ADANA TAHMİNLERİM - ₺2.271,48

 

 

Dördüncü ayak (BABAMAAL): Öncelikle bankom dahil bu koşuda start alacak hiçbir safkanın ilerleyen zaman zarfında iyi yerlere gelemeyeceğini belirtmeliyim. Bugünkü koşuda da kötünün iyisini seçerek, dördüncü ayakta risk alacağım.
KASTAMONU EFESİ ve KÜÇÜK RIVER'den bahsetmeye bile gerek duymuyorum. Çünkü son derece vasatlar ve uzun süre maiden kalmaları normal sonuç olur.
Bu nedenle BABAMAAL'in tek ciddi rakibi DERİN KAFKAS'ı analiz edelim. Bir defa kazanıp koşan isimler içinde tek 1.liğe sahip olan DERİN KAFKAS, bana göre sadece 1000 metrede yarış kazanacak seviyededir. Kaçarak etkili olabilen ve yakalandığı anda teslim olan bu isim, bugünkü koşuda KASTAMONU EFESİ tarafından ilk metrelerde temposunun üzerine çıkarılacaktır. 
DERİN KAFKAS ile BABAMAAL son iki buluşmasında kilo kiloya start almışlar ve DERİN KAFKAS iki koşuda da lehine gidişatta start almıştı. Ve bu koşularda BABAMAAL ekürisine fedai koşmuş, bu sebepten ötürü gerçek gücünü sahaya yansıtamamıştı.
Bugün ekürisi koşmuyor ve BABAMAAL kendisine koşacak. Ayrıca rakibinin önemli derecede sikleti artmışken, BABAMAAL aynı sikletiyle bugünkü koşuya katılıyor.. 
Son koşularında dezavantajlı şartlarda bile rakibine bir defa üstünlük sağlayan, son koşusunda ise az farkla rakibinin gerisinde kalan BABAMAAL'in bugünkü şartlarda rakibini mağlup etmesi gerekir.
Dolayısıyla rakibiyle kıyasladığımda artıları çok ağır basan BABAMAAL'i günün ilk bankosu olarak öneriyorum...

Beşinci ayak (MED BEY): İlk iki startını güle oynaya kazanan MED BEY, bugünde birincilik serisine devam edecek gibi görünüyor. Seri bir isim olan MED BEY, startla beraber liderliği alacak ve SITARBEY önünde tempoyu belirleyecektir. Eğer SITARBEY liderlik için ısrarcı olursa, MED BEY'in tek yapması gereken önde bekleme yapmak ve acele etmemek olmalıdır. Çünkü gruptan bariz üstün ve farklı kaliteye sahip bir isim..
Ben her halükarda MED BEY'in düzlüğe önde çıkacağını ve gerilerden gelecek KIRGIZ'ın ataklarına direnerek bir kez daha kazanmasını bekliyorum..
Formunu muhafaza eden ve sikleti azalan MED BEY önereceğim ikinci bankom olacaktır...

Son ayak (SARIKAYALI): Puanlamada son sıralarda şans veriliyor olmasına rağmen alternatif bankom SARIKAYALI olacaktır. İlk üç startından beklenileni veremeyen bu safkan, son koşusunda takı değişikliğinin de etkisiyle gayet tatminkar bir performans ortaya koydu. 
8. olduğu koşuda nasıl tatminkar performans sergilemiş olabilir diyen üyelerimiz olacaktır.  Cevabım, safkanın son 200 metreye kadar 1.lik mücadelesinin içinde yer alması ve binicisinin koşunun bitmesine 150 metre kala enseye basmasıdır. Buna rağmen yapmış olduğu derece ve 1.nin çok gerisinde kalmamış olması önemliydi. Ayrıca SARIKAYALI'nın son koşusunda siklet avantajı bulunmuyordu ve bugünkü rakiplerine göre çok daha zorlu grupta start aldığının altını çizmek isterim.
Bugünkü koşuda çılgınca bir tempo oluşacak ve son 200 gibi birçok safkan kazanır duruma gelecektir. SARIKAYALI'nın aprantisi iyi yer tutar ve sabırlı bir biniş sergilerse, sikletinin de vermiş olduğu avantaj ile kazanan isim olabilir. Süpriz kopun seven üyelerimiz bu safkanı banko olarak değerlendirebilirler..
SARIKAYALI beklediğim performansı sergileyemez ise, koşu karışacağından birçok isme daha şans veriyorum. Sıralamam şablondadır...


ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,2,3,5,7,1,6,8
2.AYAK:4,1,6,8,2,3,10,7,9,5
3.AYAK:6,4,7
4.AYAK:2
5.AYAK:1
6.AYAK:14,,11,7,13,4,2,6

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : Emir5454

    Başlık : herzaman söyledim büyük usta

    Valla diyecek fazla birsey yok tahminlerin ve yorumlarin harika yazım büyük ikramiyelerin gelecegine inanıyorum Başarılar


  2. Yazan : tunaymeti

    Başlık : Çok Teşekkürler.

    Yaptığın kurguyla. SAYANDE... Dün son ayakta talihsizlik oldu ama yine de sağlamdı. Başarıların daim olsun..


  3. Yazan : ciwano

    Başlık : Teşekkürler

    Çok başarılıydı sarıkayalı yorumu, her ayağı yıkıp onu tek atacak kadar ikna olduk anne İhsan Sultan ı da görünce... Bursa da da Akın sözen in garip binişi olmasa 8 de geliyordu... Tebrikler...


  4. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : TEBRİKLER

    dün ve bu gün kü oyunların farkını bir kez daha ortaya koydu.birlikte sağlam bi altılı bulmak dileğiyle.tebrikler


  5. Yazan : yavuz1976

    Başlık : tebrikler

    Üstad tebrikler,bulanlara da hayırlı olsun. Bizde küçülte küçülte ikinci ayağı küçülttük doğal olarak 5 te kaldık.Canımız sağ olsun napalım. Daha büyüğüne kısmet artık :)


  6. Yazan : ahmet1234

    Başlık : dehşet kurgu, analiz farkı ve üstad

    Başlıkta herşeyi özetledim aslında. Muhteşem bilgin ve yeteneğin ile at yarışlarında fark yaratmaya devam ediyorsun. Tebrik ve takdir ederek takip etmeye devam ediyorum. Bize de bu oyundan büyük zevk aldırıyorsun. Tekrar tekrar tebrik eder, herkese yarınki koşularda bolca şanslar dilerim.


  7. Yazan : tulumba

    Başlık : TEBRİKLER

    Bursa da A.Sözen in ne yaptığını anlamadım,Akşam Adana moral oldu.Pazar - Pazartesi 2 günde 3 altlı ( 630 - 2.400 - 2.200 )..Süper tahminler için tekrar teşekkürler...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.