İSTANBUL TAHMİNLERİM - ₺1.364,67

 

KURTÇABEY: Grup koşularda boy gösteren KURTÇABEY'in son zamanlarda start alacağı en uygun grubu bulduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Tek endişem koşu temposu ve mesafenin KURTÇABEY'e göre biraz uzun gelme ihtimalidir.
Ancak o kadar uygun grupta start alacak ki, rakip önermek bir türlü içimden gelmedi. Binicisinin ön gruba avans vermeyeceğini düşündüğüm için KURTÇABEY'in son derece uygun grubu bir şekilde mağlup etmesini bekliyor ve banko olarak öneriyorum..  
  
KENANACO: Uzun zamandır suskun olan KENANACO, idmanlarında hiç olmadığı kadar istekli görüntüsüyle dikkatimi çekti. Ayrıca UÇBEYİ dışında kendisine pres uygulayacak bir rakibi de bulunmuyor. Startla beraber numarayı alacak KENANACO'nun gününde olması durumunda kimseye aldırış etmeden beyaz bayrak ayna yapması normal sonuç olur.
Eğer canı koşmak istemezse diğer KAIZBERT yavrusu GÜMBÜRGÜMBÜR ile son koşusunda tabelayı tamamlamasına rağmen rölanti tempoda ve sert gruptaki koşusunu çok beğendiğim BULUT REİS yazarak dördüncü ayağı geçiyorum..  
  
NOT: Elemek durumunda kaldığım ve çekindiğim isimler HASANŞAH, KASTAL ve son ayakta start alan OVA KARTALI'dır. Elediğim isimler kazanmaz ve bankomuz kazanırsa, İstanbul programında başarılı neticeler elde edeceğimizi düşünüyorum..  
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:6,10,1,2,8,4
2.AYAK:5,7,3,1,6
3.AYAK:9
4.AYAK:4,,6,1
5.AYAK:7,2,4,5,6,9
6.AYAK:4,9,10,5

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : emrecan34

    Başlık : bu kadar

    Tebrik ediyorum başarıların devamı dilerim


  2. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : sonunda

    tebrikler.uzun zaman sonra şanssızlığımızı kırdık.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.