İZMİR TAHMİNLERİM - RİSKLİ BAŞLANGIÇ - ₺280,22

 

KOPUZ: Son koşusunda uygun grupta start almasına rağmen öylesine gösterişli ve kolay kazandı ki, seri yapacağım diye haykırır gibiydi. Tabi bu başarısında binicisinin payını unutmamak gerekir. Koşunun rölanti tempoda başladığını gören M.Kaya öne hamle yaptı ve liderliği alarak resmen 1-0 öne geçmiş oldu. Birde düzlüğe çıkmadan aniden temposunu arttırıp fark yapması kolay kazanmasında ki ince detaylardı. 
Bugünkü rakiplerinin daha güçlü olduklarını ve kalabalık grupta işinin biraz daha zor olduğunu kabul ediyorum.
Ama bugünkü koşu temposu da KOPUZ lehine gelişecek gibi görünüyor. ONURSOY ve SAVAŞER ile birlikte ön gruptaki yerini alacak KOPUZ, rölanti tempoda giden koşuda düzlüğe çıkmadan ataklarını son koşusunda olduğu gibi bir anda arttıracaktır. Düzlükle beraber liderliği almasını beklediğim KOPUZ, geriden gelecek isimlere tempo yaramayacağı için direnmeye yakın göründüğünden önereceğim bankom olacaktır. Riskli bir banko olmasına rağmen koşu temposu ve KOPUZ'un formuna güvenerek, zeki binicisiyle KOPUZ ile risk alıyorum.. 
 
 
TAYFUNER: İlk ayak KOPUZ ve TAYFUNER arasında uzun süre kararsız kaldım ve riski ilk ayaktan almaya karar verdim. Ancak TAYFUNER ilk koşusunu yaparsa azalan sikleti ve daha etkili binicisiyle bir kez daha kazanmaya bir hayli yakın görünüyor. İkinci banko arayan üyelerimiz, TAYFUNER'i değerlendirilebilir.
Geniş kupon yapan üyelerimiz; güçlü ve potansiyelli bir safkan olduğuna inandığım SIRACA ile henüz geçilmeyen AK BEYAZ MEHMET yazarak üçüncü ayağı sağlama alabilirler.. 
 
ZARİFKIZ - ENDEKS: Son koşusunda aleyhine tempoya rağmen kazanan ZARİFKIZ ile uzun aradan sonra bir yarış gören grubun kaliteli ismi ENDEKS'i kazanmaya oldukça yakın görüyorum. Ama bu tarz arap atları çok tutarsız performanslar sergiledikleri için ve riski başka ayaklarda aldığımdan, bu ayakta riske girmek istemedim.
Uzun zamandır beklenilen patlamayı yapamayan SÖNMEZ ESİNTİSİ, grubun kısa ama bitirici iki sprinteri FETHİYE ile ÖZÇETİN yazarak bu ayağı geçiyorum.. 
 
NOT: İlk ayağa güvenmeyen üyelerimiz BUĞRAYAĞIZ ve KURÇAK yazarak riski minumuma indirebilirler. Diğer elemek durumunda kaldığım ve çekindiğim isimler ise; son ayakta start alan GOLDEN HOOF ve BAY ÇİFTÇİOĞLU'dur. 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:10
2.AYAK:13,8,10,2,4,15,11,3,12,6,1
3.AYAK:5/4,1
4.AYAK:1,3,4
5.AYAK:1,5,,14,2,3
6.AYAK:4,7,14,3

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : sadık

    Başlık : Sadık

    TEBRİK EDERİM


  2. Yazan : emrecan34

    Başlık : bu kadar

    Tebrik ederim kardeşim başarılarının devamı dilerim


  3. Yazan : batanay

    Başlık : ...

    daha büyüklere inşallah.tebrıkler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.