ANKARA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM

MISAR: Daha koşmadan önce çok iyi safkan olacağı duyumunu aldığım MISAR, ilk koşusunda eksik koşacağı kum pistten ötürü başarılı olamadı ve tabelanın hemen dışında kalmıştı. Son katıldığı koşusunda ise, gösterişli ve kolay kazanırken seri yapacağını haykırır gibiydi. Belki son startında vasat isimleri geride bıraktı ama kendinden emin görüntüsü ve aksiyonları daha iyi grupları da geçebilecek potansiyele sahip olduğunu gösteriyordu.
Bugünkü koşuda  GRAND ALP ile MITELO ön plana çıkacak ve tempoyu belirleyeceklerdir. Bu isimlerin hemen arkasında STERK DANCER ile beraber MISAR koşuyu 3-4 takip edecektir. Düzlükle beraber MITELO'nun sikleti, GRAND ALP'in eksik olduğu çim pistten dolayı gerilemeye başlayacağını STERK DANCER ile MISAR'ın öne çıkacağını düşünüyorum. STERK DANCER kısa ama etkili sahip bir isim olduğu için MISAR'ın uzun sprintine dayanamayacaktır diye düşünüyorum. Tek endişem MISAR'ın geriden güçlü gelecek ASLANSTAR'a son metrelerde av olmasıdır. Ama koşu temposu ve MISAR'ın siklet avantajıyla rakibine direnme ihtimali daha ağır bastığından MISAR ile risk almaya karar verdim..
İlk ayaktan risk alarak MISAR'ı banko olarak öneriyorum...
Rakip arayanlar başta ASLANSTAR olmak üzere, STERK DANCER, MITELO ile DISCIRNIBLE'yi değerlendirebilirler...   
   
İKAB MANTENUTA: Altılı ganyanın son ayağında birçok vasat isim arasında sivrilen İKAB ve MANTENUTA yazarak bu ayağı kolaylamış oluruz diye düşünüyorum.
Bu iki isimden favorim İKAB olacaktır. Potansiyelli orjinini ilk iki koşusunda inkar eden bu isim, son koşusunda beklenilen koşusunu yaptı ve çok başarılı bir 2.lik elde etti. Geçildiği isim STERK DANCER'in bir kez daha kazanması, öyle basit bir isim karşısında çaresiz kalmadığını açıkça gösteriyor. Son koşusuna göre mesafenin 200 metre uzaması ve daha etkili ile koşuya iştirak edecek olması safkana artı kazandıracaktır. Uygun grupta son koşusunu tekrarlaması halinde kazanacağını düşündüğüm İKAB favorimdir..
Bana göre İKAB'ın bir tane ciddi rakibi var. Bahsettiğim isim MANTENUTA, İzmir macerasından sonra Ankara pistinde kendini buldu ve her katıldığı koşusunda gayet tatminkar performanslara imza attı. Ankara pistinde katıldığı tek maiden koşusunda kalite isim LIGHT FOOT'a çarpılan bu safkan, daha sonra katıldığı koşularda sert gruplarda tabela içerisinde yer alarak maiden bir isim kalmayacağını bizlere göstermiş oldu.
Tek ciddi rakibi İKAB, biraz sallanır ve eksik koşarsa MANTENUTA hata affetmeyecektir...   
   
NOT: Şablonumda bankom haricinde en riskli koşular, ikinci ve üçüncü ayaklardır. Mantık olarak yatmayacağımızı düşünsem de, 5'er atla bu ayakların tamamen sağlama alınmadığını bilmenizi isterim. Yedili plasenin ilk ayağında bir kez daha kazanacağına inandığım BABATOSUN yeterli olacaktır.. Bugün uzun aradan sonra ilk altılı tahminim olmuştur. BABATOSUN'u daha sağlam banko gördüğüm için ilk altılıya MISAR'ın rakiplerini yazdım. Ayrıca, yerim olduğundan ikinci ve üçüncü ayak çekindiğim isimleri de ilk altılıya ilave ettim...   
    
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:9
2.AYAK:1,7,6,9,8
3.AYAK:7,11,12,5,8
4.AYAK:6,7,5,4,2,3
5.AYAK:2,3,4,1,6,10
6.AYAK:11,12 
 


1. ALTILI GANYAN TAHMİNİM:

1.AYAK:2,4
2.AYAK:2,7,8,5
3.AYAK:1
4.AYAK:9/3,8,4,1
5.AYAK:1,7,6,9,8,3
6.AYAK:7,11,12,5,8,4,10

Herkese bol şanslar dilerim
 
 
 
 
 
  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : SIRASI GELDİ

    bugün değerli yorumlarınla altılıyı inşallah bualacağız suskun kalmak bize yakışmıyor. herkese bol şans.


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at ilave hk.

    GRAND ALP koşudan çıkartıldığı için 1. altılı ganyan şablonuna ağır sikletine rağmen önde boş kalacak MITELO eklenmiştir. Koşudan GRAND ALP“in çıkması 2. altılı ganyanın bankosu MISAR“ı tempo açısından olumsuz etkileyeceği için MISAR, riskli bir banko durumuna düşmüştür..


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.