İZMİR TAHMİNLERİM - NET BANKO

1.AYAK:Koşudaki favorim,SUN KİNGDOM olacaktır. Bursa’da kazandığı KV-8 koşuda oldukça iyi görünen safkan bugün kendini çok iyi tanıyan jokeyi ile ön guruba yakın koşup sonlarda koşuya ağırlığını koyabilir.Rakipleri;bir türlü kazanamasa da sonlarda sert gelebilecek CEO,önde tempoyu belirleyecek isim, DESTANAĞA,galobu çok iyi olan SKY LANDER,M.ÇİÇEK ile SUN STROKE ve startta takılmazsa AKIŞLI sırasıyla şanslı gördüğüm safkanlardır.
 
 
  
2.AYAK:BUFAVENTO:”TOROK”gibi bir safkanın anne kardeşi olan safkan çime çıktığı ilk koşuda ŞARTLI-3koşuyu kazanmıştı.Katıldığı son koşuda nispeten ağır sahada ise tutunamamıştı.Bugün KOYUNCU,YUSUFUNOĞLU,KRİJGER isimleriyle ön guruba konumlanıp düzlükte dışa açılarak yapacağı ataklarla koşuyu kazanmasını beklediğim safkandır.Beklediğim gibi koşamazsa HASANBABA, KRİJGER ve BOĞAZIN RÜZGARI devreye girebilir. 
 
 
 
3.AYAK:GÖZÜYILMAZ:Son 2 yarışını kazanırken oldukça beğendiğim safkan,benzer koşullar altında katılacağı bu koşuda yine çok şanslı görünüyor.Gidişata göre,RUNNİNG THUNDER,BAY ÇİFTÇİOĞLU,WARRİOR HAWK tempoyu yükseltirken,NİĞDELİ,SPUMADOR isimleri de tempoya katkı yapacaktır.gurubu 7-8 gibi takip edecek GÖZÜYILMAZ son viraj dönülürken hafif teşviklerle ön guruba yaklaşıp tutarak gelerek ,Kısa ,fakat öldürücü sprintini son 200 ‘sakladığında jokeyinin teşvikiyle bir anda arttırabilen yapısıyla koşuyu kazanmasını beklediğim safkandır.  
 
 
 
 
4.AYAK:Birbirlerine zaman zaman üstünlük kurabilecek safkanları sırayla değerlendirmeye çalışacağım.Sıralamam:1,3,5,2,4.8 
 
 
 
 
5.AYAK:Ters bir sonucun çıkabileceği koşuda ;ÖĞÜNSEL ‘i bir tık önde görsem de TÜRK LOKUMU,GÜLFEM,NAZLI ON ve ASYA EFESİ ile bu ayağı geçmeye çalışacağım. 
 
 
 
 
6.AYAK:ROYAL SEA sert başlayacaktır.AIR TOUCH,BARRERA,DELLA TEARRA,VESTERN KİD ,TEO THE LEO Ve DEMİRTÜTÜN ön gurupta yer tutacaktır.Baştan son kadar hızlı geçmeye aday koşuda, sprinter bir ismin koşuyu kazanmasını beklemek yanlış olmaz sanırım .Bu safkan, son yarışlarıyla toparlandığını düşündüğüm ADIGÜZEL ‘dir. Sonlarda tüm gurubu toplayabilecek safkanı ilk sıradan öneriyorum.Rakibi öndeki tempodan sağ çıkacak dayanıklı isim TEO THE LEO ve dinçlikle çok iyi koşmasını beklediğim DEMİRTÜTÜN olacaktır. 
 
 
 
Yeri olanlar veya ikinci ayak 6 numaralı BUFAVENTO ile riske girenler, son ayak çekindiğim safkanlar RED FIRE ve SOPHISTICADET ilave edebilirler. 
 
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:  
 
1.AYAK:4,8,5,3,11,6
2.AYAK:6,,2,1,14
3.AYAK:11(GÖZÜYILMAZ)
4.AYAK:1,3,5,2,4,8
5.AYAK:4,10,6,9,2
6.AYAK:4,1,11 
 
 
  1. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Helal BOLD PILOT

    Teklerin ve başarılı kurguların ile çabuk uyum sağladın. ANTANDROS ile BABAALATAR verdiğin iki bankoydu ikisi de kazandı. bugünkü GÖZÜYILMAZ bankonda gelecek ve istatistiği bozmayacaksın. Başarıların devamını dilerim BOLD PILOT, aramıza tekrardan hoşgeldin.


  2. Yazan : ciwano

    Başlık : tebrikler

    yorumlarınız çok işe yarıyor, sonuç almak kolaylaşıyor. 6 tek, 3,11 ile çok kolay altılı oldu. tebrikler...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.