BURSA TAHMİNLERİM- SERİ DEVAM ETSİN - ₺1.410,33

SECRET STORY: Koşuların kum piste alınmasıyla bankom SECRET STORY olmuştur. YEŞİLELMA ve LILY BOS dışında kum piste başarısı olan rakibi bulunmayan SECRET STORY'in, ayrıca çok önemli bir gidişat avantajı bulunuyor.
Ayağına son derece seri olan bu isim, startla beraber bildiğimiz o sert temposunu koyacak ve muhtemelen uzak farkla rakiplerinin önünde tempoyu belirleyecektir. Kendisini yakından kim takip eder onu bilemiyorum ama SECRET STORY'in gününde olması durumunda bugünkü şartlarda geçilmesinin zor olduğunu düşünüyorum.
İdmanlarında formda olduğunu gösteren SECRET STORY, start ile alacağı liderliği aynaya kadar korumasını beklediğim isim olup önereceğim bankom olacaktır..  
  
KULOĞLU: Safkanın kalitesinden ve gruptan farklı olduğundan sanırım bahsetmeye gerek yok. Kum pistte de etkili olabilen bu isim, canı koşmak isterse uzun mesafeye aldırış etmeden bir kez daha kazanacaktır. Alternatif ve ufak kupon yapan üyelerimiz KULOĞLU ile riske girebilirler. Ben ise, oyunu cazipleştirmek adına son kum pistteki performansına bayıldığım DAĞTEKİNHAN ile uzun mesafede eksik olduğunu düşünsem de gruptaki diğer isimlerden kum performansı farklı olan SİVEREK BEYİ yazarak bu ayağı sağlama alma taraftarıyım..
 
 
FENERLİCAN: Eğer koşular çim pistte yapılsaydı bugünkü bankom FENERLİCAN olacaktı. Kum pistte de etkili koşuyor ve grubun uygunluğu ile yine banko olarak değerlendirilebilir. Ama daha sağlam olduğuna inandığım başka ayakta bankom olduğu için FERNELİCAN ile riske girmeyeceğim.
HÜRDAĞ arkasında koşuyu 2.likte takip edecek ve düzlükle beraber koşuyu çalmak isteyecek RAZYANA, Aynen RAZYANA gibi koşmasını beklediğim ve uzun mesafede bu pistte BÜREBEY'i çaresiz bırakan UÇARER ile koşunun beklediğimin aksine sürat kazanması durumunda kum pistte de koşabilen GENÇTAY yazarak dördüncü ayağı geçiyorum.. 
 
SPRING BREEZE: Bu safkanın ayak yapısı itibariyle çim pistte daha etkili olması gerektiğini düşünsem de, istatistik ve genel performansına baktığımızda kum pistte daha etkili olduğunu görüyoruz. 
Özellikle bir önceki kum koşusunu kazanırken görüntüsünü ve akıcılığını çok beğendiğimi belirtmeliyim. Son koşusunda ise, İstanbul çiminde tabela dışında kalmasına rağmen genel görüntüsü tatminkardı diyebilirim.
Bugün RAZİYE ANA ve ALTINSOY arkasında koşuyu 3-4 takip edecek SPRING BREEZE, eğer düzlüğe kadar sabırla beklerse düzlükle beraber grubun önüne geçip geriden gelecek ataklara kolaylıkla karşılık verecek güce ve potansiyele sahiptir. 
Dolayasıyla bir diğer alternatif banko adayım da, SPRING BREEZE'dir.
Daha geniş oynayan üyelerimiz;  MY KONOS, İPEK SU ve RAZİYE ANA  yazarak beşinci ayağı geçebilirler...  
  
NOT: Koşuların kum piste alınması nedeniyle birçok safkan koşulardan çıkartılacağı için şablonda sıralamada değişiklik ve ilaveler olabilir. Bu nedenle ilk ayağın başlamasına 1 saat kala siteyi tekrar ziyaret etmenizi tavsiye ederim. 
Elemek durumunda kaldığım ve şablonuma sığdıramadığım isim, ART DÜŞES oldu. Alternatif bankoları değerlendiren üyelerimiz elediğim isme de şans vererek beşinci ayağı daha sağlama alabilirler.. 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2
2.AYAK:3,13,1,5,6,8
3.AYAK:6,,2,8
4.AYAK:1,,2,4,6
5.AYAK:8,,5,3,7
6.AYAK:9,8,11,4,1,2,5

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.129.676,00 t dir.6'lı ganyan 1.410,33 t vermiştir.
1 2 - (6 - 9) SECRET STORY - (ÇARÇIRA - MISS DİDEM) 2.09.46 2,20
2 3 - (4) BALIKESİRLİ - (ÇİĞDEM HANIM) 1.17.32 1,35
3 2 - DAĞTEKİNHAN 2.09.00 14,85
4 4 - UÇARER 2.21.81 2,65
5 8 - SPRING BREEZE 2.10.13 2,00
6 9 - İLKAYHAN 2.35.65 4,55
  1. Yazan : kaanberk67

    Başlık : Kuma alindi

    Hocam kosular kuma alindi. Sabirsizlikla yorumlarinizi bekliyorum.


  2. Yazan : dauntlees

    Başlık : 1A5A-0DB3-5D57

    seriye devam...10 tl ye 2 misli adana.... :)


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan atlar ve ilave hk.

    İkinci ayak ÇİĞDEMHANIM ve son ayak YİĞİT ASLAN koşmayacağı için elemek durumunda kaldığım isimlerden beşinci ayak RAZİYE ANA şablona dahil edilmiştir. (13:35)


  4. Yazan : kaanberk67

    Başlık : Hocammm bitanesin

    Bursa 1 nci 6 li ganyan 2.5 / 3.6.7 / 2.3.6.8.10.11.13 / 2 / 2.3.5.6 / 1.2.3.4.6.8 tekiniz uzerine oyun kurdum. Guti ve nureysan az bir farkla yarisi vermeseler deli para kazanacaktim. Tabi son iki ayagin tutmasi gerekiyor. Tesekkurler hocam.


  5. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebrikler

    Tebrik etmekten yoruldum kardeşim:)) Rahat kendinden emin şekilde tekler vermen ve hepsinin senin anlattığın gibi kazanması gerçek anlamda takdirliktir. Sana helal olsun, 4 gündür buluyorsun seri devam edecek inşallah. tekatalim.com da olmayan 1-0 geridedir.


  6. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    ümit izmir ne zaman yayınlanır


  7. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Öncelikle bilgini bir kez daha gösterdin tebrikler bir de özel tebriği Ahmet hal ediyor ona da ayrıca tebrikler yorulma Ahmet devamlı tebrik adam king ve hakediyor


  8. Yazan : son abrek

    Başlık : yıne yenıden

    tebrıkler baskan basarılarının devamını dılıyoruz bukaar ısabetlı tahmın veren ben baska bı arkadas gormedım hakkını verıyorsun hersey yalan ümit gürgan gercek


  9. Yazan : son abrek

    Başlık : yine yenıden

    hersey yalan ümit gürgan kardesım gercek .tahmınlerde bukadar basarılı olman bıze ve ısıne duydugun saygıyı gosterıyor .bu cızgını hıc bozmayan nadır kısılerdensın


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.