İZMİR TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM

 

 

İkinci ayak (GOLD ANWIL - WILLISTON): Altılı ganyanın ikinci ayağında, form olarak üst düzeyde olan iki ismin yeterli olacağını düşünüyorum.
Bu isimlerden favorim, son koşusunda alternatif banko olarak önerdiğim GOLD ANWIL olacaktır. Aslında bu safkan öylesine formda ki, stili rakiplerine rağmen bir ara banko önermeyi bile düşündüm. Ama özellikle ÇİFT OKEY isimli safkan ile ölüm temposuna girme ihtimalinden dolayı bu kararımdan kısa zaman içerisinde vazgeçtim. Olurda ÇİFT OKEY liderlik için ısrarcı olmaz ya da, GOLD ANWIL ikinclikte gitmeyi akıl edebilirse bana göre 1.lik serisine devam edecektir. Kazanmaya yakın gördüğüm isim GOLD ANWIL favorimdir..
GOLD ANWIL temposunun üzerine çıkar ve sonlarda sallanırsa sprinter isim WILLISTON'un kazanması normal sonuç olur. Bu isim de GOLD ANWIL gibi istim üzerinde ve startta takılmadığı koşularda üst gruplara bile kafa tutabilecek kadar iyi durumda. Son koşusunda elde ettiği ikincilikte, bunun en büyük kanıtıdır.
ÇİFT OKEY, GOLD ANWIL ve ALAF tempoyu beklediğimin aksine daha yukarılara çıkarırlarsa, son sözü WILLISTON söyler görüşündeyim...
GOLD ANWIL amansız tempoya girer ve WILLISTON startta takılırsa, şablonumuz ikinci ayaktan yatabilir. Ama her iki olumsuzluktan en az birini kurtarırsak bu ayağı atlatırız diye düşünüyorum..
İkinci ayağı sağlama alacağım diyenler GREEN SABLE, LAC LEMAN ile SEMESTRA yazarak rahat bir yarış izleyebilirler...

Beşinci ayak ( FİLOZOF TAY): Bazen programa ilk baktığınız zaman karşınıza bariz sırıtan bir isim çıkar ve kendinizce o ismin geçilmesi söz konusu bile değildir. Ve bu tarz bankolar genelde yarışseveri yanıltmaz ve kazanırlar.
Bugünkü İzmir programına ilk baktığımda, son koşusunda banko önerdiğim FİLOZOF TAY'ı gördüm ve banko tercihi olarak o anda bu safkanı gözüme kestirmiştim.
Tabi diğer rakiplerini bir daha inceleyecektim ve incelemem neticesinde fikrim değişmedi. Aksine FİLOZOF TAY'ın çok daha şanslı durumda olduğuna kanaat getirdim.
Bazı isimleri banko önerirken çok detaya giremezsiniz ama kazanacağına neredeyse kesin gözüyle bakarsınız. FİLİZOF TAY'da bu tanıma uyuyor ve grupta start alan tüm isimlerden net bir şekilde farklı bir kumaşa sahip..
Dolayısıyla lafı çok uzatmaya gerek duymadan, FİLİZOF TAY'ı günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum...
 
 
 
NOT: İzmir birinci altılı ganyan şablonum olmayacaktır...


2. ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:10,9,6,7,,,1,2,4,5,11
2.AYAK:9,7
3.AYAK:2,5,3,1,4,7,6
4.AYAK:5,8,4
5.AYAK:3
6.AYAK:1,7,13,3,8,11

Herkese bol şanslar ve iyi hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : LEPOTAN

    Yedili plase ne yazalım


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : LEPOTAN

    Süratli geçmeye aday koşuda, startta çok fazla oyalanmaz ise GENÇTAY yedili plase için yeter görüşündeyim..


  3. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : tebrik

    Tebrikler Ümit Bey..


  4. Yazan : tulumba

    Başlık : Teşekkürler...

    Dün istanbul 1.altılı ve izmir 2.altılıyı yorumladan istifade ederek (son ayağa 4 ü ben ilave etmiştim) buldum..teşekkürler,kolay gelsin.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.