ANKARA TAHMİNLERİM - SAĞLAM BANKO

 

PALUBEYİ: Koşuların kum piste alınmasına sanırım en fazla PALUBEYİ ilgilileri sevinmiştir. Çim pistle alakası olmayan bu safkan, son koşularında kazanamamış olmasına rağmen bugünkü rakiplerine göre daha zorlu isimlerle start almıştı. Hiç abartısız, 4 ve 6. olduğu son koşuları bile bugünkü rakiplerine fazlasıyla yeterli diyebilirim.
ELBİ ve ROYAL ASHLEY arkasında koşuyu 3-4 takip edecek PALUBEYİ'nin düzlükle beraber grubun önüne çıkmasını ve etkili sprintiyle aynayı ilk geçen isim olmasını bekliyorum. Kum piste göre tereddütsüz bankom PALUBEYİ'dir..   
   
NOT: Pist değişikliği nedeniyle çıkan atlar olacağından şablonda bazı değişiklikler olabilir. Bu yüzden şablonun son halini görmek için yarışlar başlamadan 1 saat önce siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Yedili plasenin ilk ayağında SHERE KHAN yeterli olur görüşündeyim. Programda alternatif banko adaylarım; beşinci ayak start alan MERKÜRÜN KIZI ve son ayak TANGO WINNER'dır...   
   
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:7,6,5,4,3,8,2
2.AYAK:9,6,3,5,11,,,4,2,8
3.AYAK:6
4.AYAK:5,4
5.AYAK:1,,3,2
6.AYAK:6,,3,7,5,11,8

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : Rosicky

    Başlık : pıst durumu

    ANKARA KOMİSERLER KURULU KARARI İLE ÇİM PİST KOŞULARI KUM PİSTE ALINMIŞTIR


  2. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : lepotan

    yedili plase ne yazalım


  3. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : lepotan

    yazmışsınız yeni gördüm tşk


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : çıkan atlar ve ilave hk.

    İkinci ayak şablonumuzda olan FAKIBEY ve CANÖZÜMLÜ start almayacağı için şablondan eksiktilmiştir. Bu isimlerin yerine son ayakta start alan FLY ME THO TE MOON şablona dahil edilmiştir. Şablonda bulunan herhangi bir isim daha start almazsa, son ayak DUST CATCHER şablona ilave edilecektir.. (14:00)


  5. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at ilave hk.

    İkinci ayak AHPAR da koşmayacağı için son ayak DUST CATCHER şablona dahil edilmiştir. Çıkan atlar neticesinde şablonun son haline güvendiğimi ve bir aksllik olmazsa altılı ganyanı doğru tahmin edeceğimizi düşünüyorum.. (14:25)


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.