BURSA TAHMİNLERİM - ₺840,87

LAST POET - VEDOGünün ikinci ayağında risk alarak iki isme şans vereceğim. Bu isimlerden ufak kupon yapan üyelerimiz için bankom LAST POET olacaktır. Koşuda SECRET STORY gibi ayağına son derece seri bir ismin olmasının yanı sıra, WHITE MIST, EMPIRE CITY, FATHER MOUNTAIN ve VEDO ön grupta yer alan ve düzlükle beraber ataklarına başlayacak isimlerdir. 
Bu nedenle koşu temposu yukarılara çıkacaktır. Start alan isimlerin içinde net bir bitirici sprinter aradığım zaman karşıma LAST POET çıkıyor. Islanan pistte daha da iyi koşabilen bu safkanın, koşu temposu beklediğim gibi lehine gelişmesi durumunda etkili sprintiyle tüm rakiplerini geride bırakacağını düşünüyorum. Ufak kupon yapan üyelerimiz LAST POET ile risk alabilirler.
Ben ise, geniş şablonuma ön grupta yer tutan ve son metrelerde 1.lik mücadelesinin içinde yer alırsa her daim inatçı yapısıyla sonuca gidebilen VEDO'yu yazacağım.
LAST POET'e göre geri planda şans verme sebebim, koşu temposudur. Yoksa VEDO, LAST POET dahil tüm gruptan güçlü ve üstün safkandır.
LAST POET'i avantajlı görsem de, inatçı safkan VEDO'da yazarak ikinci ayakta iki isimle riske giriyorum.. 
 



DAISY DANCE: Hayatının ilk startını kazanırken ileride çok daha farklı yerlere geleceğini gösteren bu isim, ilk koşusundan sonra uzunca bir süre ara vermek zorunda kalmıştı.
Ara verdikten sonra katıldığı koşusunda kondisyon eksiğine rağmen son metrelere kadar önlerde kalması ve koşuyu 3. tamamlaması bana göre gayet başarılıydı.
Bugünkü koşuda çok daha hazır olduğunu idman pistinde yapmış olduğu derecelerinden anlayabiliyoruz. 
İlk defa çim pistte start alacak bu safkan, GREEN GÖNEN temsilcisidir. Dolayısıyla özellikle ağır sahada iki kat daha iyi koşması gerekiyor.
Safkanın diğer artıları; kendisini kadar seri bir rakibinin olmaması, avantajlı kulvarı ve ciddi rakiplerine göre önemli derecede siklet avantajının olmasıdır.
Birçok avantajı ve DAISY DANCE'nin geliştirdiği kondisyonunu göz önüne aldığımda safkanın yanına rakip önermem mümkün değildir. DAISY DANCE tereddütsüz bankomdur..   
   
 
NOT: Şablonumda ikinci ayak dışında en fazla ilk ayaktan çekiniyorum. Yeri olanlar ilk ayağa tuttukları isimleri ilave edebilirler. Benim ilk ayak elemek durumunda kaldığım isimler; ÇALIŞKAN, SARPBEY ve KHAAN oldular.
 
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7,9,6,1,11
2.AYAK:3,,4
3.AYAK:3,12,4,11,1,2,15,6
4.AYAK:4
5.AYAK:1,8,13,7
6.AYAK:11,2,7,1,8,4,6

AyakAt İsmiDereceGanyan
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.276.448,00 t dir.6'lı ganyan 840,87 t vermiştir.
1 1 - YİĞİTASLAN 2.21.46 3,50
2 4 - VEDO 2.08.07 1,35
3 11 / 13 - HANİMUN - QUEEN OF BELLY 2.11.78 5,50
4 4 / 9 - DAISY DANCE - KARAN GIRL 1.14.13 1,45
5 1 - İNSAFSIZ 1.22.98 4,05
6 4 - INKASSATOR 2.11.99 4,00
  1. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : LEPOTAN

    Yedili plase ne yazalım tşk


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : LEPOTAN

    Son derece zor bir koşu diyebilirim. KARTOPU ve HIRÇINTAY iyi koşmasını beklediğim isimlerdir.


  3. Yazan : emrecan34

    Başlık : altili

    Seriye devam tebrik ediyorum


  4. Yazan : muratt

    Başlık : TEBRİK EDERİM

    AMA BİZ ÇALIŞAN İNSANLARIZ ÜMİT BEY.GEÇ YAYIN YAPTIĞINIZDAN DOLAYI OYUNU ANALİZ ETMEYE VAKİT KALMIYOR.LÜTFEN ERKEN TAHMİNLERDE BULUNUNUZ.BULANLARA HAYIRLI OLSUN.DEVAMI GELSİN.


  5. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : muratt

    Son zamanlardaki pist durumlarından ve tek başıma yorum yazdığım için tahminlerimi erken yayınlama imkanım yok gibi birşey. Sürekli üyem olan kişiler bu duruma alışıklar. Ayrıca yarış saatine yakın hislerde netleştiğinden bu şekilde tahminlerin daha faydalı olduğunu düşünüyorum.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.