ADANA TAHMİNLERİM - SÜPER PROGRAM - ₺365,31

PANABELLE: Orjini itibariyle kaba kumda çok daha etkili koşması gereken PANABELLE, son iki koşusuna kadar her türlü pistte başarısız ve etkisiz performanslar sergiliyordu. Bu başarısız koşularının ardında startta takılması önemli rol oynuyordu ama asıl takı değişikliğinden dolayı etkisiz kaldığını son iki koşusuyla PANABELLE kanıtlamış oldu.
Kulaklık takısıyla beraber start sorununu da bir kenara bırakan bu isim, 2. ve 4. olduğu koşularıyla ben geliyorum sinyalini göndermişti.
Sprinter yapıya sahip olan PANABELLE için koşunun temposu büyük önem taşıyor. Bugünkü koşuda da, GOLDEN NAS, PARDON KIZ, HARLEMS QUEEN ve SWEET SIXTEEN gibi seri isimlerin olması PANABELLE'nin ekmeğine yağ sürecektir.
Son iki koşusuna göre azalan sikleti, safkanın artan form grafiğini düşünürsek PANABELLE ile risk almanın gayet mantıklı olduğunu rahatlıkla anlayabiliriz..
Herhangi bir aksilik yaşamadığı taktirde ( start sorunu falan)  kazanması yüksek ihtimal olan PANABELLE bana göre günün en sağlam bankosudur...
  
RÜZGARI GEÇEN - ALL STAR: Diğer rakiplerin çok vasat isimler olması nedeniyle bugüne kadar ki performanslarıyla grubun önüne çıkan RÜZGARI GEÇEN ve ALL STAR ikilisinden gününde olanın kazanacağını düşünüyorum.
Son koşusunda güçlü yapısıyla beğenimi kazanan, hatta kazanıp protesto neticesinde geriye alınan RÜZGARI GEÇEN'ı bir adım daha önde görsem de, azalan sikleti ve çim pistte de iyi koşması gereken orjini ile ALL STAR'da yazarak iki isimle dördüncü ayağı sağlama alma taraftarıyım... 
 
FAIECASE - RESCATOR: Koşu temposundan ötürü zor kazanan yapılarına rağmen FAIRCASE ile RESCATORbeşinci ayakta önereceğim isimlerdir. FORT LAUDERDALE, GAROCAN, OCEAN RAIN, ROYAL TOZAN, DOĞAN MAHMUT ve THIS IS IT koşuya tempo vermek isteyecek ve ön grupta konumlanacak safkanlardır. Bu kadar fazla ismin liderlik mücadelesine girişecek olması hiç kuşkusuz tempoyu yukarılara çıkaracak ve sprinter isimlere avantaj sağlayacaktır.
Bu tanıma uyan sprinter safkanlar FAIRCASE ile RESCATOR'den bana göre gününde olanın kazanması çok çok yüksek ihtimaldir. 
Ancak, RESCATOR'ün zaman zaman start sorunu yaşaması, FAIRCASE'nin de kazanma karakterinin zayıf olması ön grupta bekleme yapacak bir isme daha şans vermem gerektirdiğini gösteriyor.
Şans vereceğim üçüncü isim eküriler olacaktır. Her iki eküride ön grupta bekleme yapıyor ve ideal mesafelerinde start alıyorlar. Dolayısıyla önlem amaçlı olarak ekürilere de şans vererek beşinci ayağı toplamda 3 safkan ile geçiyorum... 
 
NOT: Elemek durumunda kaldığım ve şablonu yatırabilecek isimler; BLUE DARKBLUE, THIS IS IT, OCEAN RAIN, ZEYTUNLU, FORT LAUDERDALE, ANADOLU RÜZGARI ve ENGİZEK'tir.  
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:8,2,3,9,4,1,6
2.AYAK:6,7,5,3,4,10,2,1
3.AYAK:6
4.AYAK:6,1
5.AYAK:2,4,,5
6.AYAK:3,8,1,4,6,9,14

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : emrecan34

    Başlık : altıli

    Seriye bagladın yine tebrik ediyorum


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.