaten bu insanlar 1 elin 10 parmağından daha azlar.kafana takma bunları yarışlara konsantre ol yeter. hoşçakal.


  5. Yazan : talata

    Başlık : t

    ümit 4 ayak ve son ayakta no ları kontrol edermisin hata var sen tahminlere devam sen adam gibi adamsın yorumlarında harika


  6. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : RELAXS

    selam sevgi saygı degerli kardeşim ümit hic kafa yormaya degmez bu tarz durumlara takılıpta uzun uzun yorum yazmanada degmez işine gelen kalır işine gelmeyen bu limandan yol alır.seni ben ve ben kadar herkez iyi tanıyor bir deyim atasözü vardır it ürür kervan yürür.arkana bakma önüne bak bizde arkandayız saygı sevgi sizlerle olsun başarılarının devamını dilerim kardeşim....


  7. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : eski bir dosttan :)

    SEVGİLİ KARDEŞİM; KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA SEN BU SİTEYE ÜYE OLANLARDAN ÇOK DAHA İYİ BİLİYORSUN BU İŞİ HEP DERİM BU İŞİN BİLENİ YOK DİYE GERÇEKTEN DE ÖYLE ANCAK BİZLERDEN DAHA FAZLA BİLDİĞİN VE KAFA YORDUĞUN AŞİKAR. KAÇ ZAMANDIR TAKİP EDEMİYORUM SİTEYİ SAYENDE ÇOK EKMEK YEDİM BU SİTEDEN ALLAH RAZI OLSUN MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR KARDEŞİM BİR DE BENDEN SANA NAÇİZANE TAVSİYE BİR GÜNDE YERİ GEİYOR 4 ALTILI OLUYOR PROGRAMLARDA (BUGÜN OLDUĞU GİBİ) BAK HANGİSİ 1. VEYA 2. PROGRAM KAFANA YATIYORSA ONA OYUN KUR HEM KAFAN DAHA SAKİN OLUR HEMDE DAHA İYİ ODAKLANIRSIN MORAL BOZMA YOLA DEVAM SEVGİLİ KARDEŞİM BENİM. ŞU DAENTERESAN BİR GERÇEK BU OYUNDA 3 HAFTA ÖNCE 3779 TL VEREN İSTANBUL ALTILISINI (1. AYAK GÖÇMENHAN,2.AYAK MANONSH,3. AYAK CANIZ MAJORIS, 4. AYAK NARİN SULTAN, 5. YAK BESLENEY, 6. AYAK ŞAHİN TEPESİ) İANANIN 12 TL. İLE BULDUM 3 TEKLE 1/5/2-3-5-7-8/3-5-6-7-8/1-2-3-4-6-7-8-9/8 ÜÇ TEKLE YAW BU OYUN BU ŞEKİL ENTERESAN BİR OYUN BİR DE BU ARALAR DİKKAT EDİN SON AYAKLARDA PATLIYOR AMAN DİYEYİM HERKESE İYİ KŞAMLAR...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.