İSTANBUL TAHMİNLERİM - ₺371,99

YOLALAN:Uzun mesafe ile uzaktan yakından alakasının olmadığını sürekli dile getirdiğim YOLALAN, buna rağmen uzun mesafelerde istikrarlı performanslara imza atmayı başardı.
Kolay tempoda gidebilen ve binicisinin teşviklerine hemen cevap verebilen bu ismin maksimum performans göstereceği mesafe bana göre 1200-1500 arasıdır.
Bekleme yaparak etkili olan YOLALAN için tempo çok sorun teşkil etmese de, sürat kazanan koşularda çok daha etkili koştuğu aşikardır.
PAMUK NİNE ve KOBRA SEL'in yanı sıra, ön grubun arkasında konumlanacak  ZEMBELEK, YARIŞALAN ve SARAYCAN'ın olması koşu temposunu bugün için yukarılara çıkarmaya yetecek gibi görünüyor. Ayrıca BATURŞAH ve GÖKMENER de net sprinter olmadıkları için düzlüğe doğru öne hamle yapacaklar ve temponun üzerine tempo katacaklardır. İşte burada YOLALAN'ın binicisine büyük iş düşüyor. Sabırla bekleme yapar ve önlere gelmek için acele etmezse, YOLALAN kenter bile kazanabilir.
Dolayısıyla alternatif bankomdur..
Diğer bankolarıma daha fazla güvendiğim için geniş şablonumda; BATURŞAH, GÖKMENER, SARAYCAN, YARIŞALAN ve önde beklediğim tempo oluşmaz ise etkili olabilecek isimler PAMUK NİNE ile KOBRA SEL yazarak ikinci ayağı geçeceğim..  
  
ABUŞ:Uzun aradan sonra iki koşu gören ve son koşusunu sentetik pistte kolay kazanan ABUŞ, bu defa daha zorlu grupta start almasına rağmen bir kez daha kazanacağını düşündüğüm için banko önereceğim isim olacaktır.
İlerleyen zamanlarda çok daha farklı gruplarda iş yapabilecek potansiyele sahip bu isim, herhangi bir sorun yaşamaz ve aşırı derecede bekleme yapmazsa, düzlükle beraber kolay bir şekilde gruba hakim olup kazanması normal sonuç olacaktır.
Tereddütsüz bankom ABUŞ'tur.  
  
TUMBULSABURUM: Bu safkanı uzun mesafede ve böylesine bir grupta banko önereceğimi çok değil 2 ay önce söyleseler güler geçerdim herhalde:)
Son iki koşusunu binicisinin safkanı çözmesi sayesinde kazanan bu isim, bugünde muhtemelen  aynı taktikle koşacaktır.
Birçok seri isim olduğu için koşu temposu TUMBULSABURUM lehine gelişecektir. TUMBULSABURUM tempoya hiç karışmayacak ve koşuyu gerilerde takip edecektir. Düzlükle beraber jokeyi safkanı yavaş yavaş yürütecek ve aralardan tutarak çıkacak TUMBULSABURUM, birçok dezavantajı bulunan rakiplerini mağlup etmeyi başaracaktır diye düşünüyorum.
Son koşusunda daha kuvvetli isimleri geride bırakan TUMBULSABURUM, daha uygun grup ve şartlarda bir kez daha kazanmasını beklediğim isim olup bir diğer bankomdur.  
  

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,8,1,2,10,9,3,7,5
2.AYAK:3/10,4,2,6,9,5
3.AYAK:6,4,3,,1,5
4.AYAK:5,7,3,4,6,2
5.AYAK:7
6.AYAK:7

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : kaanberk67

    Başlık : Kum

    Hocam cim pist kuma alindi.. saygilar..


  2. Yazan : turgay34

    Başlık : slm

    Ümit kardes pistler degisti altiyi ona goremi kurdun


  3. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : LEPOTAN

    Yedili plase için ne yazalım


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : turgay34

    Evet pistler açıklandıktan sonra yorumlarımı paylaşacağımı belirtmiştim. Kurgum pist değişikliğine göredir.


  5. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : LEPOTAN

    Uzun mesafeye rağmen uygun grupta ve lehine gidişatta MASTER OF FEAR, yedili plasenin ilk ayağında çıktığı gibi bitirmesini beklediğim isimdir.


  6. Yazan : vveess

    Başlık : Teşekkur ederım

    Tebrıkler umıt kardes sağolasın


  7. Yazan : muratt

    Başlık : vıp

    üyeliğimi niçin aktif etmiyorsunuz


  8. Yazan : muratt

    Başlık : vıp

    pardon:tjk e bayı hesabınıza dün iş bankasından atm den 20 tl yatırdım 15:40 da 1,5 tl kesinti yapılaraktan.


  9. Yazan : son abrek

    Başlık : uzman

    umıtbey yıne klasını konusturdun tebrıkler ve tum arkadaslara hayırlı olsun dunku altılılar


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.