ANKARA TAHMİNLERİM

 

Yorumlara geçmeden önce geçmiş olsun ve güzel dileklerini ileten tüm üyelerimize çok teşekkür ederim. Bu sabah eşim taburcu olduğu ve iyi olduğu için yorumlara ara vermek istemedim. Detaylı çalışma fırsatım olduğundan Ankara ve İzmir yarışlarına tam konsantre oldum ve oldukça iddalıyım.
Umarım verdiğimiz bir günlük ara olumlu yansır ve hafta sonunu hep beraber güzel geçiririz.
Ankara tahminlerim şu şekilde olacaktır; 
 
 
 
DİRENTAY: Bu sene gördüğü koşularda kazanamamış olmasına rağmen sürekli iyi koşan DİRENTAY, bugünkü koşuda diğer koşularına nazaran daha uygun grupta start alacak.
DURMAZBEY'in liderliği almasını DİRENTAYın sabırla ikincilikte gitmesini beklediğim koşuda, düzlükle beraber seri sprintine başlayacak DİRENTAYın DURMAZBEY'İ atlatıp geriden gelecek ataklara direnmesini bekliyorum. 
G.Kocakaya'nın stiline fazlasıyla uyum sağlayan DİRENTAY önereceğim ilk bankomdur... 
Rakip arayan ve bu safkana güvenmeyen üyelerimiz, DURMAZBEY ve LİDER yazarak bu ayağı geçebilirler... 
 
 
 
ABAKAY: Öylesine uygun grupta start alacak ki, ne yaptıysam ABAKAY'ı bir türlü yıkmayı başaramadım. Handikap puanlarından da anlaşılacağı üzere ABAKAY, ŞAHENŞAH ve IRMAK SULTAN gruptaki diğer isimlerden farklılar. 
Bahsettiğim üç safkandan ŞAHENŞAH ve IRMAK SULTAN bekleme yaparak etkili oluyor, ABAKAY ise kaçak at olmadığında tempoyu belirlerken, stili rakibi olduğunda önde bekleme yapıyor.
Bugünkü koşuda start alan tüm isimler geride gitmeyi tercih ettikleri için ABAKAY, diğer iki isme göre çok daha fazla avantaj sahibi olacaktır. ŞAHENŞAH'a gidişat ve siklet, IRMAK SULTAN'a gidişat ve mesafe avantajı olması önemli detaylardır.
Son katıldığı koşusundan sonra düzenli ve dikkat çekici hazırlıklar yapan ABAKAY'ın düzlükle beraber öne çıkmasını ve geriden gelecek ataklara diri kalacağı için kolaylıkla cevap vermesini bekliyorum.
Dolayısıyla tereddütsüz bankom ABAKAY'dır... 
 
 
  
NOT: Bankolarımın dışında şablonumun, sadece ikinci ayaktan yatma ihtimalini olduğunu düşünüyorum. İkinci ayakta şablon fiyatını şişirmemek adına elemek durumunda kaldığım ve çekindiğim isimler; ARZUMCANMARCATOBIANCA ve GREEN PUSS'dur. Yedili plasenin ilk ayağında 10 boydan fazla startta takılmazsa ALİŞİRİN OĞLU'nun kazanacağını düşünüyorum... 
 
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,7,3,8,4,5,1
2.AYAK:10,11,9,8,4,1
3.AYAK:2,4,7,3,8,9
4.AYAK:2
5.AYAK:7,4,1,2,8,5,6
6.AYAK:5

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim. 
 
  1. Yazan : dauntlees

    Başlık : 1.altılı için öneriler

    1.ayak...durugül 3.ayak...alişirinoğlu 4.ayak...slayer scream 5.ayak...gold dancer 6.ayak...eküriler


  2. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    ümit tekrar geçmiş olsun ameliyat başarılı geçmiştir inşallah


  3. Yazan : vveess

    Başlık : Ayhan

    Gecmıs olsun umut kardeş Allah şifasını versın ınsallah


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.