İZMİR TAHMİNLERİM

 

NIKOLAYEV - CEOYUSUFUNOĞLU ve ISONIC ilk metrelerde liderlik mücadelesine girişecek isimlerdir. Bu isimlerin hemen arkasında  konumlanacak isim de NIKOLAYEV olacaktır. Ara verdikten sonra kalitesini göstermeye başlayan bu isim, kendisiyle uyum sağlayacak binicisiyle kazanmaya yakın görünüyor.
Ama bir isim var ki, ıslak pistte ve lehine gidişatta mükemmel koşmasını beklediğim CEO..
Rakibine göre uzun mesafe deneyimi olan bu isim, ataklarında gecikmez ise etkili düzlük sprintiyle NIKOLAYEV'i geride bırakabilir. Ayrımsız iki isme şans vererek üçüncü ayağı geçiyorum.. 
 
 

BİLGİNİNOĞLUKalitelisini bir türlü yaşadığı sorunlar nedeniyle gösteremeyen BİLGİNİNOĞLU, hem gördüğü yarışlarla hazır duruma geldi, hem de son derece uygun grupta handikap koşuda start alacak.
Startın verilmesiyle önlerdeki yerini alacak bu safkan, THERMESOS'un hemen arkasında koşuyu 2-3 takip edecek olup, düzlüğün ilk metreleriyle ataklarına başlayacaktır. Öndeki rakibine hakimiyetini hissettirip kazanmasını beklediğim BİLGİNİNOĞLU, bana göre günün en sağlam bankosudur..   
   
NOT: En fazla çekindiğim koşu ilk ayaktır. Yeri olanlar ve farklı kurgu yapan üyelerimiz ilk ayağa tuttukları isimleri yazabilirler. Beşinci ayakta da şablon fiyatı nedeniyle elediğim ve çekindiğim tek isim MAGMA'dır..



ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:11,8,3,2,1
2.AYAK:3,6,9,10,2,5,4,11,7
3.AYAK:3,2
4.AYAK:1,5,4,8,9,6
5.AYAK:11,1,9,10
6.AYAK:5

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : tebrikler üstad

    nazar değmesin bursayı bulanlara hayırlı olsun. tebrikler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.