ANKARA TAHMİNLERİM

Yakaladığımız müthiş seri ile birlikte toplamda 5 gündür altılı ganyanı doğru tahmin ediyoruz. Seri başlamadan önce karanlıktan aydınlığa çıkacağımızı söylemiş ve sizlerden her zaman olduğu gibi sadece sabırlı olmanızı istemiştim. Kısa bir bocalamanın ve saçma sapan sonuçların ardından öylesine bir çıkış yakaladık ki, farkımızı daha önceleri olduğu gibi yine gösterdik. Hem de ne gösterme..

Peş peşe gelen tekler ve altılılar, başta kötü dönemde desteklerini esirgemeyenler üyelerimiz ile yine sabırla bize destek olan tüm üyelerimize armağan olsun..
At yarışlarının hiçbir zaman garantisi yoktur ve çok zor bir oyunu iştirak ettiğimizi bir kez daha tüm üyelerimize hatırlatmak istiyorum. Fakat, mantıklı sonuçlar oluştuğu zaman daima başarılı olacağımıza adım gibi de eminim. Bu yüzden iyi günde ve kötü günde birbirimize destek olmamız, başarının anahtarı olacaktır. Neticesinde, her daim başarılara birlikte imza atmaya, hatta at yarışlarında damga vurmaya devam edeceğiz.. 
Son olarak sitemizin başarılı yazarı BOLD PILOT maalesef özel işlerinin yoğunluğu nedeniyle artık bizlerle olamayacak. Kendisine sizlerin huzurunda vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür ediyorum. Sizlere de selamlarını ileten BOLD PILOT ile yarışları tartışarak sizlere en iyi tahminleri verebilmek adına iletişimimizi hiçbir zaman kesmeyeceğiz. Kendisine özel hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum...
Ankara tahminleri ile seriyi devam ettirmek istediğim için ekstra mesai yaptım diyebilirim. Ayrıca hergün iki yarışa çalışmak beni oldukça yordu ve yıprattı. Dolayısıyla Adana programına tahmini vermeyi düşünmüyorum. Kendimi iyi hissedersem yine de sizleri tahminsiz bırakmamak adına paylaşımda bulunacağım.   
 
 
Ankara tahminlerim şu şekilde olacaktır; 
 
  
FERARİM: Aslına bakarsanız günün en zorlu görünen koşusunda risk almayı istemezdim ama tüm şartlar FERRARİM'in kazanması gerektiği yönünde olduğu için bu isimle riske girmeye karar verdim.
Öncelikle grupta iki tane seri ismin olduğunu ve bu seri isimler ATEŞ KARTALI ile ADIYAMAN'ın koşu temposunu ilk metrelerle birlikte yukarıya çıkaracağını görüyoruz. Ön grubun hemen arkasında konumlanmak isteyecek at sayısı dörttür. Bu isimler BAŞARILITAY, YAMANAĞA, FAKIBEY ve KUBATOĞLU'dur. Tam sprinter olmayan ve grubun ortasında yer tutacak safkanlar da saydığım isimlerin ve FERARİM dışında kalan tüm safkanlardır. 
Şunu anlatmak istiyorum, önde bir tempo oluşacak ve bu koşu temposu da düzlüğe doğru atak yapmak isteyecek safkanların katkısıyla devam edecektir. 
Kaçmak isteyecek, grubu yakından takip edecek ve düzlükle birlikte hamle yapacak birçok isim olduğu için bitirici sprinter konumunda yalnız kalan FERARİM'in sabırla bekleme durumunda son metrelerde tüm grubu toplaması normal sonuç olur.
Beklediğim tempolarda geçilmeyeceğini düşündüğüm FERARİM bana göre günün en güvenilir ismidir..   
   
HUMA KUŞU: Beğendiğim bir isim olmamasına rağmen alternatif bankom HUMA KUŞU olacaktır. Kısa bir aranın ardından gördüğü koşularla kendini bulan bu isim, mücadele gücü olmayan ve kısa sprintiyle sonuca gidebilen bir isimdir. Bu nedenle güven vermediğini ve uzayan her mesafenin aleyhine olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Fakat, bugün son derece lehine şartlar altında start alacak. Eküri avantajı, ideal mesafesi ve fit durumda koşuya katılması önemli artılarıdır.
Binicisi safkanı çok iyi tanıdığı için düzlük dönülünceye kadar HUMA KUŞU'na dokunmayacak ve düzlüğün ilk metreleriyle ataklarına başlamak isteyecektir. Uygun şartları ve grubu da bulduğu için HUMA KUŞU'nun sonuca gitmesi en yüksek ihtimal olarak görünüyor. 
Ufak ve alternatif kupon yapan üyelerimiz HUMA KUŞU ile riske girebilirler.
Ben ise, farklı ayakta risk aldığım için ters mesafeye rağmen lehine gidişatta başta ŞASEMU olmak üzere, önde MADRİDLİ'yi erken atlatması durumunda DESNA ve bu pistteki tek koşusunu beğendiğim bugün daha uygun sikletiyle start alacak  MANTENUTA yazarak üçüncü ayağı geçmeye çalışacağım..   
   
BURJ: Bildiğiniz üzere BURJ, bir önceki birinciliğinde sağlam banko olarak önerdiğimiz isimdi. Nitekim tüm Türkiye ASLI GİBİ tek atarken biz BURJ'u tek atarak farkımızı göstermiştik. Son koşusunda ise banko önerdiğim BURJ'u birçok atta şablonuma yazmadım. Çünkü, stili rakipleri vardı ve tempoyu istediği gibi belirlemeyeceği için kazanması bana göre çok çok uzak ihtimaldi. Son koşusunda da beni yanıltmayan bu safkan liderliği alamayınca, adını bile duyuramadan koşuyu gerilerde tamamladı..
Bunları anlatma sebebim, safkanın totosunun bozuk olması ve aldatıcı olmasıdır. Kısacası BURJ istediği şartları bulursa kolay kazanabilirken, stili rakipleri olduğunda koşuyu çok gerilerde tamamlayabiliyor.
Bugünde BURJ'un stili rakiplerinin olmaması nedeniyle istediği gibi tempoyu belirlemesini bekliyorum. Sadece BANDİDAS ve belki VIRGIN PEARL'un kendisini yakın takip etme isteği olabilir ama BURJ cılız preslerden sert temposu nedeniyle etkilenmeyecektir.
Dolayısıyla çıktığı gibi bitirmesini beklediğim bu isim, bir diğer banko adayımdır. Bu safkanı geniş kuponlara banko önermeme nedenim tamamen hislerimle alakadır. Mantıken kazanması gerekiyor ama hislerim sanki eksik koşacak dediği için bu safkanın yanına geniş kuponumda rakip önermeye karar verdim.
Kendisini yakından takip etmesini beklediğim BANDİDAS ve VIRGIN PEARL ile koşunun beklenmedik tempoya girmesi durumunda sprinter safkan ASLI GİBİ yazarak dördüncü ayağı geçiyorum..   
   
MY MOON FACE - MOLUBEYİ: Günün beşinci ayağında iki isim yazarak riske girmenin mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Böyle düşünmemde ki en büyük etken, tabi ki koşu temposudur.
CAPTAN PARIS, DAYI ve MARKMOST liderliği almak için ilk metrelerde koşuyu yüksek tempoya sokacak isimlerdir. SABIR OĞLUM ve MİYAZAKİ'de ön grubun arkasında konumlanmayı tercih edecekleri ve düzlükle beraber ön grubu yakalamak isteyecekleri için sprinter bir ismin kazanması oldukça yüksek ihtimaldir.
Bu tanıma uyan isimler; numara sırasına göre BALIKESİRLİ, CRATOS, MY MOON FACE ve MOLUBEYİ'dir.
CRATOS bu isimlerden form olarak geride ve kondisyon eksiğinden dolayı elediğim ilk isim oldu. BALİKESİRLİ ise zaman zaman startta takılan ve ağırkanlı bir isim. Son koşusunda uzun mesafede starttan çıkınca kazanmayı da başarmıştı. Ama mesafe nedeniyle BALİKESİRLİ'nin ataklarında gecikeceğini düşündüğüm için iki isme yöneldim.
Bu isimlerden daha seri sprint atan MY MOON FACE favorim olsa bile, U.Polat ie farklı koşabilen MOLUBEYİ'de en az MY MOON FACE kadar şanslı olacak konumdadır. Dolayısıyla beşinci ayakta iki ismi yazarak risk alıyorum..   
   
NOT: Yorumlarda da belirttiğim gibi riski ikinci ayakta almaya karar verdim. Ama sizler içinize sinen bankoları tercih edip ikinci ayağa ilave yaparak farklı kurgu oluşturabilirsiniz. Benim kurguladığım şablonu yatırabilecek isimler; BAŞARILITAY, FAKIBEY, HİLVANLI ZEYNO, MAGLADY, AYLARA, BALIKESİRLİ ve fazla tutmasam da MİYAZAKİ'dir..   
   
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:2,1,5,10,3,4,6
2.AYAK:7
3.AYAK:2,,3,5,7
4.AYAK:2,,6,5,4
5.AYAK:7,8
6.AYAK:11,9,4,7,10,3,12,14,1,5

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : SIRA BİZDE

    SIRA SESİMİZİ DUYURMAYA GELDİ ARTIK (20-30-40) MİLYARLIK ALTIYI BULMAYA GELDİ SIRA SANA KOLAY GELSİN HERKESE BOL ŞANSLAR. BOLD PİLOT“A TEŞEKKÜRLER.


  2. Yazan : dauntlees

    Başlık : ümit gürgan showwww :)

    kupon tutarı 15.12 tl bursa 7li plase(8 misli) 4825-27F7-5D58.ikramiye 956,13 TL kupon tutarı 2.52 tl bursa 7li plase(42 misli) 4823-81A7-5D58.ikramiye.4.854,84 TL kupon tutarı 25.20 tl bursa 2.altılısı (1 misli) BA22-37E1-5D58.ikramiye .1.410,33 TL sana daha ne denir kardeşim emeklerine sağlık...sitende 7li plase rekoruda sanırım kırdım..herkesin kazanması dileğiyle..sayende dün dün show yaptık..tşkkkkk :)))


  3. Yazan : batanay

    Başlık : tahmin

    ümit bey son ayakta 15 at yok ..5 mi


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : batanay

    Son ayak 1 ve 5 olacakti. Arada virgül çıkmamış. Düzeltme yapıldı Teşekkürler. .


  5. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : LEPOTAN

    YEDİLİ PLASE İÇİN İLK AYAK NE DERSİNİZ


  6. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : LEPOTAN

    YEDİLİ PLASE İLK AYAK NE YAZALIM


  7. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    ümit öncelikle tebrikler çim pist çok ağır 5. nedersin değişiklik olabilirmi


  8. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : lepotan

    Zor bir kosu ama inanlioglu ve sert aga öncelikle değerlendirilmesi gereken isimlerdir.


  9. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : semin

    Pistin ağır olduğunu biliyordum. Ona göre kurgu mu hazırladığım için Şablonumda değişiklik söz konusu değildir. .


  10. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : ALMULA

    Sevgili ümit şasemunun 2.ci olduğu gün Almula isimli safkan yüksek tempoda büyük fark yaparak kaçmıştı.bu gün şansı nedir teşekkürler.Ayrıca başarılarından kazanç sağladığımı da bilmeni isterim.tekrardan emeklerine sağlık.


  11. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : LEPOTAN

    TAHMİNLERİNİZİ YAPARKEN YEDİLİ PLASE İÇİNDE SIRALAMA VERİRSENİZ SEVİNİRİZ. TŞK


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.