BURSA TAHMİNLERİM - SAĞLAM BANKOLAR

NEIL: Bu sezon verdiği ara sonrası iki çim pist koşusunda beklenileni veremeyen NEIL, son koşusunda ise; kum piste rağmen beyaz bayrak ayna yaparak formunu yakaladığını gözler önüne sermiş oldu.
Safkanın kum pistle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünürsek, ne kadar formda olduğunu daha iyi anlayabiliriz. Bu defa çok daha etkili olduğu çim pistte, sorunları rakipleriyle son derece lehine gidişatta start alacak..
İlk metrelerle liderliği alacak safkan NEIL olacaktır. Bu safkanı inanın kim yakından takip eder bilemiyorum. Çünkü diğer isimlerin hepsi bekleme yapmayı tercih ediyorlar. Dolayısıyla NEIL'in istediği gibi tempoyu belirleyeceği ve son 800'e kadar baskı hissetmeyeceği aşikardır.
Preslere maruz kalmamış formda bir NEIL'in sorunlu rakiplerine düzlükte direnememesi tamamen saçmalık olacağı için NEIL, tereddüt dahi etmeden önereceğim bankomdur...  
  
KALABALI: Geçen sene siteyi ilk açtığım zamanlarda bu safkanı plase konumunda banko önermiş ve o gün hatırı sayılır bir ikramiyeyi hanemize yazdırmıştık. O günden sonra KALABALI her daim takibimde oldu. Bu sebepten dolayı sempati beslediğim KALABALI, son koşusunda hiç işlemediği kum pistte son 200'e kadar lider geldi ve sonlarda düşen temposuyla tabela dışında kaldı. Ama kum pistte nefes yönünden eksik olduğunu düşündüğümüzde performansı gayet tatminkardı diyebilirim..
Geçen sene özellikle H.Ketme idaresinde önlerde bekleme yapan bu safkan, düzlükle beraber temposunu arttırıp adeta koşuları çalıyordu. Son koşusunda liderliği alan KALABALI'nın M.Çiçek idaresinde geçen seneki taktiği uygulamasını bekliyorum.
Bu tarz safkanlara müthiş binen M.Çiçek, KALABALI ile koşuyu DELİ RÜZGAR ve KAANKEREM arkasında 3-4 takip edecektir. Stili KALABALI ile müthiş uyduğu için KALABALI ile M.Çiçek bütünleşecek ve düzlüğün dönülmesiyle KALABALI öne hamlesini yapacaktır.
O saatten sonra yakalanması uzak ihtimal görünen KALABALI'nın aldığı avans ile geriden gelecek ataklara direnerek kazanmasını bekliyorum..
KALABALI aynen NEIL gibi tereddüt etmeden önereceğim bir diğer bankom olacaktır...  
  
KADAM: Kaba kumda start aldığı her koşusunda çok etkili koşmasına rağmen kazanamayan KADAM, bu defa şeytanın bacağını kırmaya oldukça yakın görünüyor.
Son koşusunda O.Atmaca ile müthiş uyum sağlayan bu isim, son 200 gibi içeriden dışarı açılmak zorunda kalınca kazanacağı koşudan 2.lik ile ayrıldı.
Dikkatimi çeken detay ise, O.Atmaca'nın safkanı çözmüş olmasıydı. KADAM ağırkanlı olduğu için teşviğe erken başlamanız gerekiyor, aksi durumda KADAM geriliyor ve sonlarda güçlü gelse de iş işten geçmiş oluyor. Son startında O.Atmaca doğru hamleyi yaptı ama dediğim gibi yol bulma sorunu pahalıya patladı.
Bugünkü koşuda öndeki seri isimleri hemen arkasında yer tutmasını beklediğim KADAM'ın, düzlüğe gelmeden ataklarına çoktan başlaması gerekiyor. Son koşusunda olduğu gibi O.Atmaca zamanında bu hamleyi yaparsa, düzlükteki güçlü ve uzun sprintiyle zorda olsa kazanmayı başaracaktır..
Alternatif banko arayan üyelerimiz KADAM ile riske girebilirler..
Ben ise özel takibimde ve cazip durumda olan iki isme daha şans vermek istiyorum. Bu isimler WIND OF EMRE ile HATİPOĞLU'dur. Eğer KADAM eksik koşarsa WIND OF EMRE ve HATİPOĞLU'dan birinin aynayı rakiplerinden önce geçeceğini düşünüyorum... 
 
 

2. ALTILI ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5,4,2,3,1,8,10
2.AYAK:15,7,12,8,6,10,16,1,3,4
3.AYAK.8,5,6,10,3,7,1,4,11
4.AYAK:6
5.AYAK:4
6.AYAK:14,,17,8 
 
 

  1. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    istanbul nezaman yayınlanır


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : şemin

    İstanbul tahminlerim 15:30 gibi yayında olacaktır.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.