İZMİR TAHMİNLERİM - CAZİP BANKO - ₺54,57

 

LADY DRAMALI - ASPURCEİkinci ayağı iki isimle geçeceğimizi düşünüyorum. Handikap puanlarından da anlaşılacağı üzere bu isimler LADY DRAMALI ve ASPURCE'dir.
Favorim ve kazanmaya biraz daha yakın olduğuna inandığım safkan ise LADY DRAMALI'dır. Özellikle tempoyu belirlediği koşularda farklı koşabilen bu isim, bugünde NAVAJO BEST arkasında koşuyu 2.likte takip edecektir. Öndeki rakibiyle liderlik dalaşına girişmez ve düzlüğe doğru akınlarına başlarsa düzlüğe diri çıkacağı için sprinter isimlere geçit vermeyebilir.
Tek ciddi ASPURCE'de son derece beğendiğim isimlerin başında geliyor. Geçen sene çok daha zorlu gruplarda müthiş yarışlar yapan bu safkan, ara sonrası gördüğü koşularda bu sezon üst üste iki 2.lik elde etti. 
Eğer koşu temposu lehine gelişir ya da, binicisi koşuyu önlerde takip ederse etkili düzlük sprintiyle tüm gruba hakim olarak kazanmayı başaracaktır.. 
Sonuç olaral LADY DRAMALI ile ASPURCE ayrımsız önereceğim isimlerdir...


AYNARPrograma ümitle bakmamı sağlayan ve cazip durumda olmasına rağmen banko önereceğim isim AYNAR olacaktır. Geçtiğimiz sene çok daha iyi gruplarda koşan ve başarılı neticeler elde eden bu isim, bu sezon gördüğü yarışlarla beraber form tutma yolunda hızla ilerliyor. İlk defa son koşusunda uygun grupta start alan AYNAR, ağır sikletine ve stili rakibi DELİCİHAN'a rağmen bugünkü rakiplerinin hemen hemen hepsini geride bırakarak formunu yukarıya taşıdığını bizler göstermiş oldu.
Son koşusunda geride bıraktığı isimlerle start alacak AYNAR'ın bu defa çok daha büyük avantajları var. 
Azalan sikleti, binicisiyle beraber 2. defa start alacak olması ve bugünkü koşuda tempo AYNAR lehine gelişecektir.
Dolayısıyla son koşusuna göre artıları ve formu artan AYNAR'ın, KILICIM arkasında koşuyu 2.likte takip ederek düzlükle rakibinden sıyrılıp geriden gelecek ataklara direnmesi normal sonuç olacaktır.
Favori konumunda olmasına rağmen son günlerde gördüğüm en mantıklı ve sağlam banko AYNAR'dır... 
 
 
NOT: Alternatif banko adayım TRANSITION'dur. Bu safkanı banko olarak değerlendirecek üyelerimiz son ayağa ATEŞCAN, ESEDAYI ve ALPKAN ilavesi yapabilirler.. Yedili plase ayağına bakmak için vaktim olmadığından ve sallama tahmin ile sizleri yanıltmak istemediğimden bugünlük tahminim olmayacaktır...
 


ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:7,9,8,3,,1,2
2.AYAK:2,6
3.AYAK:8,6,4,5,3,9,2
4.AYAK:1,4,3,,7,5
5.AYAK:3,,10,8,5,7
6.AYAK:11

Herkese bol şanslar dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.