İSTANBUL TAHMİNLERİM

 

Birinci ayak, Beğendiğim bir programda ilk defa koşacak atlarda risk almak istemiyorum. İdman pisti programında bazı safkanları beğendim ve diğer detayları da göz önünde bulundurarak sizler için bir sıralama oluşturdum. İlla ki risk alacağım diyen üyelerimiz sıralamaya göre değerlendirme yapabilirler.. 

 

İkinci ayak, Eküri isimlerden DAMLATAŞ ve uzunca aradan sonra bir yarış gören grubun en iyi performansa sahi ismi MERCANLI'yı rakiplerine oranla çok daha şanslı görüyorum. Ama arap atlarının bu tip gruplardaki tutarsız performansları sebebiyle ikinci ayakta risk almak mantıklı gelmiyor. Diğer tüm isimler de vasat olduğu için kapalı kutu konumunda olan GEÇİLMEZ ile kısa bir ara vermesine rağmen düzenli hazırlıkları ve sevdiği sentetik piste start alacak ŞAHBERK yazarak ikinci ayağı geçiyorum.. 
 
Üçüncü ayak, Kazanmaya yakın gördüğüm isim ve alternatif bankom EKOBEY olacaktır. Start alan tüm isimlerden daha sınıf bir isim olan EKOBEY, kısa ara verdikten sonra iki yarış gördü ve bu koşuya fit durumda katılacak.
Rakiplerine baktığımda tüm safkanların bekleme yaparak etkili olduklarını ve bu sebepten ötürü EKOBEY'in istediği gibi tempoyu belirlemesini bekliyorum. 
Sentetik piste uyum sağlar ve EKOBEY gününde olursa beyaz bayrak ayna yapacağı için ufak ve farklı kurgu yapan üyelerimiz bu safkan ile riske girebilirler. Ben ise, bu safkanın eksik koşması durumunda koşunun karışacağını düşündüğüm için geniş oyunumda tüm isimlere şans veriyorum. Sıralamam şablonda ki gibidir. 
 
Dördüncü ayak, Banko önereceğim isim tabi ki MY DEAR SON olacaktır. Son iki startında çim pistte koşunca serisini bozulan bu isim, bana göre bir önceki ikinciliğinde gayet tatminkar performans sergilemeyi başardı. Tabela dışında kaldığı son koşusunda da aşırı tempo yapınca sonlarda dağıldı ve etkili olamadı.
Bugün bir kez daha bayıldığı sentetik pistte start alacak ve ES ES RUNNER dışında ciddi rakibi bulunmuyor. BEYAZ BULUT ve ES ES RUNNER gibi stili rakiplerine rağmen MY DEAR SON'un tempoyu belirlemesini bekliyorum. Aksi durumda önde bekleme de yapabilen MY DEAR SON, her halükarda düzlükle beraber temposunu arttırıp ES ES RUNNER  önünde kazanmasını bilecektir. MY DEAR SON önereceğim ilk bankom olacaktır.. 
 
 
Beşinci ayak, Yorumlarımın gecikme sebebi, beşinci ayaktır. Muhtemelen hava şartlarına göre yarışlar kum pistte alınacağı için yorumlarımı sentetik piste göre hazırladım. 
Sentetik piste göre de favorim OBIWAN olacaktır. Henüz bu pistte start almamış olmasına rağmen piste uyum sorunu yaşayacağını asla düşünmüyorum. Aksine safkanın ayak yapısı ve adım sıklığı nedeniyle sentetik pistte çok daha etkili koşacağını düşünüyorum.
Kısa vade hatta açık yarış atı olan OBIWAN, uzunca aradan sonra iki yarış gördü ve kondisyon açığını tamamen giderdi diyebiliriz. Bugünde MY NUMBER ONE ve TAPIT GIRL arkasında koşuyu 3-4 takip edecek ve düzlükle beraber seri sprintiyle sonuca gitmeye yakın görünüyor. Net favorim OBIWAN'dır.
Bana göre en ciddi rakibi MY NUMBER ONE olacaktır. Bu isimde son koşusunda büyük süprize sert grupta imza atmıştı. Son koşusunda geride bıraktığı ÇAYKAŞI ve sentetik pistte nispeten eksik koşan TAPIT GIRL'ü yakalamışken bir kez daha gidişat avantajını değerlendirip kazanabilir.
TAPIT GIRL ile ÇAYKAŞI çekindiğim isimler olup, bu ayağı geçmemiz durumunda altılı ganyanı doğru tahmin etmeye çok yakın olacağız.
 
 
Son ayak, Son koşusunu canlı gözlerle izlediğim ve seri yapabilecek izlenimi veren DANCO ile uzun mesafede daima başarılı koşabilecek potansiyele sahip KIRBY DRIVE kazanmaya yakın gördüğüm isimlerdir. Ama bu ikili kadar tuttuğum bir başka isim de, BABA ADEM'dir. Son koşusunda pisti tanıyan bu isim bugün önde istediği gibi tempoyu belirleyecek gibi görünüyor. Boş kilosu ve bu tarz isimlere kusursuz binen jokeyiyle BABA ADEM'de mutlaka etkili koşacaktır.
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz, uygun grubu bulan BEAUGAZON yazarak son ayağı sağlama alabilirler.. 
 
 
NOT: Yorumlarımda da belirttiğim gibi en fazla çekindiğim koşu beşinci ayaktır. Farklı kurgu yapan üyelerimiz çekindiğim isimleri yazıp farklı kurgular oluşturabilirler..  
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,4,5,7,9,2,8,10,6
2.AYAK:3,7,,6,8
3.AYAK:1,,7,8,6,3,2,4,5
4.AYAK:5
5.AYAK:4,1
6.AYAK:6,4,7,,2

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : baranatgın35

    Başlık : üstad

    Saat 1oldu


  2. Yazan : ayser09

    Başlık : serkan

    Kuma alındiğı icin degisiklik olacakmi


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : ayser09

    Yorumlarımda kum piste göre kurgu oluşturduğumu belirtmiştim. Kum piste göre kurgumu hazırladığım için değişiklik olmayacaktır. Bol şanslar.


  4. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    adana tahminlerin olacakmı


  5. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : şemin

    Adana tahminim 15 dk içinde yayınlanmış olacaktır.


  6. Yazan : burak121212

    Başlık : sorun

    odeme seceneklerınde mobıl odeme yapacakmısınız !!!


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.